Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה?

ילדים של מוסלמים זורקים בתא המטען?

מה ההבדל?

עידן

במושב האחורי/ קדמי ללא חגורותת בטיחות או מושבי בטיחות.

כפי שכבר נכתב ואין כאן רצון להכליל אבל במגזר המודעות למושבי בטיחות/ חגורות בטיחות היא בגדר המלצה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
גזענים, יש גנבים יהודים, יש גנבים נוצרים ויש גנבים מוסלמים, אפילו אתאיסטים.

ויש לבצע הפרדה בין מוסלמים לערבים.

ד"א לי יש חזות ערבית כי אני ערבי, רוצים להכנס לזה שוב? אני ערבי יהודי.

אני חצי מרוקאי חצי טריפולטאי - גם לי יש חזות ערבית צפון אפריקאית - אבל אני יהודי בכל רמ"ח אברי ושס"ה גידי,

החזות שלי הייתה כ"כ בולטת שמגבניקים דרוזים בשירות הסדיר דיברו איתי ערבית כי חשבו שאני זורוזי,

נראה לי גנב די פרמטיבי, בדרך כלל הם פורצים לאוטו ללא צורך

בשבירת החלון אלא על ידי מוט מתכת, כנראה הם מיהרו לעבודה. מגיע להם גם חח על הסלקל,

לפחות הם יגידו את זה לשופט שיתחשב בהם במידה והם יתפסו וקבלו 3 חודשים בכלא.

עצה, מתוך שיחה עם מישהו בתחום משטרתי, הדרך היחידה כיום למנוע גניבה היא לרתך פלאנג לגוף הרכב סמוך לקלאץ או לגז ולנעול את היחידה עם מנעול ענק , כל שאר השיטות חסרות תועלת בניהם גם מכשירי איתור למיניהם..

זה מה שעשיתי עם הרכבים ה"גניבים" שהיו לי, .(קוואליר/איפון/CJ/לאונה)

מנעול ידית הילוכים מרותך בריתוך גס ועבה לריצפת האוטו עם מנעול כבד,

ומנעול הגה סופר כבד, (ששימש גם כנשק בימים מסויימים)

את כל האמצעים האלקטרונים ניתן לעקוף, - כי ידידו הטוב ביותר של הגנב הוא המתקין,

כשיוצא קודן חדש, המתקין מלמד את הגנב עבור כמה אחוזים/זוזים איך לפתוח את הקודן כאילו כלום,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...