Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מדובר בסדאן ,

פתח ההטענה של תא המטען מאוד צר , ואני חושש שעגלת התינוק שבדרך לא תיכנס ,

מישהו מכיר מניסיון או חושב אחרת ?

:roll:אנא עזרתכם ,

תודה

אסף

פורסם

תצטרך להתאים עגלה לרכב. יש עגלות גדולות ומסורבלות, אבל הן לרוב יותר בטיחותיות

(משולבות אמבטיה),

ויש עגלות שאפשר להכניס לבגאז' של פוקוס סדן.

מדוע לא קנית סטיישן?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קיבלת אותה עם גלגל רזרזבי מלא או דק ?

אם הוא מלא - ממליץ לך להשיג גלגל דק (מפירוקיה למשל), ואז להסיר את הספייסרים שמתחת לשטיח, זה יגדיל לך את הנפח משמעותית (אבל לא ישנה את הפתח, למרות שנראה לי שזאת לא הבעיה, רק פחות נוח, אבל אפשר להכניס באלכסון).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

היי

תודה על התגובה המהירה ,

מאוד מאוד רציתי סטיישן אבל יש לנו חניה תת קרקעית עם פתח כניסה ויציאה מאוד צרים כדומה לרכב ,

שכן שקנה סטיישן נאלץ למכור אחרי חודש , כל הזמן נכנס בקירות הדופן.

אולי אחליף למזדה 3 החדשה או למשהו אחר (זה בליסינג).

דיי מבאס..... הפוקוס דיי עונה לי על הציפיות.

תודה רבה !

פורסם
קיבלת אותה עם גלגל רזרזבי מלא או דק ?

אם הוא מלא - ממליץ לך להשיג גלגל דק (מפירוקיה למשל), ואז להסיר את הספייסרים שמתחת לשטיח, זה יגדיל לך את הנפח משמעותית (אבל לא ישנה את הפתח, למרות שנראה לי שזאת לא הבעיה, רק פחות נוח, אבל אפשר להכניס באלכסון).

לא היא היגיעה אחרי התיקון של פורד עם גלגל דק , התא מטען דיי בסדר אבל פתח הטעינה מאוד צר , אינני יודע אם ארגז קולה נכנס עוד לא ניסיתי :lol:.

תודה

פורסם

תסתכל שניה על המידות של הרכבים ותראה שהמאזדה ארוכה יותר מכל פוקוס שתבחר, אז אני לא מבין מה הקשר, ואם מבחינת רוחב הפוקוס סדאן בסדר אז למה שהסטיישן לא תהיה בסדר?

הם אותו רוחב והסטיישן ארוכה מהסדאן רק באיזה 2 ס"מ שאני מניח שלא באמת חשובים, וגם היא קצרה מהמאזדה 3.

אם הכל זה עניין של רוחב אז המאזדה אכן צרה יותר.

אתה לא צריך ייעוץ על רכב אתה צריך שיעור בגיאומטריה ואז להסתכל קצת על דפי נתונים.

פורסם

בינינו אני לא בטוח שהסטיישן יותר מרווחת,

ביצעתי נסיעת מבחן על דגם הטורר ומאוד התאכזבתי מגודל הרכב.

התחושה הפנימית היא של רכב מאוד מפנק ובעל אופציות רבות, ההילוכים עוברים חלק והמנוע השתפר פלאים לעומת הטנק שהיה קודם.

אבל הבגאז' והמרווח הפנימי אכזבו אותי קשות,

אני בטוח שהדגם הקודם היה רחב יותר [לפחות בהרגשה הסובייקטיבית שלי].

אני יודע שכרכב לארבע נוסעים הוא יהיה מצויין אבל חמישה אני כבר לא בטוח.

גם לגבי הבגאז' אני כבר לא בטוח.

לעניות דעתי הפוקוס הכי טובות עד היום מבחינת הכיף לנהג היו הפוקוס הראשונות [כמובן ההאצ'באק].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני יכול להגיד לך שהסטיישן לא יותר מרווחת מהסדאן, תצטרף לבחור הראשון לשיעורי גיאומטריה ושם תלמד שהבסיס גלגלים שלהם זהה.

ההרגשה של הרוחב אכן סובייקטיבית בלבד כי היא גם אותו רוחב כמו הקודמת, יכול להיות שהיא נובעת מקו החלונות הנמוך שקצת מטריד.

פורסם

באמת היום פתאום ראיתי ברחובות 4 פורד פוקוס חדשים, אחרי שראיתי רק שתיים, וזה היה בסוכות, הנחתי שהגיע משלוח חדש...

תתחדש!

פורסם

אני הייתי בודק בפורום להורים (או אולי בכלל יש פורום עגלות) איזה עגלות מומלצות לאיזה סוגי רכבים.

אני ממש לא אתפלא אם יש פורום ייעוץ לרכישת עגלה :-D

זה פשוט ג'יפים בלי מנוע העגלות שמוכרים היום והשווק - וואו! כמו לרכוש רכב.

