Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד אופציה, הוא נתפס על הדלת האחורית/פגוש אחורי/אונקול גרירה של הטנדר פשוט להגיע לכמה שיותר מהירות מותרת

ואז לתת לו ברקס שיחטוף את כל הפח תוצרת GM לפרצוף, מי אשם? הוא! תמיד מי שנכנס מאחור הוא האשם!

בכלל אם ישמע שופט שהוא נתלה על רכבים תוך כדי נסיעה סביר להניח שהיא תטיל עליו איזה קנס נחמד, וגם אני אשלח

לו באמצעות ע"ד את החשבונית מהפחח + תביעה אזרחית על השחתת רכוש, (ושמישהו יגיד שאוטו זה לא רכוש)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא תוכל להוכיח שהוא נתפס לך על הרכב , הוא יכול להגיד שהוא "בדיוק חצה את הכביש ועברת במהירות והעפת אותו " או משהו בסגנון .

נראה לי זה בעייתי בדברים האלה .

פורסם

מעשה אידיוטי.

אני מעדיף שיעצור ויבקש טרמפ...אם הוא נראה לי אני אקח אותו לאן שצריך...אבל לסכן את עצמו ולהתלות על הרכב, כנראה הוא לא מעריך מספיק את החיים שלו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

במקרה של תאונה שבה היו מעורבים רוכב אופניים ורכב תובעים את הביטוח חובה של הרכב על נזקי גוף ואין משמעות לאשמה.

כמובן שחייבים לערב משטרה מכיוון שיש נפגעי גוף.

מיותר לציין שמסקנות המשטרה עלולות להיות מאוד מאוד לא נעימות מבחינת הנהג , מה גם שלהגיע לתחנת משטרה ולתת עדות או להחקר זה לא נעים בכלל , כך שלכל החוכמולוגים כדאי לפעול בשיקול דעת .

פורסם

סוף סוף נמצא שימוש לספוילרים הענקיים שאנשים מוסיפים לרכבים שלהם.(תמיד חשבתי שזה מתקן מתח, עד שאיזה בבון רדף אחרי אחרי שעשיתי לו סופר סט על הספויילר) :)

רק תעשו טובה, תרפדו אותם בבד מנומר, שיהיה לו נח לתפוס אותם בחורף.

פורסם

לא מכות ולא שטויות.

עוצר את הרכב באמצע הכביש לכמה שניות, איך שהוא משחרר אחיזה אני עף משם.

לא צריך להייחס ברצינות לכל דבר.

פשוט תעצרו והוא יעבור לרכב אחר.

אין לי שום אינטרס לגרום לו נזק פיזי רק בגלל שהוא מטומטם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

1+ חזק לעידן!

כל החכמים פה שיבלמו בחוזקה/יגבירו מהירות, פשוט לא חושבים קדימה. נניח והאדם ייפצע ו"קיבלתם" את שלכם. אז מה? על זה להכנס לכלא? זה פשוט נשמע מטומטם.

אני לא מסתיר את העובדה, שאני מאוד רגיש למגע של אנשים זרים במכונית שלי, אבל מתישהו, חייבים להיות בוגרים, כן? :)

• תוכן חדש...