Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן קסרה 2003 VS. סיאט קורדובה 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי היום סקודה פליסיה 97' שאני הולך להעיף ואני מתלבט בין כמה רכבים:

סיטרואן קסרה 170,000 יד 2 2003 1.6 אוטו' ב12,800

סיאט קורדובה 2000 160,000 יד 3 1.6 ידני 100כ"ס ב12,500

בעיקרון אני רוצה אוטו שיהיה אמין וחזק ושלא יהיה יקר מידי להחזיק אותו ישלי תקציב של 14K

פורסם

שני הרכבים טובים, הקסרה מהנה יותר לנהיגה אך יש פוטנציאל לכשל בגיר האוטומטי שתיקונו לא זול.

מבחינת עלויות אחזקה נטו כנראה שהסיאט תהיה זולה יותר, אבל זה מאד תלוי במצב הרכב הספציפי.

סביר להניח שהייתי בוחר בקסרה.

פורסם
אם אתה מחפש רכב אמין, תתרחק משני הרכבים שציינת כאן...

לא היתי נוגע באף אחד מהם גם עם מקל:?

סתם שאלה

יש לך נסיון עם הרכבים האלה שאתה קוטל בצורה כל כך גורפת?

ולגופו של עניין:

אני לא מכיר את הקסארה אבל בהחלט כן מכיר את הקורדובה משנת 2000 ידנית שציינת כי פשוט היתה לנו במשפחה אחת במשך הרבה שנים והרבה ק"מ.

זאת פשוט פולקסווגן פולו.

במידה והיא טופלה היטב במשך השנים, אין סיבה לתקלות מי-יודע-מה. הגימור ואיכות ההרכבה מעולים, המנוע העתיק של פולקסווגן (נדמה לי שזה ה 101 כ"ס) עושה את העבודה.

בהצלחה!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תבדוק כל רכב לגופו.

אני מנסיון עם קסארה יכול רק להמליץ ולהלל :-P

אבל תבדוק שנורית כריות האויר לא דולקת, ואם כן אז תבדוק מה הבעיה, אני לא ייחסתי חשיבות וזה עלה לי לא מעט.

פורסם
סתם שאלה

יש לך נסיון עם הרכבים האלה שאתה קוטל בצורה כל כך גורפת?

ולגופו של עניין:

אני לא מכיר את הקסארה אבל בהחלט כן מכיר את הקורדובה משנת 2000 ידנית שציינת כי פשוט היתה לנו במשפחה אחת במשך הרבה שנים והרבה ק"מ.

זאת פשוט פולקסווגן פולו.

במידה והיא טופלה היטב במשך השנים, אין סיבה לתקלות מי-יודע-מה. הגימור ואיכות ההרכבה מעולים, המנוע העתיק של פולקסווגן (נדמה לי שזה ה 101 כ"ס) עושה את העבודה.

בהצלחה!

וודאי שאני מכיר, לעולם לא אמליץ או ארד על רכב שאני לא.

מדובר על שני רכבים שנשמרים רע מאוד. הקסארה מעולם לא היה רכב אמין, תמיד יש יוצאי דופן אבל באופן גורף היו לה מיליון בעיות קטנות ומעצבנות שמריצות אותך למוסך (ולא רק חשמל).

לקורדובה יש אכן מנוע אמין אבל זה הדבר היחידי שאמין בה, ואם לדעתך איכות החומר וההרכבה שלה מעולים... נו שויין.

אני מבין את הרגשות הסנטימנטאליים שלך אליה, אבל שום דבר בה אינו איכותי ולאחר 11 שנה על הכביש הרכבים הללו פשוט מתפרקים.

אני חושב שאיזה מן הרכבים הנ"ל שהוא יקנה, הוא יאלץ להשקיע עוד כמה אלפים טובים בכדי להעמיד רכב ראוי. ולכן, עדיף לגרד עוד כמה אלפים ולקנות משהו אמין יותר מראש.

• תוכן חדש...