Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

המנוע כל איזה 15-20 שנויות נחנק לשניה. מה לדעתכם יכולה להיות מקור הבעיה?

אני חשבתי שהחוטים שלי גמורים אז הם הוחלפו הבוקר לחוטי הצתה חדשים אבל הבעיה נמשכת.

אפשר לשמוע בסרטון שצלמתי (אחרי החלפת חוטים):

http://youtu.be/MVFeOFfU3aE

תודה מאש

פורסם

ולי זה נשמע כל גל זיזים שחוק נדנדים שחוקים ומרכעישים ומנוע מוזנח מכנית.

מה תוצרת חוטי ההצתה החדשים מה שם הספק/ יצרן חוטי ההצתה של חוטי ההצתה החדשים ושל הישנים, ומה מחירם?

מתי הוחלף לאחרונה מסנן הדלק אם בכלל?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הרכב אצלי שנתיים. אני לא החלפתי פילטר דלק. חוטי ההצטה הם של חברה שנקראת PSI, עלו לי 85 שח והם בעובי 7 ממ. אין ספק שהמנוע רועש, הוא כבר די ישן ועם כמעט 200 אלף קילומטר.

אני מתכוון להחליף פלאגים בבוקר (גם אותם לא החלפתי מאז שאוטו אצלי ואני לבד עשיתי עליו 25K).

שאלה לגבי הפילטר דלק- ראיתי שהוא ממוקם מתחת לצד של הנוסע מאחור. אם אני מנתק אותו הוא ישפוך דלק? חוק הכלים השלובים? או שרק כשהמשאבה דוחפת הוא יזרים?

תודה מראש

פורסם

שלום רב !

קרא שוב את הכיתוב על אריזת חוטי ההצתה, וחפש את האותיות BS= ביתן ספארק.

לפי המחיר שציינת איכות החוטיםנ בדרגה *ין, והחזרת חוטי ההצתה הישנים והחלפת מסנן הדלק יפיעו יותר לטובה מאשר השארת חוטי ההצתה הישנים.

אני מקווה שלא זרקת את הישנים, אם כן נסה להחזיר את חוטי ההצתה לחנות, הוסף כסף וקנה חוטי הצתה איכותיים יותר, מתוצרת בוש או בירו.

פרוק מסנן הדלק יגרום כמבן לשפיכת דלק הנמצאת בצנרת אך מכיוון שאין לחץ בקו,יש לפרק את המסנן ולהניח פח מתכת על מנת שהנוזל לא ינזל לקרקע ויזהם אותה, רוקן את שיירי הדלק במסנן לעבר הפח ובדוק את צבע הדלק הניקז ממנו.

חזור לפורום לעדכון על שינויים לטובה או לרעה לאחר החלפת מסנן הדלק וחוטי ההצתה.

בהצלחה

צביקה

פורסם

לדעתי מדובר בבעיית הזצתה, MISSFIRE (ניצוץ בורח), יכול להיות סלילי הצתה, הסל"ד עולה במכה כי המחשה מרגיש ירידת סל"ד רגעית מנסה לעלות אותו בעזרת פתיחת מנוע הצעדים כדי שלא יתכבה.

בדוק את מצב הפלאגים, אם החלפת חוטים נישאר לך לבדוק את סליל ההצתה כניראה שהוא פורץ ומקצר.

פורסם

ארז שלום רב !

בהרכבת חוטי הצתה לא איכותיים, קיימת תופעה של התנגדות גבוהה, שמשפיעה לרעה על אורך חייי סלילי ההצתה, גורמת לפריצת ניצוץ,"קיטועים" בסרק, ירידה בבצועים, מורגש בעיקר ברכב אוטומטי, אך גם בידני.

כפי ששקראת בוודאי המלצתי היתה להתחיל מהקל לכבד:

החלפת מסנן דלק, ולהחליף לחוטי הצתה איכותיים יותר, וכך בנסוי ותהייה, להמשיך ולהתקדם הלאה.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...