Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי ביואיק להסייבר 2001 שהרכבתי בה מנוע לא מזמן

ממש כמעט אחרי שקניתי אותה הרכב נוסע בסדר גמור אבל עושה 1/5 בתוך העיר בקושי

בנסיעה ממש רגוע ניראה לא טוב במיוחד למשהו יש מושג האם זה תקין ואם לא מה

יכולה להיות הסיבה

תודה

פורסם

יכול להיות שיש לך תיבת הילוכים דגם 4t65e? תבדוק.

אם כן, האם יש לך מין בעיטה כזו בהילוך ראשון מידי פעם בתחילת נסיעה?

אם כן, יש שם סולנואיד לחץ שמן, הוא הולך בתיבה הזו וצריך להחליף אותו. מה שאומר שאתה בעיקרון נוסע בהילוך גבוה יותר תמיד ואז אתה מבזבז דלק.

תכתוב תשובות לשאלות ששאלתי, אם הכיוון הוא זה, אנחה אותך. עשיתי את זה ברכב שלי שזה שברולט אבל אותו גיר.

פורסם

איך אני יכול לבדוק את זה יש משהו במה שאמרת

באמת יש קפיצה בגיר לפעמים וגם אם אני מרגיש שהרכב לא סוחב אז אני נותן

קצת גז הוא מוריד הילוך כאילו באמת הוא לא בהילוך הנכון.

פורסם

בבדיקת סורק אתה לא תראה. אם זו הבעיה בגיר אז בבדיקת מחשב לרכב (כגון X431 של LAUNCH) או בחברה רואים תקלה של לחץ שמן נמוך.

בעיקרון כשהגיר מתחמם וההילוכים לא נכנסים מהר אלא כמו במשיכת קלאץ' שזו הבעיה בסולנואיד הזה אז במצב מאמץ הוא יעביר לך הילוכים במכה עד שתכבה את הרכב ותדליק שוב. זה הבדיקה הכי טובה. אם אין לך את זה רוב הסיכויים שזו לא התקלה.

בעיקרון הרבה התלוננו על הגיר הזה שהוא מעביר מוקדם מידי להילוך גבוה, ז"א שומר יותר שקט ברכב (מבחינת רעש מנוע מתאמץ) אבל מבזבז דלק יותר. יש קיט של קפיצים שמחליפים מעל הפילטר וזה עושה את הרכב זריז יותר על ידי החלפה יותר נכונה של ההילוכים. חפש בגוגל על 4T65E תיבת הילוכים והביטוי no over drive.

ד"א ביצוע ניקוי חיישן MAF ובית מצערת (מלא, כולל פירוק) ישפיע על צריכת הדלק אם לא נוקה בעבר. מניסיון.

• תוכן חדש...