Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלאצ' + מיסב ב-206 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, חברים.

לאחרונה הלך לי הקלאצ' ברכב, וגם מיסב-הקלאצ'.

אני יודע שבפיג'ו משתמשים בקלאצ' מתוצרת ולאו - השאלה שלי היא האם יש למישהו מושג כמה אמורה לעלות החלפת קלאצ', כולל עבודה? אם מישהו מכיר את המחירים של החלקים עצמם, אשמח לפירוט. מצאתי עד כה קלאצ' של פיג'ו 206 רגילה ב-650 ש"ח בערך, אבל המכונאי שלי מסר לי של-GTI הקלאצ' עולה בסביבות ה-1200 ש"ח...למישהו יש מושג?

בברכה, ותודה.

פורסם

לי, בהונדה סיויק לקחו על העבודה 600 ש"ח (לא מורשה) + 600 ש"ח על קיט קלאץ שלם של ולאו תוצרת קוריאה (קניתי באופן עצמאי), על קלאץ יפני ביקשו 1200 ש"ח.

שאלתי בכמה מוסכים, על עבודה כולם ביקשו מ500 עד 800 ש"ח.

אני יודע שיש קלאצים ספורטיביים מחוזקים, יקרים יותר מהרגילים.

פורסם
לי, בהונדה סיויק לקחו על העבודה 600 ש"ח (לא מורשה) + 600 ש"ח על קיט קלאץ שלם של ולאו תוצרת קוריאה (קניתי באופן עצמאי), על קלאץ יפני ביקשו 1200 ש"ח.

שאלתי בכמה מוסכים, על עבודה כולם ביקשו מ500 עד 800 ש"ח.

אני יודע שיש קלאצים ספורטיביים מחוזקים, יקרים יותר מהרגילים.

כן. גם לי לוקחים 600 ש"ח על עבודה. השאלה היא האם הקלאצ' של ה-GTI באמת עולה כפול מקלאצ' רגיל...?

פורסם
כן. גם לי לוקחים 600 ש"ח על עבודה. השאלה היא האם הקלאצ' של ה-GTI באמת עולה כפול מקלאצ' רגיל...?

תשאל בחנוית לחלפים, ותדע במדויק.

• תוכן חדש...