Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר בעודי מעמיס את הילדים לאוטו בחניית הבניין המשותפת ירדה השכנה ובקול מופתע שאלה בקול איפה הרכב שלה.

מסתבר שהסקודה שלה נגנבה בלילה.

(הגנבים לפחות היו מתחשבים ופירקו את הסלקל והשאירו לה אותו בחנייה)

במקום מצאנו את החלון השבור שנשבר בצורה שלא ראיתי אף פעם:

הדביקו לחלון טפט שקוף (משמש בדרך כלל לעטיפת ספרים) ורק אז שברו את החלון.

בצורה כזו הרעש של שבירת החלון כנראה חלש יותר והגנב לא צריך לנסוע על שברי זכוכיות כי כל השברים נשארים מוצמדים לטפט.

בתמונות ניתן לראות איך שברי החלון עדיין דבוקים לטפט. ואת הנייר האחורי של הטפט שממנו הגנבים קילפו את הטפט.

20111201082832.jpg

20111201082807.jpg

20111201082856.jpg

פורסם

מישהו יטרח להוציא מזה טביעת אצבעות או שאני הוזה?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

נראה לי גנב די פרמטיבי, בדרך כלל הם פורצים לאוטו ללא צורך בשבירת החלון אלא על ידי מוט מתכת, כנראה הם מיהרו לעבודה.

מגיע להם גם חח על הסלקל, לפחות הם יגידו את זה לשופט שיתחשב בהם במידה והם יתפסו וקבלו 3 חודשים בכלא.

עצה, מתוך שיחה עם מישהו בתחום משטרתי, הדרך היחידה כיום למנוע גניבה היא לרתך פלאנג לגוף הרכב סמוך לקלאץ או לגז ולנעול את היחידה עם מנעול ענק , כל שאר השיטות חסרות תועלת בניהם גם מכשירי איתור למיניהם..

פורסם

אני לא חושב שהם פירקו את הסלקל כי הם טובי לב.

לדעתי 2 אפשרויות:

1. כדי להפחית את החשד של שוטרים בדרך (גבר עם חזות מוסלמית שנוהג ברכב עם סל-קל?)

2. הסלקל היה על המושב שמעל משאבת הדלק והיה צריך להגיע אליה כדי לחבר לה הזנת מתח ישירה (בשביל מה לעבוד קשה ולחפש את הניתוקים של האימובילייזר?)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ילדים של מוסלמים זורקים בתא המטען?

לא תמיד, אבל בדרך כלל כן :-P

אני חושב שהם הורידו את הסל-קל כדי שיהיו כמה שפחות סימנים מזהים לרכב.

או כמו שוויל אמר, הוא ישה על המושב שמעל למשאבת דלק והם פשוט לא טרחו להחזיר אותו למקום אחר כך (או שכחו בתמימותם)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אבל למה לשחק אותה "ראש קטן". אם היית שוטר שעצר פאביה באמצע הלילה, ובתוכה אדם בעל חזות ערבית ומאחוריו סלקל, לא היית חושד ?

(ובחייאת, תעזוב את הגזענות בצד הפעם)

הבוז לך.

פורסם

אם אני זוכר נכון הסלקל היה ממוקם אצלה במושב הנוסע מקדימה ולכן כנראה פונה לצורך הסעת הגנב השני.

אין לי ספק שהשארת הסלקל לא נעשתה בגלל טוב ליבם של הגנבים.

פורסם

מה שאולי היה יותר חשוד אצל השוטר עם החלון מקדימה שבור ובחוץ קור אימיים, קצת יותר מחשיד מסלקל.

מה יגיד לשוטר,אני קופא מקור ומעשן, אבל אז השוטר היה בודק ומוצא בעלים יהודים ועוצר את הבחור.

פורסם
למה?

ילדים של מוסלמים זורקים בתא המטען?

מה ההבדל?

עידן

בלי הכללות!!!

צולם באיזור שדה בוקר.

מזמוט 469.jpg

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

גזענים, יש גנבים יהודים, יש גנבים נוצרים ויש גנבים מוסלמים, אפילו אתאיסטים.

ויש לבצע הפרדה בין מוסלמים לערבים.

ד"א לי יש חזות ערבית כי אני ערבי, רוצים להכנס לזה שוב? אני ערבי יהודי.

haters will hate

• תוכן חדש...