Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת ג'יפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות ג'יפ אבל יש לי התלבטות בין הרקסטון 3.2 7P קאיה סורנטו והטראקאן אני מדבר על הדגמים הכי חזקים והחדשים.

אמרו לי שהטראקאן הוא טוב בשטח וגם הקאיה אבל לא שמעתי על הרקסטון אני מחפש כוח בשטח אבל לא ברמות של פאג'רו כוח בכביש ונוחות.

לפי מה שאני רואה בנתונים הרקסטון הכי טוב לכביש אם מנוע בנזין 3.2 אבל איך עהוא בשטח כי המווח גחון שלו הוא 200 מ'מ שזה פחות מהיונדאי והקאיה וזווית גשה שלו נמוכה במעלה מהיונדאי והוא שווה בזווית נטישה ליונדאי ולקאיה.

יוצא גם שהרקסטון הכי יקר גם מהמחיר וגם מהדלק כי הבנזין היום המחיר שלו בשמיים.

וגם האם שווה לקנות סאנגיונג החברה הזאת לא הכי מוקרת ביחס ליונדאי ולקאיה שלא נדבר עכשיו על מה שקורה אם יונדאי אם הנתונים השיקריים שלהם או נכונים.

אז מה הכי כדאי משלושתם ואני לא מחפש שטח כבד אתם יודעים ככה לפעמים לרדת לים בשישי ללכת לדיונות בתל אביב.

מבקש עזרה.

תודה

גל

פורסם

לרקסטון (המעוצב מביין השלושה) אין שוק,רוב קוניי (או יותר נכון קונות)הג'יפים המתייפייפים שנעים בעיקר בתוך ת"א לא רק שלא יקנו רקסטון ,הן כנראה מעולם לא שמעו עליו,זה כמו למכור את קודמו ה"מוסו" למרות שאין וויכוח על כך שהוא רכב מרשים מאוד ומעביר רושם של איכות יפנית מהמעלה הראשונה (גם מבפנים).

היונדאי נראה כמו קופסת נעליים ולא רק שהוא לא נוח כמו השניים האחרים בנסיעה על אספלט הוא גם פחות טוב מהסורנטו בשטח (שלא נאמר גם מכוער כמו אוטו רוסי).

במבחן השוואתי לשלושה ניצח הסורנטו (שהוא גם המועדף עליי).

פורסם

אוקיי הורדנו את הרקסטון מהתחרות כי אין לו שוק מי מכיר את סאנגיאנג וגם הוא בנזין ולאבא שלי נמאס מבנזין :mad:

אז עכשיו נשאר לנו את הסורנטו והטראקאן

לפי מה שקראתי הסורנטו ניצח את היונדאי אבל ראיתי שהוא גם יותר חלש ממנו בקג"מ ובכ"ס

האם זה נכון וזה משפיע ההפרש הזהיר הזה בינהם?

פורסם
אוקיי הורדנו את הרקסטון מהתחרות כי אין לו שוק מי מכיר את סאנגיאנג וגם הוא בנזין ולאבא שלי נמאס מבנזין :mad:

אז עכשיו נשאר לנו את הסורנטו והטראקאן

לפי מה שקראתי הסורנטו ניצח את היונדאי אבל ראיתי שהוא גם יותר חלש ממנו בקג"מ ובכ"ס

האם זה נכון וזה משפיע ההפרש הזהיר הזה בינהם?

אם שמת לב לא מזמן הודתה חברת יונדאי העולמית על זיוף נתוני מנוע בכל דגמיה כמעט (אלו המשווקים לארה"ב) ושינוי נתוני כוחות הסוס,תמיד טענו שכוחות הסוס של יונדאי נראים תמוהים עקב הביצועים,עכשיו זה מוכח.

אין טעם לבדוק למי יש יותר כ"ס\קג"מ,אני יכול להגיד לך בלי להסתכל על הנתונים (שאני באמת לא יודע אותם מלבד נפח מנוע) שהסורנטו יהיה זריז יותר ונעים יותר לנהיגה נמרצת,היונדאי פשוט מגושם.

יונדאי יודעים לעשות מכוניות ואין ספק שזו החברה הקוריאנית המוצלחת ביותר (כבר יותר מוצלחת מרוב היפניות),

כשזה מגיע לג'יפים...

יש בעלת בית אחרת בקוריאה שכבר הוכיחה עם הספורטז' הקטן שג'יפ צפונבון יכול גם לחלץ טראנו מהשטח ולהיות ג'יפ אמיתי (היתה לאבי 4 שנים,אמינות מוחלטת).

