Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הזמנתי מוצר מסויים ממוכרת שהכרתי דרך איבי(ההזמנה נעשתה מחוץ איבי).

המוכרת נתנה לי טראק נאמבר ואת האתר לבדיקה.

לפי האתר, המוצר בתל אביב כבר שמונה ימים.ואפילו עוד לא הגיע לדואר שבעיר שלי.

למי אני אמור לפנות ?

תודה.

פורסם

רק שמונה ימים? תתאזר בהרבה סבלנות. אני מבין שאתה חדש בעניין.

דגימה של מה שקורה עם ההזמנות שלי כרגע (לא חייבות במכס או אישורי יבוא משום סוג):

1. הזמנה שהזמנתי מבריטניה, הגיעה תוך פחות מ-3 ימים (ז"א במהלך היום השלישי) מהמשלוח למעקב המשלוחים של דואר ישראל בסטטוס של "מועבר ליחידת הדואר הקרובה" - וככה הוא כבר מעל לשבועיים. סניף הדואר שלי נמצא בישוב ליד נתניה, אז גם על גבי גמל החבילה היתה יכולה להגיע מזמן.

2. הזמנה מסין, כ-3 שבועות לא הופיעה במעקב המשלוחים (אני בודק מספר פעמים ביום) והיום הופיעה לראשונה בסטטוס של "הגיע ליחידת הדואר" במקום מגורי. נראה שהדואר משתמש בטרנספורטר, אבל לא זה של פולקסווגן אלא זה של Star trek

"ולתפארת מדינת ישראל!"

:turn-l:
פורסם

מה המוצר? איפה בדיוק בת"א?

בדקת דואר לאחרונה? אולי זה במכס בת"א ואתה נדרש לבוא ולשחרר את זה (דואר אקספרס תמיד עובר במכס ולכן פחות מומלץ).

ואולי הם סתם עצלנים (כלומר, מעבר לרגיל) בגלל החגים...

בכל מקרה, 8 ימים זה לא תקין. נסה להתקשר אליהם.

פורסם

לא בהכרך הוא יצטרך לשחרר את החבילה.

יש בת"א מרכז דואר לא יודע איזה אבל הרבה מן החבילות נעצרו שם כמה ימים והמשיכו הלאה צפונה אליי.

מוטי קח בחשבון שאנחנו בתקופת החגים עכשיו כך שזאת יכולה להיות סיבה טובה לעיכובים.

פורסם

כן אבל מיום ראשון עד היום לא היה שום חג. אני מזמין מוצרים כבר כמה חודשים והמוצר עלה לי 60 דולר. שכחתי בכלל מעניין המכס ורק עכשיו בכתיבת שורות אלה נזכרתי.. לא מאמין שעשיתי טעות כזו שטותית.(יכלתי להזמין כמות וכמות אבל הזמנתי הכל מכה אחת).

המוצר זה מדבקות אדידס לאייפון, כמה מכס משלמים על מוצר כזה?מוצרים לא במשלוח אקספרס היו מגיעים לי אחרי 12-13 יום מרגע ההזמנה

פורסם

מה זה ה"אתר לבדיקה"?

היא שלחה ב-EMS? אם כן, תבדוק באתר של דואר ישראל מה הסטטוס של החבילה. האתר שהיא הביאה כנראה לא מפרט אחרי שהחבילה עזבה את תחום המדינה שלה.

פורסם

ניצול שירשור בבקשה...

הזמנתי דבר מה מהסינים באיביי. זה היה סביב ה-18 לספטמבר.

באתרי המעקב כתוב שהחבילה עדיין בדרך.

האם זה נורמאלי?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה. עכשיו כל מה שנשאר זה לבקש חיבוק.

(תרגע, לא ממך...)

בעסה.זמן אספקה ארוך טיכו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
http://www.aramex.com/default.aspx

דרך האתר הזה^.

כשהקלדתי את המספר בדואר ישראל הוא אומר שהפריט לא נמצא במערכת.. מה זה אומר ?

זה נראה כמו חברת שילוח (שאני לא מכיר) סטייל DHL, מה שאומר שאין שום קשר לדואר ישראל.

תנסה לדבר עם השירות לקוחות שלהם.

ניצול שירשור בבקשה...

הזמנתי דבר מה מהסינים באיביי. זה היה סביב ה-18 לספטמבר.

באתרי המעקב כתוב שהחבילה עדיין בדרך.

האם זה נורמאלי?!

הם איטיים. כבר קרה לי שחיכיתי יותר מחודש למשלוח.

פורסם

הזמנים האלה הגיוניים ביותר.

אני הזמנתי כמה וכמה דברים מחו"ל, ביניהם בגדים מאתרים מוכרים, דברים מ-DEAL EXTREAM, ועוד, ותמיד זה לקח בסביבות ה-3 שבועות.

• תוכן חדש...