Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

ההתייעצות שלי היא פחות לגבי הרכב אלא לגבי המחיר. מצאתי את החמודה הזאת במוסך בו טיפלתי בכל הרכבים שלי עד עכשיו ומי שהציע לי אותה הוא בעל המוסך בעצמו. מדובר באונו 1100 אדומה שנת 1994 עם צבע דהוי חיצונית אך שמורה מאוד מבפנים. ברישיון רשום יד 01 מה שאומר כמובן שהוא יד שניה. לקחתי אותה לסיבוב והרגישה לי אותה סבבה כולל העברת הילוכים די קלילה,קלאץ' מגיב לא רע והאצה סבירה לרכב כזה בעליות .

שאלה לי אליכם - האם שווה לקנות את האוטו ב3500 כשהמחירון הוא 2700 כשבעלי המוסך מתחייב על מצב הרכב ואף הראה לי ספר טיפולים שלו במחשב מ2005 , הרכב טופל במוסך עצמו.

ההבדל הוא 800 שקלים ואני מבין שהמוסך צריך להרוויח אבל האם להגיד לו ,לא תודה או להעדיף אוטו שיש לו אבא מה שנקרא.

את המחירון בדקתי ביד 2 , לא יודע מה הולך אצל אמנון קשישא. באתר יד2 הסוג הזה נמכר בממוצע במחיר שבעל המוסך רוצה,משם כנראה הוא שאב את המחיר.

הרכב אגב עשה 318 אלף והפלסטיקה בפנים שלמה וגם המנוע נשמע ללא מקצוען כמוני סבבה לגמרי .

ללכת על זה או להסתכן בלהביא את אותו הרכב פחות או יותר (זה התקציב שיש לי) אבל מאדם פרטי שאני בכלל לא מכיר

תודה לעוזרים

פורסם

שאל את עצמך שאלה אחרת, אתה יכול למצוא מציאה דומה לאונו הזאת במחיר של 3500 ש"ח, אם לא אז כדיי שתרכוש אותה.

אתה אומר שמצבה המכני טוב, ולמצוא אונו רק יד 2 זה נדיר!

פורסם

ככל שהרכב ישן יותר, כך יש למחיר המחירון פחות השפעה על מחירו בפועל (מה גם שההפרשים אולי ב% - גהוהים במקרה זה, אבל בשקלים - ממש לא), ומחירו ה"אמיתי" תלוי בעצם כמעט ישירות במצבו.

alfa 156 2.5.

פורסם

האמת שמחיר הרכישה מאוד מעניין אותי8)

בבעלותי פיאט אונו יד ראשונה שנת 92 ,אני היד הראשונה!!

הרכב טופל מהיום הראשון אך ורק במוסך מורשה יבואן ויש לו פחות מ 99000 ק"מ

ספר טיפולים מלא של 19 שנה!

הרכב היה בחניה מקורה בלבד!

אני מתלבט אם למכור או להשאיר אותו אצלי כרכב נוסף ,אני מניח שהמחיר שלו לא מצדיק את המכירה מכיוון שלרכב הזה יש עדיין

אפשרות לנסוע מספר שנים רבות באמינות!

מצד שני להחזיק ששני רכבים טיפה מיותר מכיוון שאני נהג יחיד ולא נשוי.

תמונות בהמשך

פורסם

הייתי ממליץ לך לחפש פיאט פונטו - בין שנים 98 ו2000 (מתוך נסיוני האישי - אמין יותר וחלקים לא חסר) ...קניתי עתה פונטו 98 במצב מעולה ב4000 שח ...מבסוט עד הגג

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

בסכומים האלה עדיף "להשקיע" קצת יותר, ולקבל רכב מתוחזק טוב מכנית.

