Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שאני הייתי מנסה להפטר מהבן אדם, אני לא צריך שבן אדם שאני לא מכיר ואני לא באמת יודע מה הוא רוצה מחזיק ברכב או להיות אחראי לו.

פורסם

לפני שבועיים, טרמפיסט אחד "יפה ואמיץ" ניסה להיתפס מצידה של הדלת האחורית ביאריס שלי תוך כדי שנסעתי מכיוון המכללה שלי לאיילון צפון, וכשנהגתי הרכב לא היה נעול מבפנים. אציין כי לא שמתי לב בכלל שעלה נוסע סמוי תוך כדי הנהיגה :shock:

בשביל לפתוח את הדלתות ביאריס החדשה צריך למשוך החוצה את ידיות האחיזה בדלת.

עכשיו, מה קורה לביש גדא שמנסה בכוח להאחז בידית פתיחה של דלת תוך כדי נסיעה כשהיא לא נעולה?

נכון-הדלת נפתחת באמצע הנסיעה על המסכן, ומעיפה אותו הצידה במכה אחת.

וזה מה שקרה לטרמפיסט המסכן-שפתח בתדהמה את הדלת, וכמעט נמרח על רכב שחנה בצד, וכל זה קורה במהירות של 50 קמ"ש :twisted::-D

מיד אחרי שהוא עזב את הדלת היא נסגרה מהבלימה שהבאתי כשהסתכלתי במראה האחורית וראיתי את הטרמפיסט מתעופף לו הצידה תוך כדי ניסיון בלימה מעורר רחמים.

לדלת שלום.

פורסם

רק עיניין של זמן עד אשר נראה אותו מתחת לגלגלי רכבים.

נהגי הרכבים שעליהם הוא תופס "טרמפ" אינם מודעים לעצם קיומו על הכביש כפי שתארתם,

כך שברגע שאחד מהם יבצע פניה חדה ימינה/שמאלה (כן וזה קורה על הכביש), הוא פשוט ירמס מתחת לגלגלים של הרכבים הנעים על הכביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתם רואים,בשביל כאלה מקרים טובים שיש רכב מיני,עד שהפנדה הייתה מאיצה הוא היה עוקף בעצמו.:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם מישהו כזה היה תופס איתי טרמפ, הוא היה מקבל סלינגשוט עד הירח מהברקס שהייתי נותן :)

ואז בוא נבחן מה היה קורה:

אמבולנס, לפנות את הגופה של דק הרקק הבלתי רצוי.

שוטרים עם בוחנים, לוקחים עדויות וכו'- מפגש של 12 שעות שבסופו נפתח לך תיק ואתה על סטנד ביי.

אתה משלם 50 אלף ש"ח לעורך דין.

השנתיים הבאות שלך שחורות יותר מהגהנום

אתה מאבד את הבריאות ואת הכסף

ובסוף, סיכוי של 50:50 . או שתישאר עני וחולה, או שבמקרה יותר הגיוני תלך לכלא ותתלה את עצמך

זה מזכיר לי את ההתנהלות בתאילנד...שם אתה תמיד אשם. רק מה, שם אתה יכול לפדות את עצמך בכמה אלפי באטים ולחזור שוב למסלול החופש

G-D will give me justice

פורסם

זה לא מקרה של דריסת הולך רגל רגילה,ולכן לדעתי זה לא מה היה קורה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל מי שמכיר את התנועה בלגוס מכיר את התופעה של "טקסי" אופנוע (אני עצמי השתמשתי בהם כמה פעמים - ענרתי מהאוטו אחרי כמה שעות עמידה במקום ) שתופסים מכוניות. הם מקצצים את הכידון ו/או מכופפים אותו לשתי ידיות מאונכות קטנות- שיהיה יותר צר להשתחל בין הטורים (ואז הנקודה הרחבה ביותר היא הכתפיים של הקליינט/ית, הנהגים עצמם תמיד מיניאטורים בגיל ובמשקל) ומדי פעם רואים חלקי אופנוע ועיסה אדומה שהיתה מתחת למשאית.

פורסם

גם אם הנהג מודע לזה שיש לו טרמפיסט מספיק בור אחד בכביש בשביל לגלגל אותו ומה אז יעלה בגורל הנהג?גם פה קשה להוכיח.

ומה קורה במקרה שהרכב מאחוריו עולה על אותו רוכב?

מעניין מה יגידו מתנ"ע היקרים על זה-אם זה לא שינוי מבנה ברכב אני לא יודע מה כן!(:

פורסם

מקווה שיש לו ביטוח חיים.

• תוכן חדש...