Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שלישי 11/10/11 קניתי זוג כריות אורטופדיות ברשת עמינח כמתנת חג לאמא שלי שקיבלה אותן ממני ביום שלישי האחרון 18/10/11, לצערי אמא שלי לא אוהבת את סוג הכריות הזה ונאלצתי לחזור לחנות על מנת להחזיר אותן. יש לציין כי הכריות לא הוצאו מהאריזה שלהן ולא נעשה בהם כל שימוש (כי ידוע לי שאי אפשר להחזיר מוצר לאחר שימוש) למעט המוכר בחנות שהדגים והתפאר ביכולות הכרית ואף הציע לי בעצמו לנסות אותה.

היום בערב חזרתי לחנות על מנת להחזיר את הכריות, ניגשתי למנהלת הסניף והסברתי לה את המקרה אך לתדהמתי נתקלתי בתשובה אנטיפטית וחסרת כל כוונה שהיא לברר איכשהו מה כן ניתן לעשות:"מה זאת אומרת אתה רוצה להחליף? אי אפשר להחזיר כריות אצלינו" כשציינתי בפניה אם היא מודעת לכך שעל פי חוק ניתן להחזיר מוצר תוך 14 יום היא השיבה:"תקשיב, גם אם קנית עכשיו את הכרית, יצאת מהחנות וחזרת אחרי דקה אי אפשר להחזיר! אם אתה רוצה תפנה להנהלת הרשת מחר" ולאחר ההסבר פשוט התעלמה מקיומי.

בחנות קיים שלט גדול ומפורט המסביר אודות ביטול עסקה ואילו מוצרים לא ניתן להחזיר ולא היה לו איזכור אחד לגבי כריות, כמו כן עיינתי בתקנון החברה המופיע מאחורי חשבונית הרכישה וגם שם לא מצאתי כל איזכור כלשהו בנושא, גם באתר להגנת הצרכן לא מצאתי שום איזכור ואני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להראות לי שאני טועה בעניין:

תקנות הגנת הצרכן

וכאן בעצם השאלה שלי, ידוע לכם משהו בנושא הנ"ל? באמת אי אפשר להחזיר מוצר מסוג כזה? איך אתם מציעים לי לפעול במקרה כזה?

פורסם

פנה להנהלת הרשת .

לא תזוכה תגיש תלונה למשרד התמ"ת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הצעדים הבאים:

1. פתח קבוצה בפייסבוק

2. הקם אוהל

בנימה רצינית יותר, תפסיק להתרגש ממקרים כאלה. נפלת על נציגת שירות שלא יודעת לתת שירות, זה הכל. הצדק עדיין עמך.

פורסם

נציגת שירות ניחא

אבל הפניה נעשתה ל.....

" ניגשתי למנהלת הסניף והסברתי"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פנייה ל"משפט שדה" עם דני שדה אמורה לעשות פלאים.

לסניף אחר, ניסית להחזיר?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שטויות במיץ, היא חייבת לקבל אותם חזרה ולזכות אותך בכספך או לבטל את החיוב אם שילמת באשראי.

אני יודע שעמינח עושים בעיות עם כריות, כי חלק מהם מגיעות כאשר הם לא מכוסות בניילון מהיצרן, ולכן אי אפשר לדעת באם נעשה בהם שימוש או לא.

אל תשכח, שאתה מחזיר פריט הוא חוזר למעגל המכירה, ואתה לא היית רוצה לישון על כרית שמישהו אחר ישן איתה.., בטח שלא כרית חדשה שקנית.

אבל במקרה שלך, היא חייבת לקבל אותם.

אני מציע לך שתפנה להנהלת עמינח סנטר, ותברר את הסוגיה מולם, הם יפנו אותך לאן שצריך.

אגב, אני לפני כמה שנים קניתי אצלהם כריות ויסקו ג'ל של קינג קוייל, שהיו יותר יקרות עוד מעמינח.

למחרת חזרתי אליהם כי הם פשוט היו זוועה, לא אני ולא בת הזוג שלי יכולנו לישון עליהם.

לשמחתי, מנהלת הסניף שאצלהם קניתי (דיזינגוף סנטר) החליפו לי את הכריות לכריות של עמינח, שמשרתות אותנו נאמנה עד היום.

וזה כבר קרוב ל4 שנים.

וזה היה על כריות שנפתחו מהאריזה שלהם, והשתמשו בהם, אז ככה שהיא פשוט החזירה אותם למחסנים.

קרוב לוודאי שעשו להם טיהור ספטי, ארזו מחדש ונמכרו שוב.

אבל בגדול, זה היה לצורך החלפה ולא לביטול עסקה.

אבל במקרה שלך, אין בכלל ספק.

תפנה להנהלה, ותתעד אצלך את הכל.

במקרה הכי קיצוני אתה תמיד יכול לפנות לאמון הציבור וכו', ואף לבית משפט לתביעות קטנות, בסוף עוד תצא עם פיצוי גדול יותר.

אבל לפני המלחמה, עדיף להלחם שלב שלב ותפנה קודם להנהלה.

under construction..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים תודה על הייעוץ וסליחה על העדכון המאוחר, הנושא נפתר.

יצרתי קשר עם שירות עמינח בטלפון והסברתי להם את סיפור המקרה, הנציגה שדיברתי איתה בטלפון שלחה מייל למנהלת הסניף מיידית והחזרתי את הכריות בלי בעיה.

• תוכן חדש...