Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אחותי רוצה לרכוש רכב עד 15,000.

חשוב:

- ידני

- עלויות אחזקה נמוכות

- צריכת דלק נמוכה

- יחסית גדול (זוג הורים +2)

- אמין יחסית

בקיצור, הרכב האולטימטיבי.. :)

תודה לעוזרים..

פורסם

מדובר על ילדים קטנים שצריכים מושב בטיחות או לא?

אם כן הייתי ממליץ על משפחתי כדוגמת בלנו,אלמרה,לנטרה,לנטיס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ההמלצה שלי:

סובארו אימפרזה ידנית מסוף שנות ה90 שלא הייתה בידים של ערס, תעשה את העבודה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

רכב משפחתי צריך לענות על הצרכים שלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני ממליץ לך על סיטרואן קסרה 2, אם תמצא אחת שתצא טוב בבדיקה אל תהסס אפילו לרגע.

אני כרגע בקסארה השניה שלי(הראשונה הלכה טוטאלוס), וזה הרכב הצרפתי השלישי שלי(אני בטוח ששמעת שצרפתי לא אמין, אז אני טוען ההפך).

אני עם מנוע 2.0 בנזין אוטומט מקבל צריכה של 8-9 לליטר בעיר(והרגל לא תמיד קלילה:wink:), אני מאמין שעם ידני התוצאה תיהיה הרבה יותר חסכונית, וגם שהמנוע שם יהיה 1.6 בנזין או 2.0 דיזל(בקסארה 2 הקודמת 1.6 אוטומט בעיר הגעתי ל10 לליטר בעיר עם רגל בינונית על הגז אז ידנית תיהיה יותר חסכונית).

עלויות האחזקה לא יקרות שכן זה רכב נפוץ ולא קשה למצוא חלקים באם תצטרך.

הרכב יחסית מרווח ולדעתי מאוד נוח(יש לי גב רגיש), ונסעתי איתו מרחקים לא קטנים בעומס מלא והכל מצוין.

שוב נחזור לשאלת האמינות, אם תמצא רכב שטופל היטב ובמצב טוב אזי אין שום סיבה שתראה מוסך.

• תוכן חדש...