Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כ-3 ימים היתחדשתי בשברולט ספארק מדהימה, האוטו מבחינתי הוא מאוד נוח, ומספק אותי מבחינת כול מה שצריך להיות ברכב (בהשוואה לרכב הקודם שלי פיג'ו 205 פורבר).

העניין הוא שאני לא מצליח להיתרגל להילוכים כלומר אני נהגתי בתיבה ידנית כבר מספר שנים ואין לי בעיה עם זה הבעיה היא שכשאר אני מעביר את ההילוכים אני מרגיש שאני מאבד את המומנטום של ההעברה ויוצא ככה שכאשר אני מעביר הילוך לוקח לרכב זמן שוב לעלות טורים.

אולי אני לא יודע להעביר נכון הילוכים, או שזה בגלל שהם חדשים ואני עוד לא התרגלתי אליהם. למישהו יש מושג מה אני לא עושה נכון?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

בספארק המומנט מושג בסלד גבוהה יחסית,לכן תמשוך יותר את הסלד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קג"מ / סל"ד 11.3 / 4800

אתה פשוט לא רגיל לאוטו, אתה תתרגל בהמשך במיוחד שנהגתה כבר על ידני.

תנסה להעביר ב3500 תראה איך מרגיש ולפי זה תדע אם צריך יותר סלד או פחות סלד.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

הבנתי אותך! עכשיו קודם כל תתחדש!:-)

אתה עדיין בהרצה של הרכב באמת לא כדאי לגרום לא לצרוח סע לאט יחסית ומאוד רגוע!

תנסה למצוא איזון בין מנוע צורח למנוע מגמגם.

אולי יש פה בעל ספארק שיגיד לו מה תחום העברה האידיאלי ברכב זה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

תודה רבה :-D

אני באמת עדיין בהרצה של הרכב כרגע הוא עבר רק 160 ק"מ, הנסיעות שלי הן רגועות ואני לא נוסע בדרך כלל בהירות גבוהה. אני עדיין מתהליך התרגלות לרכב. אם למשהו יש עוד טיפים אני אשמח.

דרך אגב שמן מנוע ACDELCO הוא השמן שהחברה משתמשת למנועים של שברולט?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

תנסה להעביר את ההילוך הראשון ב- 2900-3100 סל"ד .

את שאר ההילוכים אפשר להעביר ב-2600-2800 סל"ד.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

עזוב לשניה את הסל"ד בצד ונסה כך:

מהילוך 1 ל-2: 25 קמ"ש.

משני ל-3 :50 קמ"ש

מ-3 ל-4 : 70 קמ"ש

מ 4 ל-5 :90 קמ"ש

איני יודע איך זה מיתבטא בסל"ד בדיוק בגלל זה אמרתי לעזוב אותו רגע בצד.

מניסיון עם רכב דומה (אלטו) בעל נפח מנוע זהה תחושת הנסיעה ביחסי העברה הנ"ל פשוט מעולה והרכב שומר על מומנט מצוין ללא איבודי סל"ד בין ההעברות וגם הידית עצמה עוברת כמו מרגרינה. פשוט תענוג ואתה מוזמן לנסות. תתחדש והמון בהצלחה.

פורסם

ככה גם בערך אני מעביר בפנדה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבל זה לא יותר מידי מושך את ההילוך??:shock:, והאוטו ממשך צורח. ועוד משהו כשאני משחרר את הקלאץ' אני אמור לעשות את זה לאט או רגיל, כמובן שלא לזרוק?

פורסם

כולם מדברים על משיכה וכוח ומומנט, אבל את העיקר חסכתם.

הרכב הזה בנוי לחסוך, לא לתת ביצועים.

משיכה וכוח יש במנוע 2L שמנמן שמבקר פעם בשבוע בתחנה.

כאן אתה צריך להעביר הילוכים כמה שיותר מוקדם, לשאוף שהסלד יהיה כמה שיותר נמוך, ואז תקבל צריכה הרבה יותר טובה.

נהגתי ב107, גם ב5K סלד אין משיכה זה בסדר, אני באתי משברולט שבקיק דאון שלה מקבלים מכה ונדבקים לכסא, וב107 בהתחלה לא עיכלתי את זה שהרכב מתקשה להגיע ל100.

פורסם

בכאלה רכבים אתה לא יכול להעביר מוקדם מידי אחרת לא יהיה כוח.הממוצע לפי מה שאני רואה זה סביבות ה3K סלד להעביר.

פורסם

ניסיתי היום בזמן נסיעה להעביר את ההילוכים בסלד יותר גבוהה 2600-3000, אכן יש שיפור השאלה אם זה לא מבזבז באמת יותר דלק ולא עושה נזק למנוע?

• תוכן חדש...