רק חבל שגם המכיר :?

אני בטוח שאתם זוכרים את הפרק של רמזור עם עגלת התינוק ונסיעת המבחן. :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

mejok and lanosforce ולכולם תודה רבה רבה על העצה הטובה.....

נימרוד גביש - נכון לא פתחתי דפי נתונים ובדקתי ...צודק , אבל מדוע לדבר ככה? אם זה מעצבן אותך אל תגיב, ובכל זאת תודה על תגובתך , לא כועס עליך.

פורסם

אני הייתי בודק בפורום להורים (או אולי בכלל יש פורום עגלות) איזה עגלות מומלצות לאיזה סוגי רכבים.

אני ממש לא אתפלא אם יש פורום ייעוץ לרכישת עגלה

:-D

זה פשוט ג'יפים בלי מנוע העגלות שמוכרים היום והשווק - וואו! כמו לרכוש רכב.

רק חבל שגם המכיר

:?

אני בטוח שאתם זוכרים את הפרק של רמזור עם עגלת התינוק ונסיעת המבחן.

:-P

צודק , חכם ושוב תודה אני מגגל כבר......

פורסם
mejok and lanosforce ולכולם תודה רבה רבה על העצה הטובה.....

נימרוד גביש - נכון לא פתחתי דפי נתונים ובדקתי ...צודק , אבל מדוע לדבר ככה? אם זה מעצבן אותך אל תגיב, ובכל זאת תודה על תגובתך , לא כועס עליך.

אני ציני מטבעי, יכול להיות שזה לא עובר בכתב:-D ,

אבל בכל אופן שמח לעזור.

פורסם

מה שאתה באמת צריך בבחירת עגלה מתאימה לרכב, זה לא פורום עגלות.

אחרי שתבחרו כמה דגמי עגלות אפשריות, תיגש לחנות ותבקש את העגלה מהתצוגה להכניס לבגאז' של הרכב שלך.

ככה תהיה בטוח שהעגלה נכנסת וגם בהזדמנות הזאת תראה, איך מקפלים אותה, ועד כמה כל הסיפור של הכנסת העגלה מסורבל.

אין הבדל בין פוקוס למזדה 3 סדן.

רכבים יותר נוחים להכנסת עגלת תינוק זה האצ'בק או סטיישן.

ואם אתה רוצה לשאול בפורום, תשאל כאן:

http://www.babyz.co.il/forum/

ראיתי שאתה מגבעתיים - אחת החנויות שעובדת עם האתר, " מחסן הפנטר" נמצאת ברמת גן ברחוב נגבה.

אני ממליץ לך לקפוץ לחנות ולראות את העגלות שיש בה - המחירים טובים והשירות מצויין.

אני חושב, שבכל מיקרה, בחצי השנה הראשונה תצטרכו להפריד אמבטיה מהשלדה ולהכניס את הגלגלים לבגאז', ואת האמבטיה לסלון הרכב. אחרי זה, הטיולון כולו ייכנס לבגאז'.

עגלות של "פג פרגו" או של CHICCO יתאימו לסידור שלכם, משהו בסגנון הזה:

http://www.babyz.co.il/product.asp?productid=1621&CatCode=215

http://www.babyz.co.il/product.asp?productid=1511&CatCode=201

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה שאתה באמת צריך בבחירת עגלה מתאימה לרכב, זה לא פורום עגלות.

אחרי שתבחרו כמה דגמי עגלות אפשריות, תיגש לחנות ותבקש את העגלה מהתצוגה להכניס לבגאז' של הרכב שלך.

ככה תהיה בטוח שהעגלה נכנסת וגם בהזדמנות הזאת תראה, איך מקפלים אותה, ועד כמה כל הסיפור של הכנסת העגלה מסורבל.

אין הבדל בין פוקוס למזדה 3 סדן.

רכבים יותר נוחים להכנסת עגלת תינוק זה האצ'בק או סטיישן.

ואם אתה רוצה לשאול בפורום, תשאל כאן:

http://www.babyz.co.il/forum/

ראיתי שאתה מגבעתיים - אחת החנויות שעובדת עם האתר, " מחסן הפנטר" נמצאת ברמת גן ברחוב נגבה.

אני ממליץ לך לקפוץ לחנות ולראות את העגלות שיש בה - המחירים טובים והשירות מצויין.

אני חושב, שבכל מיקרה, בחצי השנה הראשונה תצטרכו להפריד אמבטיה מהשלדה ולהכניס את הגלגלים לבגאז', ואת האמבטיה לסלון הרכב. אחרי זה, הטיולון כולו ייכנס לבגאז'.

עגלות של "פג פרגו" או של CHICCO יתאימו לסידור שלכם, משהו בסגנון הזה:

http://www.babyz.co.il/product.asp?productid=1621&CatCode=215

http://www.babyz.co.il/product.asp?productid=1511&CatCode=201

תודה רבה ממש עזרתם לי ואני בהחלט אפנה אל החנות ברמת גן ושוב תודה.

• תוכן חדש...