Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאאב 9-5 99' - פינוק אמיתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וזה עוד מודל "ישן" יחסית.

אז ככה היום הלכתי לראות את ה9-5 שעומדת למכירה.

הרכב חזק, יציב ומהיר בצורה בלתי רגילה ואפילו די חסכוני

מה שמעניין להבדיל מהמודלים היותר חדשים שאין מד-טורבו, אם כי ברגע שלוחצים על מצב SPORT הרכב מאיץ מ-20 ל120 בפחות מ-6 שניות.

הרכב עושה 1:13 מחוץ לעיר ו1:9 בתוך העיר וכל זאת עם מנוע 2300 טורבו.

פעם ראשונה שנהגתי על 9-5 בנסיעה ארוכה ופשוט חוויה לא מהעולם הזה לעומת הסאאב 900 שלי.

נקווה השבוע לסגור עסקה ותהיה לי 9-5 כסופה בחנייה...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

תתחדש !

באמת רכב נהדר , ואחד הבלתי המוערכים ביותר בארץ (ללא הצדקה).

אתה בוודאי יודע , אבל תקפיד על כמה דברים לפני הקנייה ואחריה :

1. סאאב לא בודקים במכון רגיל. תתייעץ בקומונת סאאב ובקש בדיקה וייעוץ ממביני עניין (אורן ק. / פליקס / אילן וכו')

2. תעשה יישור קו הכרחי (בדיקת נשם, בוצה, צנרת וקולר וכיו"ב).

3. לא להתקרב ל UMI .

4. הקפד על תחזוקה נכונה לפי הטבלה של אורן.

בהצלחה !

פורסם

למה סאאב כלכך לא מצליחה יחסית לשאר האירופאיות?

האם זו בעיה בתדמית שיצר היבואן?

תמיד נמשכתי לסאאב ורציתי אחת.

פורסם
גם אני נמשך, חבל שאין ידני!

תתחדש! יופי של רכב. אם היה לי האומץ (הפיננסי) הדרוש, גם לי היתה אחת, למרות שה- 9-3, הנדירה יותר, מצאה חן בעיני יותר.

אגב, אני זוכר שהגיעו הגריפין, וללקוח שלי היתה אחת כזו. WOW.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לחבר של אבא שלי שהוא חובב סאאב,יש 9-5 AERO,פשוט מדהים כמה שהוא חזק,אני מאוד אוהב את סגנון הדש-בורד היחודי לסאאב.

חבל שהוא לא הצליח בארץ

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תתחדש !

באמת רכב נהדר , ואחד הבלתי המוערכים ביותר בארץ (ללא הצדקה).

אתה בוודאי יודע , אבל תקפיד על כמה דברים לפני הקנייה ואחריה :

1. סאאב לא בודקים במכון רגיל. תתייעץ בקומונת סאאב ובקש בדיקה וייעוץ ממביני עניין (אורן ק. / פליקס / אילן וכו')

2. תעשה יישור קו הכרחי (בדיקת נשם, בוצה, צנרת וקולר וכיו"ב).

3. לא להתקרב ל UMI .

4. הקפד על תחזוקה נכונה לפי הטבלה של אורן.

בהצלחה !

כל מה שאמרת פה אני כבר יודע :lol:

בטיפול האחרון שלי אצל פליקס קיבלתי "טיפ" על הרכב שהינו במצב מצויין במחיר לא מחיר(הרכב מטופל בקפדנות ע"י פליקס)

היישור קו היחידי שצריך לעשות לרכב זה החלפת שמן ותיקון מגוף אחד של המזגן וחוץ מזה הרכב פיקס

בכל מקרה תודה :)

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
גם אני נמשך, חבל שאין ידני!

תתפלא אבל יש 9-5 אחת כחולה מוצאת למכירה במחיר של 27K

תחפש את הרכב בwinwin

פורסם
למה סאאב כלכך לא מצליחה יחסית לשאר האירופאיות?

האם זו בעיה בתדמית שיצר היבואן?

תמיד נמשכתי לסאאב ורציתי אחת.

סאאב ב-15 שנים האחרונות לא נחלה הצלחה בגלל GM שאת רוב ההכנסות שהם ראו מסאאב השקיעו באופל שבאותם שנים הייתה די רדומה.

החלטה מטופשת שהרגה את סאאב והביאה אותה למצב שהיא נמצאת בו עד היום

פורסם

דרך אגב עדיין לא קניתי את הרכב!

עניין טכני של מזומנים שאני חייב לפתור עד יום חמישי, אם לא הרכב יימכר ביום חמישי הקרוב

פורסם
סאאב ב-15 שנים האחרונות לא נחלה הצלחה בגלל GM שאת רוב ההכנסות שהם ראו מסאאב השקיעו באופל שבאותם שנים הייתה די רדומה.

החלטה מטופשת שהרגה את סאאב והביאה אותה למצב שהיא נמצאת בו עד היום

לא מדוייק.

האמת שעם כל הסימפטיה למותג השבדי הייחודי, לסאאב לא היה הרבה מה למכור החל מתחילת שנות ה 90'.

לסאאב לא היו די משאבים פיננסיים שיאפשרו לה לפתח שלדה או מנועים באופן עצמאי, ולכן היא נזקקה לגב של GM, הן בשימוש בפלטפורמות משותפות (הסאאב 900 בנוייה על רצפתה של הוקטרה והסאאב 9-5 על פלטפורמה מוארכת של וקטרה) והן בשימוש ביחידות ההינע (מנוע ה V6 של סאאב לקוח מהאופל אומגה 3.0).

שוק מכוניות הסאלון הפך תחרותי יותר ויותר, ואת הפער שפתחו היצרנים הגרמנים סאאב לא הצליחה לסגור, וכל שנותר לה הוא להציע עיצוב מיוחד, מנועי טורבו מעולים ו..מתג הצתה בין המושבים.

עם כל הצער, ככה זה בטבע, רק החזקים שורדים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לא מדוייק.

שוק מכוניות הסאלון הפך תחרותי יותר ויותר, ואת הפער שפתחו היצרנים הגרמנים סאאב לא הצליחה לסגור, וכל שנותר לה הוא להציע עיצוב מיוחד, מנועי טורבו מעולים ו..מתג הצתה בין המושבים.

עם כל הצער, ככה זה בטבע, רק החזקים שורדים.

תוסיף לכך ריגישות עצומה לרמת התחזוקה (שהיא לא זולה) וקבלת את המתכון לחוסר ההצלחה שלה, מה גם שב-UMI כמו "שרצחו" את אופל, גם "רצחו" את סאאב.

• תוכן חדש...