Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה סוכנויות רכב שמפרסמים לאחרונה מבצעים הכוללים טרייד-אין במחיר מחירון.

מישהו בדק אם זה רציני או רק גימיק ?

הם באמת יכבדו מחיר מחירון כולל שיקלולים ?

נהג ותיק

פורסם

מחיר מחירון אולי (תלוי במצב הרכב שלך מה שנקרא "כפוף לתקנון") משיקלולים אתה יכול לשכוח אם הם מוסיפים למחיר.

עוד דבר שתקח בחשבון שאם אתה לא עושה טרייד-אין המחיר של החדש יהיה נמוך יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחירון תמורת מחירון. זה מה שהולך אצלהם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מחירון לא כולל שיקלולים, ככל שהם לטובת המוכר, כולל הנחת סוחר, כפוף למצב הרכב והכי חשוב "כפוף לתקנות"??

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לא מזמן מכרתי מזדה 2 של ההורים שלי

2008 פחות מ 20 אלף ק"מ יד ראשונה פרטי

ההפרש בין מה שהיו מוכנים לשלם בטרייד אין "מחיר מחירון" לפני בדיקה למכירה בפועל היה מעל 15 אלף שח

פורסם
לא מזמן מכרתי מזדה 2 של ההורים שלי

2008 פחות מ 20 אלף ק"מ יד ראשונה פרטי

ההפרש בין מה שהיו מוכנים לשלם בטרייד אין "מחיר מחירון" לפני בדיקה למכירה בפועל היה מעל 15 אלף שח

בקיצור זה טוב רק אולי למי שלא איכפת לו להפסיד די הרבה כסף בתמורה לעיסקה פשוטה ללא בלבול מוח של מכירת הרכב

בשוק הפרטי.

נהג ותיק

פורסם
בקיצור זה טוב רק אולי למי שלא איכפת לו להפסיד די הרבה כסף בתמורה לעיסקה פשוטה ללא בלבול מוח של מכירת הרכב

בשוק הפרטי.

ההורים שלי רצו לעשות את העסקה בטרייד אין בדיוק בגלל הסיבה שאתה מציין , הסברתי להם שהרכב שלהם ימכר מאוד מהר גם בגלל סוג הרכב באופן כללי וגם בגלל מצב הרכב הספציפי שלהם.

הם הזמינו רכב חדש והתחילו לנדנד לי על מכירה הרבה לפני שהיו אמורים לקבל את הרכב החדש כדי לא להתקע עם המכירה(הונדה גאז היברידי היה זמן המתנה דיי ארוך) ואני דחיתי אותם שבועות , המצחיק הוא שהרכב נמכר ביום רביעי ויום למחרת התקשרו אליהם מסוכנות הונדה שאם הם רוצים הם יכולים לקבל את הרכב החדש כבר ביום ראשון ,משהו כמו שלוש שבועות לפני התאריך המובטח.

במקרה שלי היה מדובר על רכב שפורסם בשעה 11 ובשעה 4 הרכב כבר היה אחרי בדיקה ונחתם זכרון דברים .

פורסם
ההורים שלי רצו לעשות את העסקה בטרייד אין בדיוק בגלל הסיבה שאתה מציין , הסברתי להם שהרכב שלהם ימכר מאוד מהר גם בגלל סוג הרכב באופן כללי וגם בגלל מצב הרכב הספציפי שלהם.

הם הזמינו רכב חדש והתחילו לנדנד לי על מכירה הרבה לפני שהיו אמורים לקבל את הרכב החדש כדי לא להתקע עם המכירה(הונדה גאז היברידי היה זמן המתנה דיי ארוך) ואני דחיתי אותם שבועות , המצחיק הוא שהרכב נמכר ביום רביעי ויום למחרת התקשרו אליהם מסוכנות הונדה שאם הם רוצים הם יכולים לקבל את הרכב החדש כבר ביום ראשון ,משהו כמו שלוש שבועות לפני התאריך המובטח.

במקרה שלי היה מדובר על רכב שפורסם בשעה 11 ובשעה 4 הרכב כבר היה אחרי בדיקה ונחתם זכרון דברים .

הבעייה זה לא הקושי למכור כי רכב מבוקש ושמור תמיד ימצא הקונה שיקח אותו במחיר הוגן,

אלא ההתעסקות עם הנודניקים שמצפים שתוריד בשבילם את המכנסיים רק כי הואילו בטובם להתעניין ברכב שלך.

אני לא נגד להוריד 1000 שקל רק כדי שהקונה ירגיש טוב, אבל יש גבול ואנשים לא מבינים את זה.

