Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש ברשותי דייהו מאטיס 2001.

לאחר 5-10 דקות נסיעה כאשר המנוע מתחמם והמד מראה על קצת פחות מהחצי (נורמלי)

הפעלתי מזגן (גם קור וגם חום ניסיתי על שניהם) והמד חום של המנוע יורד לאפס למרות שאני ממשיך בנסיעה והכל רגיל.

מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

פורסם

ממש ל0? לא הגיוני. אתה מתכוון שהשעון יוצא מכלל פעולה ברגע שאתה מפעיל או שהוא יורד בהדרגה?

אם זה האופציה השניה אז כנראה שהטרמוסטט שלך תפוס במצב פתוח, כי בדרך כלל ברגע שמפעילים מדחס, מופעל אוטומטית המאוורר של הרכב והוא עובד כל עוד המדחס בפעולה.

פורסם

השאלה אם יש רק מאוורר אחד .

אולי המינוס רופף במדחום .

הפעלת חימום בימים אלו תוריד את חום המנוע .

הפעלת מזגן ללא חימום גם מורידה מדחום .

צריך להבין למה זה נופל לאפס .

פורסם
הוא יורד בהדרגה ל0.

ומה שיוצא מכך הוא שהחימום לא עובד מכיוון בהמנוע קר..

נתקלתי בתופעה כזו בסופר רייסר של עמית ,לדעתי משהו במינוס לא תקין .

אין צורך להלחץ ,כל עוד המנוע אינו מתחמם מעבר למידה הרצוייה .

כפי שאני משער מינוס רופף בפנל חיווי .

אני נוסע בימים אלו (הקרים -גשומים ) עם ברז חימום פתוח למינימום ומזגן עובד לסרוגין ,כך נשמרת לי שמשה ללא אדים ותא נהג נעים עדין עדין ללא חום מיותר .

תנסה לשאול בפורום דייהו ,יש איזה עראבר בשם ממדוח ,לדעתי הוא ממוקם במצרים ,אבל יש עליו ידע .

פורסם
הוא יורד בהדרגה ל0.

ומה שיוצא מכך הוא שהחימום לא עובד מכיוון בהמנוע קר..

כמה בהדרגה, מחצי שעון לאפס בכמה שניות/דקות?

• תוכן חדש...