Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנושא בטוח כבר הועלה אבל רציתי לקבל תשובה.

יש לי ברכב 2 מגברים קומפוננט רמקולים וסאב.

עכשיו כשהסאב עובד כל הפח מבחוץ מרעיש, איך אפשר להפחית את הרעש?

יש אפשרות לקנות להתקין איזה שהוא חלק או לסדר שלא ישמעו את כל הפח ?

הרכב המדובר הוא מאזדה לאנטיס מודל 2001.

אני חייב לציין שראיתי מאזדה כמו שלי רק מודל 2001 שלא שמעו בכלל את הפח בזמן שמיעת מוזיקה עם סאב.

פורסם

הרעש כנראה נובע מאזור הרמקולים האחורים ברכב מתחת לשמשה האחורית איפה שהרמקולים יושבים כל החלק מברזל שם דק או שאולי זה מהדלת של הבגאז' חשבתי לעשות אטימה לבגאז' בלבד.

אני מאזור המרכז מאיפה אפשר להשיג חומר אטימה?

כמה הוא עולה?

אם יש דרך בלי חומר אטימה אשמח לשמוע :-)

פורסם

תקשיב מאיפה מגיע הרעשים\רעידות ותקנה חומר איטום ותלביש עליו.

חבר שלי שם שיכבה אחת מתחת לרקמולים לא הספיקה אז אטמנו גם את החלק העליון של המגש,ואז התחיל המספר לרעוד...וככה זה מוביל ש 50 אחוז מכל מה שיש בתא מטען נאטם:roll:

Scan Speak

פורסם

אצלי גם בתוך הרכב לא שומעים, מבפנים אתה שומע ממש יפה את המוזיקה.

הבעיה שאני מתחיל להפעיל שירים באנגלית כבר בווליום 15 אתה שומע את הפח ממש רועש כאילו הוא על ווליום 50

פורסם

זה חשוב איך שומעים בחוץ זה ממש מגעיל ששומעים.

על ווליום של 15 אתה שומע כאילו אתה לוקח פטיש ודופק על הבגאז' אז תחשוב מזה בווליום של 50 :shock:

כשאני שומע שירים באנגלית אז גם מבפנים שומעים את הפח בווליום אפילו 10 מרוב שהפח כל כך רועש.

אני חושב שאם אני יחנה ליד טרקטור ואני אשים מוזיקה והטרקטור ילחץ פול גז ישמעו את הפח שלי בהרבה יותר חזק.

פורסם

תוריד עוצמה מהסאב 8)

איטום בסגנון דיינמייט יכול לתת תוצאה לא רעה, וגם זה בערבון מוגבל לבטל לגמריי את הרעידות

זה פרוייקט לא פשוט בכלל (ולא זול במיוחד)

• תוכן חדש...