Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת ביג ליס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

נתקלתי בסוף השבוע במודעה של חברת ליסינג די חדשה - "ביג ליס".

דיברתי איתם בטלפון, ויש להם עסקאות על מגוון רחב של רכבים וללא מקדמה (נשמע לי קצת מוזר...).

בנוסף, הם טוענים שתנאי המימון שהם משיגים מהבנקים הם באזור של פריים עד פריים מינוס חצי.

האם מישהו שמע עליהם? מכיר אותם? יש סיבה לחשוד בהם?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני לא מכיר את החברה הזו ויכול להיות שהם בסדר אבל מבט חטוף בעיתונים יראה לך עוד לפחות 5 חברות כאלו עם שמות מפוצצים. נורה אדומה חייבת להדלק.

בהצלחה בכל מקרה.

כמו שאמר מישהו כאן תחפש בגוגל את הכתבה של כולבוטק על חברות ליסינג שהקונה התמים שילם כסף ואפילו עץ ריח לא קיבל!

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אין לי מושג מי אלו ביג-ליס, יכול מאוד להיות שמדובר בחברת הליסינג הכי טובה וזולה בארץ.

אבל אני רק רוצה להזכיר לכם שגם האנשים הראשונים שקנו רכב דרך החברות שהופיעו בכלבוטק קיבלו את הרכב. אלו שנדפקו היו אלו שהגיעו בגל השני והשלישי.

לא תמצא עסקאות ללא מקדמה אצל יבואני הרכב או אצל חברות הליסינג האחרות. כל החברות דורשות מקדמה כלשהיא, בדרך כלל 15 עד 50 אחוז משווי הרכב. העובדה שהחברה הזאת מחליטה לשבור את השוק דורשת בדיקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי חברים.

אני משוטט פה הרבה בפורום הנחמד הזה, בעיקר צופה מהצד, ולפעמים גם מתייעץ פה,

והנה עכשיו צדה את עיניי הכותרת שכתב פה אחד החברים בעניין חברות הליסינג הקטנות וחברת 'ביג ליס',

אז אני מעוניין לספר לכם את מה שאני יודע כדי שתשכילו במעט על כל כל הנושא הזה, היות ואני רכשתי רכב מחברת ליסינג לפני כחודש, וביררתי את הנושא הזה טוב טוב כדי שלא ליפול בפח, כי אני מטבעי אדם מאד חשדן, מה שנקרא 'חשדהו וחשדהו'...

קודם כל נתחיל בזה שחברות הליסינג הקטנות הן בדיוק כמו סוכניות משנה למיניהם הפזורות בכל רחבי הארץ,

כולן קונות מהיבואן את הרכבים ומוכרות לשוק הפרטי, לכולן יש תוכניות מימון מגוונות, כדי לאפשר ליותר אנשים לרכוש רכב דרכם.

יש סוכניות וחברות ליסינג שדורשות מקדמה וישנם כאלה שלא דורשות מקדמה, יש כאלה שמשאירות לך לסוף התקופה סכום גדול לשלם, ויש כאלה שלא. ויש גם חברות שמציעות (כמו חברת ביג ליס ועוד כמה חברות) מימון לכל הרכב בלי מקדמה ובלי תשלום בסוף, כמובן שהן ישמחו מאד אם תתנו מקדמה, וגם לכם זה יפחית את התשלום החודשי, אך לאלה שאין להם כסף כדי להניח בהתחלה מקדמה, זה פתרון מעולה, ולפי מה שהבנתי המימון הוא כולו דרך הבנק, כך שאתם עומדים מול הבנק ולא מול חברת הליסינג, שהיא בעצם מתווכת לכם את עסקת המימון, היות והיא חברה שעושה הרבה עסקאות כל חודש אז יש לה תנאים יותר טובים בבנק לתת הלוואה ללקוחות שלה, וגם אם חברת הליסינג מחר נופלת ופושטת רגל, (דבר שיכול לקרות לכל חברה) אז אתם לא נפגעים, כי אתם עומדים מול הבנק, וגם הרכב רשום על שמכם מרגע קבלת הרכב, כך שלכם אין שום סיכון,

ואל תיבהלו ממה שקרה בחברת 'פריים מוטור' שם היה עוקץ שיטתי ומכוון, והם קיבלו את הכסף עוד לפני שהלקוח קיבל את הרכב וכך הם עקצו. פה לפי מה שבדקתי הכסף מועבר לחברת הליסינג רק אחרי שהלקוח מקבל את הרכב, ורק אחרי שהרכב עובר לבעלותו (אחרי העקיצה של פריים מוטור הבנקים בודקים את חברות הליסינג שבעתיים) לכן אין שום בעיה ברכישת רכב מחברות הליסינג הקטנות, אלא להיפך, בגלל שהן חברות קטנות וחדשות יחסית אז הן נותנות תנאים והטבות שלא תקבלו בשום מקום אחר, כי הן רוצות למשוך לקוחות חדשים, ותקבלו הרבה יותר ממה שתקבלו בסוכניות המשנה שהן לא צריכות לרדוף אחרי הלקוחות ולכן הן גם לא ממהרות לתת הטבות ותנאים, כי עם ישראל ימשיך לקנות אצלהן גם בלי זה, לסיכום אומר לכם חברים, אל תישבו בכל מיני תיאוריות שווא של כל מיני סקפטים שאומרים ' למה שהן יתנו לי כאלה תנאים... בטוח יש פה איזה עוקץ או קץ'....

הן נותנות תנאים כי הן חברות חדשות וקטנות יחסית לסוכניות המשנה, ולכן הן צריכות ללת תנאים כאלה טובים, ואתם הלקוחות יכולים רק להרויח מזה.

מקווה שפקחתי את עיניכם, ונתתי לכם זוית שלא היכרתם.

בברכה, צביקה.

• תוכן חדש...