אני רק יכול לספר שבעוד שיונדאי מאוד מצליחה בארה"ב וקיא היא כמעט אנונימית,כשזה מגיע לג'יפים הסורנטו הוא היסטריה וכשזה נוגע ל-SUV מי מבין יותר מהאמריקאים? :wink:

פורסם

אתה במקרה יודע מה יהיה ההספק של הסורנטו החדש אני רק יודע את הקג"מ שהוא 34 אבל מה יהיה הכוח סוס שלו קראתי שהמנוע יגדל ל2.9 TDI טיפטרוניק משהו יכול לשאר מה יהיה כוחו :?:

פורסם

במגזין רכב של לפני חודשיים הייתה כתבה מפרגת ביותר על הקאיה.... אני חושב שהוא היה של אפריל או אפילו מרץ.

פורסם

אפשר לדעת מה התקציב?

מה עם מיצובישי אאוטלנדר?או הסובארו פרוסטר טורבו?

שהם מספקים נוחות והתנהגות כביש הרבה יותר טובה מהסורנטו והיונדאי...

בשטח הם מתאמים לצרכים שלכם.

פורסם

הדבר הראשון הוא האם אתה צריך דיזל או בנזין.

הדבר השני הוא אם אתה צריך ג'יפ עירוני, משמע יכולות גבוהות בשטח או שאתה מחפש כלי לדיונות?

אם אתה צריך בכל זאת ג'יפ עירוני, אני הייתי מוותר על הרקסטון, בגלל ירידת ערך גבוהה ומנוע שתיין ומתמקד בטראקאן או בסורנטו.

בין הטראקאן לרקסטון אין הבדל גדול. הסורנטו מעוצב למשהי, ותא הנוסעים שלו נעים בהשוואה לספורטאז'. הטראקאן מעוצב בכבדות, ורומז שהוא עדיף בשטח(גם בגלל מרווח גחון עדיף). תא הנוסעים שלו גם כן עדיף, אך גם כאן לא מדובר בפינוק ברמה של הלנד קורזר של טויוטה.

בכביש הטראקאן מעט טוב יותר. המנועים של השניים דומים מאוד בהספקיהם, אך בפועל מנוע הסורנטו מביא אותו לביצועים טובים יותר. הטראקאן יותר נוח ומתנהג טוב יותר מהסורנטו, שבכביש ממהר לזרוק את ישבנו בגלל הכוח הרב שמגיע לגלגלים האחוריים.

בסה"כ לדעתי הסורנטו עדיף על הטראקאן, כי בשטח הוא טוב יותר ומראהו החיצוני יפה יותר לטעמי.

אני הייתי מציע לבדוק כבישבלים כמו: סנטה-פה, פורסטר טורבו, CRV, וכו'. בהחלט עדיפים על העירוניים מכל הבחינות חוץ מבשטח טכני.

פורסם

תגובה למזדה 626

הסנטה פה זה הרכב שיש לאבא שלי עכשיו ודרך אגב אחלה רכב היינו קונים רק אם הייתה בא הגרסה החדשה שלו של המנוע 3.2 ו 200 כ"ס אבל הוא יגיע רק בשנה הבאה את הפורסטר טורבו אבא שלי לא רוצה הוא לא אוהב את האוטו ואת CRV הוא לא רוצה כי הוא אומר שהוא לא פלצן מצפון תל אביב (איפה שאני גר) והוא חושב שהCRV הוא רכב צפוני אז הורדנו אותו למרות שזאת אפשרות טובה הCRV אבל לא את האאוטלנדר אנחנו לא רוצים כי לדעתינו הוא מכוער ולא אוהבים אותו ואת הרודיאו הורדנו כי אנחנו לא אוהבים את המראה הפנימי והחיצוני.

אז נשארנו אם הראיה ו היונדאי ונראה לי שנילך על הקאיה.

פורסם

עוד סיבה ללכת על הקאיה:

ללוי יצחק יש סורנטו מה שאומר שיש סיכוי טוב שהג'יפ הזה ישמור על ערכו בשוק המשומשות :lol:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
עוד סיבה ללכת על הקאיה:

ללוי יצחק יש סורנטו מה שאומר שיש סיכוי טוב שהג'יפ הזה ישמור על ערכו בשוק המשומשות :lol:

:lol: קרעת אותי

• תוכן חדש...