Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש בטוחה ופושרת (40-70K)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חודש אחרי השרשור האחרון שלי בנושא, התקציב עלה והדרישות קצת התמקדו -

מקום ראשון זה בטיחות: 5 כוכבי בטיחות, כמה שיותר מערכות וכריות.

מקום שני זה מהירות: מהירות מירבית לא נמוכה מזו של מאזדה 3 נניח (~175 עפ"י יצרן).

דברים אחרים שאני מייחס להם חשיבות מסויימת:

זיהום אוויר

מראה

ייחודיות

מזגן טוב

דברים פחות משמעותיים לי:

מקום מאחורה

תא מטען

סוג הגיר, למרות שאוטומט זה יתרון קטן

זריזות ותאוצה (0-100 וכאלה)

שנתון

הרכב ישמש אותי בעיקר לסידורים בתוך העיר ולנסיעות בארשבע - מרכז אחת לשבועיים. סביר שעוד שנה יהיו נסיעות בין עירוניות תכופות הרבה יותר.

בקשר לתקציב, אני יודע שהטווח רחב מאוד, עדיין לא סגור על עצמי, רוצה לראות אם יש סיבה להשקיע יותר או שאפשר להסתפק גם בפחות.

תודה רבה :smile:

פורסם

יש לך דרישות שקשה למלא,מה הכוונה מזגן? לכול רכב לא משנות ה 70 יש מזגן.מראה יחודיות קשה לתת לך רעיונות כי לכול אחד משהו שמוצא חן בעיניו,כול רכב יכול להגיע כמעט ל175 גם המיני כמעט מגיעים לזה.

עצה שלי,תרשום פה לאיזה רכבים אתה מתחבר מבחינת המראה ויחודיות ואנו נוכל להגיד לך מה עדיף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה, אבל מזגן/מראה/ייחודיות אלו זוטות יחסית לבטיחות והמהירות.

להבנתי (המוגבלת מאוד) רכבי 1.3-1.4 למיניהם מתקשים להגיע למהירויות גבוהות מאוד.

פורסם

פותח השרשור מתכוון למזגן שאכן יעשה עבודתו כראוי,ראה פורד מונדיאו מהדור האחרון מסגמנט יחסית גבוהה ומאובזר אך בעל מזגן שלא בדיוק מתפקד.

לגבי מהירות מרבית גבוהה,אני מניח שלשייט באלטו\פיקנטו(גם משפחתיות לא תמיד עושות את העבודה - בידוד,מנוע,מקדם גרר,הגיר...) ב130 קמ''ש באמצע הלילה בכביש 6 לא ממש נעים או מרגיש נינוח ובטוח.(אינני מקדם או תומך נהיגה במהירות מופרזת אך מעטים מאיתנו באמת נוסעים כחוק,לעיתים החוק מגוחך ואיננו מתאים)

האם C4,I30 אולי איביזה 2005-2007 1400 "ספורט" תענה על דרישותך?

פורסם

לדעתי רנו מגאן תפורה על הדרישות שלך. מדובר במכונית בטיחותית 5 כוכבי בטיחות, שש כריות אוויר ובקרת יציבות. צריכת הדלק שלה טובה יחסית והמזגן מצוין. מבחינת מהירות מרבית, לפי מה שכתוב אצלי המהירות המרבית שלה היא 184 קמ"ש, לא שאני ממליץ לך לבדוק את זה.

מבחינת תקציב היא קולעת פחות או יותר לאמצע הטווח שהגדרת, כולל אחריות מלאה לשלוש שנים וטרייד אין עתידי.

פורסם

קרסו, למה מגאן ולא קליאו או סופרמיני מודרנית אחרת? הוא לא צריך את הגודל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...