נהג ותיק

פורסם

גם אני חשבתי על עסקה דומה בסובארו אבל אם אתם אומרים שאין סיכוי לקבל מחירון משוקלל על רכב שהוא ממש מציאה אז כבר עדיף למכור לבד ואולי לקבל קרוב למחיר המשוקלל.

בקיצור אין ארוחות חינם.

פורסם
גם אני חשבתי על עסקה דומה בסובארו אבל אם אתם אומרים שאין סיכוי לקבל מחירון משוקלל על רכב שהוא ממש מציאה אז כבר עדיף למכור לבד ואולי לקבל קרוב למחיר המשוקלל.

בקיצור אין ארוחות חינם.

אמרה לי סוכנת מכירות של מיצובישי שגם מחיר המחירון שהם מציעים זה רק רף התחלתי

ואחרי שהרכב עובר בדיקה במכון שהם בוחרים, יעשו התאמות בהתאם למה שיעלה בבדיקה.

אם בסוף הלקוח מחליט לוותר על הטרייד אין אז עלות הבדיקה חלה עליו.

כלומר המשחק מכור מראש. המכון בטוח מקבל הנחיות לציין כל מיני דברים שיורידו את המחיר בעוד כמה אלפים,

ואם לא מוצא חן בעיני הלקוח, הבדיקה על חשבונו. וזה אחרי שכבר שילמת מקדמה על הרכב החדש.

בקיצור כל הפרסומים על טרייד אין במחירון זה לדעתי גימיק שיווקי. בפועל זה לא מחירון ולא נעליים.

נהג ותיק

פורסם

כל חברות הטרייד אין שעובדות בשיתוף עם יבואני הרכב משלמות מחירון (במידה ויש מבצע כזה ) ע"פ מחיר מחירון לוי יצחק, מחיר בסיס בלבד , ללא תוספת ק"מ נמוך, יד ,או חודשי עליה למכוניות משנת יצור 2008 ואילך.

המחיר שניתן הינו לפני בדיקה של מכון מורשה והכל כפוף לתוצאות הבדיקה ומראה ויזואלי של המכונית המשומשת .

אם יודעים להתמקח ניתן גם לקבל מחיר הוגן למכונית המשומשת וגם לזכות בהנחה למכונית החדשה הנרכשת,סוף שנה והיבואנים מתאמצים היום יותר מבעבר,לפחות בחודשים אלו .

אגב לא כל המכוניות מקבלות מחירון ,רק מה שמופיע בתקנון החברה ורצוי לבדוק זאת לפני שמגיעים .

בהצלחה .

פורסם
כל חברות הטרייד אין שעובדות בשיתוף עם יבואני הרכב משלמות מחירון (במידה ויש מבצע כזה ) ע"פ מחיר מחירון לוי יצחק, מחיר בסיס בלבד , ללא תוספת ק"מ נמוך, יד ,או חודשי עליה למכוניות משנת יצור 2008 ואילך.

המחיר שניתן הינו לפני בדיקה של מכון מורשה והכל כפוף לתוצאות הבדיקה ומראה ויזואלי של המכונית המשומשת .

אם יודעים להתמקח ניתן גם לקבל מחיר הוגן למכונית המשומשת וגם לזכות בהנחה למכונית החדשה הנרכשת,סוף שנה והיבואנים מתאמצים היום יותר מבעבר,לפחות בחודשים אלו .

אגב לא כל המכוניות מקבלות מחירון ,רק מה שמופיע בתקנון החברה ורצוי לבדוק זאת לפני שמגיעים .

בהצלחה .

הבדיקה נעשית במכון שסוכנות הרכב בוחרת, והשאלה מה הסיכוי שבדיקה כזאת אינה אובייקטיבית?

הם בטוח שולחים לשם עשרות מכוניות והמכון יש לו אינטרס שימשיכו לשלוח.

הרי ההגיון אומר שהיה הרבה יותר פשוט להעלות את הרכב על הליפט במוסך של סוכנות הרכב

ולבקש ממכונאי מומחה שלהם שיתן חוות דעת על מצב הרכב.

כל הסיפור של שליחה למכון נראה לי מיועד כדי להוריד לך עוד 1000-2000 במחיר.

נהג ותיק

פורסם

האמת שאתה יכול ללכת גם למוסך בטול כרם.

אבל לא נראה לי שזה קביל , תגיד אתה עולה חדש .

כל מכון בדיקה מורשה מטעם משרד התחבורה שיש לו אישור לבדוק מכוניות ונותן אחריות לגבי מצבה המכאני ומצב התאונות יהיה קביל.

שום מוסך לא יתן אחריות או מסמך כתוב .

אבל אם אתה כל כך חשדן ואנטי תמכור לבד .

סתם בשל הסקרנות ,איזה מכונית יש לך למכור ?

• תוכן חדש...