Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[פג'ו 306] הגה

chico
שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום..

רציתי לשאול האם כאשר נוסעים במהירות מסוימת ואז פונים פנייה , האם לאחר שמשחררים את היד מההגה הוא צריך לחזור חזרה עד למצב שהגלגלים ישרים בדיוק - כלומר עד שההגה ישר ? או שהוא לא מתיישר עד הסוף וצריך להחזיר אותו קצת עם הידיים?

271K ,306 XN '94 , אין יותר טוב מזה

:wink: - תמונות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זו שאלה טכנית ולא שאלה בנהיגה אז כן, הוא אמור לחזור לבד, אם כי רוב הסיכויים שהוא לא יחזור מיידית עד הסוף, אלא מהר יותר בהתחלה ולאט יותר לקראת היישור הסופי.

א-ב-ל אני ממליץ לך מאוד לא לקחת פנייה מהירה ופשוט לעזוב את ההגה במטרה שיחזור לבד...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הוא לא חוזר בפנייה קצרה ומהירה, זה יכול להצביע על איזון פרונט לא מכוון במקרה הקל ועל פגיעה בשלדה במקרה הגרוע.

בינהם יש ציריות דפוקות תושבות ושאר ירקות.

לבדוק :idea:

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתה שום בעייה עד לפני כמה ימים - ואז הכנסתי את האוטו למוסך...

עד אז האוטו פיקס, ההגה פיקס - אם אני לא טועה הוא חזר ממש עד שהתישר.

אבל אז פרצו לי לאוטו ושברו לי את כל הסוויצ' , פלסטיקים - ניסו לגנוב את האוטו בקיצור ולא הצליחו.

שמתי את האוטו במוסך ימית, סידרו לי הכל - וכשאני יוצא מהמוסך , אני מרגיש שההגה לא מה שהיה פעם , ובפניות הוא ממש לא חוזר עד הסוף - גם במהירות נמוכה וגם בגבוהה...הוא ממש נשאר בזוית.

חזרתי למוסך ובחור בשם אבי נסע באוטו - ראה גם שלא חוזר עד הסוף אף פעם - ואמר "מה אתה רוצה? זה תקין , ככה זה בכל המכוניות , זה לא צריך לחזור עד הסוף, בסוף צריך להחזיר קצת עם היד" .

זה בטוח לא מה שהיה אצלי לפני ששמתי את האוטו לטיפול שם, זה נראה לי מסוכן ולא נוח בכל מקרה, אבל אבי התעקש שככה זה , ואמר שלפניי הוא נסע בעוד אוטו וגם היה ככה. הייתי מוכן להתערב איתו שזה לא תקין , ובסוף הבחור השני אמר שהוא יטפל בזה...., בינתיים אני מחכה לטלפון מהם.

271K ,306 XN '94 , אין יותר טוב מזה

:wink: - תמונות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן. מוסך ימית. :evil:

חזור ודרוש שיתקנו. אם לא יסכימו, איים בתביעה משפטית.

הם חאפרים ממדרגה ראשונה. לא לוותר על תקינות הרכב.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתי אפשרויות (לאור תיאור הנזק שנתת):

1. יותר סבירה - אתה מדבר על גלגל ההגה עצמו. הוא אינו חוזר למצבו המקורי ,כלומר - ישר.

את זה קל לבדוק.

סע בכביש ישר במהירות נמוכה. מגרש חנייה יהיה טוב לצורך הזה. החזק את ההגה ישר.

האם הרכב נוסע ישר או נוטה לכיוון כלשהו?

אם יש נטייה ,פשוט לא הרכיבו את גלגל ההגה במקום - עבודה של דקה במוסך. פירוק של הפלסטיק ,אום אחד ,יישור הגלגל ותודה רבה.

2. עוד אפשרות - מוט ההגה פורק במחבר הצלב ,כדי לטפל בהחלפת הסוויץ' (למרות שאני לא מוצא סיבה לעשות זאת). אם מחבר הצלב לא חובר כיאות ,יכול להיות שיש לך חופש שם.

אם הבעייה לא בגלגל ההגה - חזור למוסך לטיפול בבעייה , ויפה שעה קודם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2. עוד אפשרות - מוט ההגה פורק במחבר הצלב ,כדי לטפל בהחלפת הסוויץ' (למרות שאני לא מוצא סיבה לעשות זאת). אם מחבר הצלב לא חובר כיאות ,יכול להיות שיש לך חופש שם.

אם הבעייה לא בגלגל ההגה - חזור למוסך לטיפול בבעייה , ויפה שעה קודם.

לצערי, גם לי יש נסיון עם נזקי פריצה ל-306.

ציינת שהחליפו סוויץ' - ולכן אני מניח שהוחלף כל מוט ההגה (בין הסוויץ' מרותך לתושבת בית ההגה).

גם אצלי בוצעה החלפה לכל המוט.

לדעתי, זהו המקור לבעיה אצלך - עכשיו בדוק מה הסיבה.

תנו חיוך, הכל לטובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...