Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 323 סדאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,אני מחפש בימים אילו רכב בטווח של עד 25,000 ש"ח ובדיוק הוצעה לי המאזדה סדאן 323 דרך מכר. כאמור הרכב שנת 97,אוטומטי, עבר 140,000 קילומטרז' ,יד 3 ומבקשים עליו 18,000 ש"ח,כשבמחירון של לוי יצחק הוא שווה 10,000 ש"ח. המחיר לא בעיה כי הבחור יסכים לרדת לדעתי כשישמע על המחירון,השאלה היא האם הרכב חסכוני? גם מבחינת אחזקה ובעיקר מבחינת צריכת הדלק שלו?

ראוי לציין שאני גר אי שם ביישובי השומרון והדרך רצופה עליות וירידות. אשמח לתשובות או לחלופין הצעות לרכבים אחרים המתאימים לדרישות!

תודה רבה!

פורסם

סתם לידיעה, לפני כמעט 3 שנים אמא שלי מכרה את המזדה 323 סדאן שלה, אותו שנתון, אוטומט, יד ראשונה עם ממש מעט ק"מ, במחיר זהה למה שהמוכרים שלך מבקשים. סתם, בשביל הפרופורציה.

ממה שידוע לי לגבי הרכב הזה: לסחוב הוא יסחוב אותך יפה, בעליות ובירידות. הוא נוח, ומפגין אמינות יפה (עדיין, אתה מדבר על רכב שהוא כבר בן 15, לך תדע מה עבר ואיך טיפלו בו). צריכת דלק: יחסית למשפחתיות אחרות- צריכה סבירה. לא פירטת מה הצרכים שלך (חייב רכב משפחתי?), אבל ב25 אלף בטוח יש אפשרויות טובות יותר. אם נדע מה הצרכים שלך יהיה יותר קל לכוון.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

היה להורים שלי את הרכב 10 שנים, רכב עם אמינות מושלמת אני לא נתקלתי בדברים כאלה , לקראת הסוף של התקופה שהייתה לנו את הרכב נקרע צינורית שעלתה 50 שקל .. חוץ מזה כ-ל-ו-ם !!

רכב נוח יחסית , אמין, צריכת דלק ממוצעת לדעתי הרכב הטוב ביותר בסגמנט שלו במחיר הנ"ל

דרך אגב את שלנו מכרנו ב 16,000(אחרי יומיים שפירסמתי את המודעה) בתחילת 2009 יד 2 אנחנו היינו ו160000 קילומטר בלי תאונות משמעותיות בלי שאסי בלי כלום.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תוכן חדש...