Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני צריך לקנות מדפסת.

מה השימושים?

פעם בחודש-איזה 5 או 10 דפים לאישתי, ומדיי פעם איזה מתכון להדפיס מהאינטרנט.

עכשיו,

ראיתי פשוטות מאוד וזולות מאוד,פשוט בושה,הדיו עולה יותר, הזרקת דיו צבעונית ב180 שקל באופיס דיפו, HP וחברותיה.

לי זכור שמדפסת שלא מדפיסים בה זמן מסוים,הזרקת דיו, הדיו מתייבש עם הזמן,נסתם,וצריך לקנות חדש.

האם אני טועה?

אם אני לא טועה,אז אני אקנה מדפסת לייזר שם הטיונר לא במצב נזיל.

אני לא צריך צבעוני.ממש לא.

ולא מכונת צילום

ולא פקס.

מה תגידו על זה?:

יש סמסונג ויש XEROX

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743096

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-printer&db5620=5622&orderby=price

חשוב לי גודל קטן.

לא חשוב לי: רעש,מהירות הדפסה,חיבור לרשת,WIFI ושאר ירקות.

שוב,אם טעיתי לגביי הדיו שמתייבש,אעדיף לקנות הזרקת דיו.

תודה לעוזרים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אכן, מניסיון אישי וגם במקרים שנתקלתי בהם בעבודה, דיו מתייבש כאשר לא נוגעים במדפסת הרבה זמן. הבעיה נעוצה במבנה ההזרקה-יש משאבה קטנה ששואבת את הדיו מהמיכל (לפעמים דרך צינור קטן וסמוי) שיוצא החוצה לראש ההדפסה. לפעמים כאשר מסיימים הדפסה, נשאר דיו שמתייבש בתוך הצינור/משאבה הזו אחרי שהמדפסת מכובה, דבר שבסופו של דבר יוצר סתימות שאפילו פעולת ניקוי ראש ההדפסה במדפסת לא עוזרת.

לגבי המדפסת-הייתי הולך על סמסונג, יצא לי להתקל בכמה מדפסות זירוקס אצל חברים ולא התרשמתי מתפקודן :?

פורסם

היה לי את ה XEROX ליזר הפשוטה , סוס עבודה ולא היו לי איתה שום בעיות , היתה אצלי כ- 4 שנים לפחות (לאחר מכן נמכרה).

הטונר שהגיע עם המדפסת סחב אצלי כל התואר.

מה שכן אני לא בטוח שהיא נחשבת קטנה .

פורסם

מדפסת הזרקת דיו מודרנית, שנשארת מחוברת לחשמל ודולקת, מבצעת ניקוי עצמי מדי פעם ואין שום סיבה שתסתם.

לדעתי, לכמויות ההדפסה שלך, מדפסת הזרקת דיו זולה היא דוקא התשובה. ממליץ על מדפסות BROTHER להן מידלי דיו נפרדים מהראש, ונפרדים לכל צבע, ושאפשר להשיג להן דיו חלופי וזול - ומצד שני אמינות.

:turn-l:
פורסם

תודה על התשובות המהירות.

שאלה קטנה, האם המדפסות מגיעות ערומות בהתחלה? אפילו בלי ראש דיו אחד?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לצרכים שלך קנה את המדפסת הזולה ביותר שתמצא.

מדפסת ליזר בסיסית תעלה בין 300-400 ש"ח, בקצב השימוש שלך היא תגמר לפני הטונר .

כרטיס רשת אלחוטית מובנה ייקר אותה במאות ש"ח. הוצאה לא מוצדקת למי שמדפיס 100 דפים בשנה ממחשב בודד, או אפילו מרשת של שני מחשבים ברשת ביתית (אפשר להדפיס גם במדפסת גם אם היא קשורה למחשב אחר ברשת, בתנאי שאותו מחשב פועל).

ורבותי שימו לב שהדיו במדפסת הלייזר היא TONER ולא TUNER, את ה-TUNER תמצאו ברדיו וטלויזיה, ואילו את ה-TONER במדפסת ובפקס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אך ורק לייזר.

ראיתי כבר דילים של מדפסת לייזר גם ב 269 שקל.

חפש באתרים של הדילים היומיים.

יצרנים מומלצים - HP, XEROX, SAMSUNG.

אם אתה לא צריך צבע אין לך מה לחפש במדפסות דיו, נקודה.

כל המכרים שלי שהעברתי למדפסות לייזר רק מודים לי על כך.

היחיד שבכלל נגמר לו אי פעם הטונר במדפסת זה אבא שלי, אבל הוא מדפיס כמויות לא הגיוניות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני רכשתי בקרביץ לפני חודש נראה לי מדפסת HP ב 150 ש"ח, בגלל שאני משתמש במדפסת נטו ללימודים וכיוון שאני סטודנט תפרן P:

אז אני לא עפתי על משהו טוב, והיא מדפיסה מצויין לדעתי, יש בה גם סורק צבעוני.

בכל אופן המדפסת נקראת HP deskjet 1050

חבר שלי קנה את ה 2050 היא טיפה יותר יקרה, אני לא מבין במה היא שונה בכל אופן, הן נראות אותו דבר ולא ראיתי שוני מסויים.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תוכן חדש...