Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש בסביבות 230 אש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקבות קצת בעיות באלפא רומיאו אחרי שהזמנתי ג'ולייטה אני מחכה ליום ראשון

שיחזירו לי תשובה,ואם התשובה שלהם תהיה שלילית אני אחפש רכב אחר.

אני יודע שאין קשר בכלל בין הג'ולייטה לרכבים שרשומים מטה,אבל יש לי אפשרות למתוח את התקציב עוד קצת.

אבא שלי אמר לי להזמין ביואיק 2.4 חדשה אבל אחרי שהסתכלתי בטרייד אין של אינפיניטי יש שם 2

אינפיניטי G37 שנת 2009 באותו מחיר כמו של הביואיק חשבתי אולי לקנות רכב משומש

או שאפשר לרדת עוד שנה ולקנות LEXUS GS300

שנמצאת בטרייד אין של לקסוס

היתרון שאני רואה פה בטרייד אין שנותנים שנה אחריות על כל מיני מכלולים

מה אתם אומרים??

Vw Polo GTI

פורסם
יש לך עוד כמה אופציות- ב.מ.וו. סדרה 3, וולוו S60 ואודי A4.

כמה עולה A4?

סדרה 3 עכשיו במבצע תכנס לך גם עם תוספות יפות, ומתוך סקרנות אילו בעיות יש לך באלפא?

פורסם

הייתי בב.מ.וו אוטו חמוד מנוע עגלה לא שווה את הכסף לדעתי,אני חושב שעדיף להשקיע עוד כמה גרושים ולקנות משומש איכותי

בקשר לאלפא

תראה השירות באלפא עצמו שירות פצצה חבל על הזמן אני עד עכשיו באמת שאין תלונות אבל הבטיחו תאריך הגעה מסויים ובעיקבות זה מיהרתי למכור את האוטו ,

במקרה התקשרתי חמישי לראות מה קורה ואז נאמר לי שהאוטו שהזמנתי יגיע רק עוד חודשיים וחצי בינתיים מישהו ביטל הזמנה של צבע אחר אז החלפתי צבע למשלוח יותר מוקדם,

אבל גם הוא רק יגיע עוד חודש וחצי,תראה הסוכן התבלבל שהוא אמר לי שהאוטו יגיע החודש אני לא עצבני עליו כי אנחנו רק בני אדם וטעויות קורות אבל

אני כבר שבועיים וחצי על אוטו מושכר ולא מתכוון למשוך עוד חודש וחצי זה סתם לשרוף כסף לדעתי,אז נתתי לו למצוא פתרון עד יום ראשון אחרת אני מבטל את ההזמנה ומחפש משהו אחר.

Vw Polo GTI

פורסם

אם אתה מחפש כוח ותאוצה מהירה, ללא ספק איפיניטי G37 עדיפה.

ביואיק זה רכב סולידי יותר.

תלוי מה העדפות שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כמה עולה A4?

סדרה 3 עכשיו במבצע תכנס לך גם עם תוספות יפות, ומתוך סקרנות אילו בעיות יש לך באלפא?

ה-A4 הוזלה מאוד והיא עולה קצת יותר מ 200K אבל אם כבר אתה רוצה להתפנק, תנסה לבדוק את הפאסאט 2.0 TDI. אוטו מנהלים שעולה משהו כמו 220 K עם רמת אבזור שיש רק במכוניות יוקרה אמיתיות שעולות כפול לפחות.

פורסם

יש באוטו דיל ג'ולייטה לבנה תלתן ירוק עם משהו בסביבות 7000 ק"מ ב199K ש"ח.

מן הסתם אפשר לקבל גם מחיר יותר נמוך.

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

• תוכן חדש...