Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבכל יום ראשון במשך שנתיים עשיתי את דרכי מהבית למכללת ספיר שבדרום.

בערך באמצע הדרך שמתי לב שנדלקה נורה כתומה על לוח המחוונים,לא ידעתי את משמעות הנורה ,עצרתי את הרכב בצד הדרך והתחלתי לבדוק נזילות או רעשים כלשהם מהמנוע ,כשלא מצאתי נזילות ו\או רעשים כלשהם החלטתי להמשיך בנסיעה במהירות די איטית (כי הרי ציפה יום לימודים).

החלטה נוספת שלקחתי היא הדלקת הווינקר הכפול כל פעם שיתקרב רכב כלשהו על מנת לסמן לנהג שיש בעיה ברכבי ,שיעקוף אותי שלא אהיה לו מכשול בדרכו וכך עשיתי .

המסלול הרגיל אורך כ 50 דקות וכולל נסיעה על כביש 4 עד שדרות,הפעם החלטתי לפנות לכיוון קריית גת ומשם כבר להגיע למכללה.

הכביש לכיוון קריית גת רגוע ביותר בשעות הבוקר,חשבתי שאם אפנה לכביש זה אוכל להמשיך בנסיעה האיטית ואהווה מכשול למספר נהגים קטן יותר וכך באמת היה.

האפיזודה שחיממה לי את הלב ואשר העלתה חיוך של נחמה על שפותיי התרחשה בכביש לכיוון קריית גת

שמתי לב שמאחוריי נוסע טנדר וסימנתי לו שיעקוף אותי,נהג הטנדר המשיך בנסיעה רגועה אחריי ואף הודה לי על כך שסימנתי לו על יד הבהוב אורות.

כל הזמן ,בתקשורת מדברים על כך שהנהג הישראלי חסר סבלנות ונוטה להתנהגות ברוטלית על הכביש

הנה דוגמה לנהג שאיננו כזה,ראשית מדובר באדם משכמו ומעלה .

נ.ב

יש לציין שמצאתי את פשר הנורה הכתומה,מדובר בהתרעה על לחץ אוויר נמוך,מלאתי אוויר בגלגלים,אפסתי את המערכת והנורה כבתה.

פורסם

טוב שנסעת לאט, בדיעבד התברר לך שלחץ האוויר היה נמוך (מה שיכל לגרום נזק לצמיג), אבל תלמד מה כל נורה מסמלת להבא. בעיניין הנהג נשארו עוד כמה כאלה...

פורסם

בגלל זה כדאי לשמור את ספר הרכב ברכב.

לא כול הנהגים עצבנים,אצלי פעם בכביש דו סטרי בין מעלות לתפן התקלקלה התיבה אוטומטית ורק הילוך 1 עבד,הדלקתי וונקרים ונסעתי 15-20 קמ"ש במשך 10 דקות עד שמצאתי מקום כדי לרדת מהכביש וגם אף אחד לא צפר.

אולי 4 וונקרים מסמנים בעיה ולכן זה ככה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...