Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוולוו מתהדרת בצבע חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פסי ההדבקה מכוערים, לא עומדים במבחן הזמן, פוגעים בצבע ומכוערים. אגב הם גם מכוערים נורא!

בד"כ ההדבקה לא ישרה, הפלטיק ממנו הם עשויים מתקלף/דוהה והם מכוערים.

יש לקנות (גם בארץ להפתעתי) את מחברי הפלסטיק, להשקיע בפס קישוט ניקל איכותי (כמו במקור)

ולהינות מרכב איכותי ונוצץ כפי שמגיע לוולוו אחרת האוטו פשוט לא יראה טוב כי פסי קישוט, נועדו

לקישוט, וכמו שלא היית קונה לחברה/אישה/מאהבת שלך עגילים מפלסטיק נדבק, אל תעשה את

זה לאוטו, מה גם שפסי הקישוט הנדבקים פשוט מכוערים!

אם לא הבנת אני לא בעד פסי קישוט נדבקים כי הם...מכוערים.

רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
פסי ההדבקה מכוערים, לא עומדים במבחן הזמן, פוגעים בצבע ומכוערים. אגב הם גם מכוערים נורא!

יש לקנות (גם בארץ להפתעתי) את מחברי הפלסטיק, להשקיע בפס קישוט ניקל איכותי (כמו במקור)

ולהינות מרכב איכותי ונוצץ כפי שמגיע לוולוו אחרת האוטו פשוט לא יראה טוב כי פסי קישוט, נועדו

רן

רן, אתה אחד ויחיד. לקחתי בחשבון את מה שכתבת.

מצד שני ברור לי שלהתעסק עם הפסים האורגנליים הולך להיות פרטץ'. חלק קצת עקומים שהודקו למקומם בזמנו ע"י ברגים וכו'.

הרעיון של פסי הדבקה, שנראים אגב כמעט זהים, נראה קורץ ופשוט. מה גם שבמחיר שהם מוצעים (10 ש"ח למטר אצל הפרסי) אפשר לקנות כמות כפולה למען החלפת בלויים בעתיד.

אשמח לשמוע חוות דעת נוספות של מי שעשה שימוש בפסים כאלה:

1. האם באמת זה נראה דהוי תוך פרק זמן?
  2. איך נמנעים מהדבקה עקומה?
  3. מה הנזק שנגרם לצבע (טרי) בהסרת הפסים?
  4. בקיצור חוויות חיוביות / שליליות.

וגם: רן, איפה קונים את הניטים שכתבת?

תודה,

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

[*]איך נמנעים מהדבקה עקומה?

מה שאתה צריך לעשות זה להדביק ס"מ באחורי האוטו את הפס תוך כדי שמישהו מחזיק את הקצה שלו,

אח"כ אתה מותח את הפס לכיוון קידמת האוטו תוך כדי שאתה מוריד את הנייר מעל הדבק ותוך כדי שאתה בודק שהוא מודבק ישר על החורים, כך עד שאתה מגיע לקדימה של האוטו,

מה שיקרה זה שהדלתות יהיו סגורות בגלל הפס,ורק בסוף אתה חותך עם סכין יפני חדשה במרווחים של הדלתות כך שיוכלו להיפתח.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תודה על העצה. רואים שאתה מנוסה. האם תוכל לשתף על הניסיון שלך לאורך זמן עם פסי ההדבקה?

כמובן שאשמח לתשובות גם לשאלותיי שני הודעות למעלה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

[*]האם באמת זה נראה דהוי תוך פרק זמן? השתמשתי בפסים רק עם הניקל, הוא באמת דוהה עם השנים אבל זה לא קריטי

[*]איך נמנעים מהדבקה עקומה? עניתי

[*]מה הנזק שנגרם לצבע (טרי) בהסרת הפסים? הדבק הוא מאווווד חזק, אחרי כמה חודשים יהיה קשה להוריד את הפס, אם תמשוך אותו הפס גומי ירד והדבק ישאר על הצבע

[*]בקיצור חוויות חיוביות / שליליות.

אם עושים עבודה יפה אז הוא יראה טוב וכמו המקורי, ראיתי כאלו שעשו מעט עקום וזה ממש מכער את האוטו.

תודה,

.....

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

רן

מכוערים או לא הם דיי פרקטיים , בעליזה הדבקתי פסים כאלו אחרי הצבע אבל הקפדתי שהפסים יהיו עם דבק טרי ולא ישנים , ניקיתי היטב את האיזור עם אלכוהול , הדבקתי פינה אחת ומתחתי את הפס לאורך הרכב , בזמן ההדבקה חבר השגיח שאני שומר על קו ישר והתוצאה הייתה לטעמי מצויינת , היום אחרי כ5 שנים עליזה שוב זקוקה לפחחות וצבע ואני די בטוח שאני אחזיר את אותם הפסים אחרי .....

אם הייתי מוצא את הפסים המקוריים מניקל בטוח הייתי מעדיף אותם אבל לא מצאתי .....

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

מתי ראיתם בפעם האחרונה דוגמנית/שחקנית בפרס האוסקר עונדת עגילים מפלסטיק או חרוזים?

למרות המחיר, ולמרות כאב הראש הרכבת פס אלומניום מקורי מעידה על הרכב אלף מונים כרכב

מושקע ואיכותי, מביני עניין יבחינו מיד שמדובר בסוג של אילתור, וגם כאלה שפחות מבינים

ידעו בסופו של דבר שרומו.

כיוון שאם כל הכבוד בראייה כוללת לא ניתן להסתיר הדבקה לא זהירה על וולוו שהיא ארוכה משמעותית

מהרנו הקטנטנה!

ככל שהרכב נוצץ יותר ויותר מפואר בולטים בכיעורם פסי הקישוט המודבקים שלו שהם "האיפור" של הרכב.

השקעת כלכך הרבה אז אל תזלזל בפינישים זה מה שרואים כולם! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...