אתה כניראה לא מודע לכמה אתה באמת יכול להדפק במקרה שאתה קונה רכב ישן שלא תוחזק כראוי(רמז: הרבה יותר מ-800 שקל)

בכול מקרה קח צד שלישי לבדיקה של הרכב. שמעתי כבר לא מעט פעמים על רכבים של מוסכניקים שהובטחו שהם מתוחזקים טוב ובפועל הם היו המיץ של הזבל.

פורסם
תמונות:wink:

אל תמוכר!! היא נראת מעולה! וגם הצבע ממש יפה! וכמה כבר תקבל ? אולי גג 5000 ש"ח! בשביל המחיר לא שווה למכור! אם אתה אוהב את הרכב!

כי בעוד מספר שנים אתה תצטער על זה! ואני חייב לציין שזאת האונו הכי יפה ראיתי!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

+100

האונו שלך מדהימה חדשה ונוצצת, ככל הנראה במצב דיי נדיר, שמור עליה!

morpheus999, לדעתי אם אתה בטוח שהמצב המכאני של הרכב טוב, ואתה זקוק לרכב קנה אותו במחיר הנדרש. לדעתי בעל המוסך לא היה חושב להציע לך גרוטאה מתה כי אחרי כמה ימים היית מבין את הטעות שלך והיית מפסיק לבוא אליו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

SlowRide

מסכים לגבי המוסכניק. מדובר באנשים נהדרים - דוד את אהרון בעמק שרה באר שבע ואני כבר כמה שנים אצלם עם כמה רכבים ואני בספק אם פגשתי אנשים הוגנים ונחמדים יותר , בטח במוסכי מכונאות כלליים ולא של יבואן. בחיים לא מנסים לדחוף מה שלא צריך ובהחלט עושים עבודה מצוינת כשגם צוות הטכנאים המרכזי נשאר זהה בשנים האחרונות,משהו שגם אומר הרבה על המוסך עצמו. אני באמת בספק שבשביל רווח מינימליסטי מהרכב שווה להם לאבד לקוח של כמה שנים .

davemustaine87

לגבי עניין צד שלישי אני מסכים אני חושב שאקח אותו לחברים שמתעסקים בחשמל רכב,למרות שמדובר במוסך של חשמל הם מן הסתם מכירים רכבים ויודעים מי נגד מי ברמה הכללית,בטח יותר מסתם חבר שירצה להרגיש את עצמו מומחה לרגע.

אדלרון

ניסיתי גם ניסיתי וטרם איתרתי פונטו בטח בשנתון 98 במחיר הזה. הרוב פשוט מזעזעות וגם בדרך כלל בלי טסט במחיר של 4 אלף.

חולגי

הצדק עמך אך מדובר בסכום שהוא קרוב לשליש מערך כל הרכב. וחיצונית הוא ממש לא משהו מבחינת הצבע,אין מכות ולא זיהיתי עצמאית משהו חריג (הבדיקות נעשו על ידי מה שלמדתי בפורום המדהים הזה ועל כך תודה לו ולכל מי שכתב הזה). אך הרכב עדיין עם 318 אלף . זה לא צחוק.

spirit69

אתה צודק אבל לא בא לי לספוג את דמי תיווך של המוסך. מה שכן ראיתי ספר טיפולים מ2005 והלאה,עשו לו טיימינג ב2009 והוא התחמק משום מה להראות לי מה היה הקילומטראז' אז

ובאופן כללי תודה לכולם , עוד דעות יתקבלו בברכה

פורסם
אל תמוכר!! היא נראת מעולה! וגם הצבע ממש יפה! וכמה כבר תקבל ? אולי גג 5000 ש"ח! בשביל המחיר לא שווה למכור! אם אתה אוהב את הרכב!

כי בעוד מספר שנים אתה תצטער על זה! ואני חייב לציין שזאת האונו הכי יפה ראיתי!

תודה :-)

השתדלתי לשמור כמיטב יכולתי.

אבל אני עדיין מתלבט מה לעשות :-(

למזלי יש לי טסט לשנה כמעט:lol:

אז אני לא כלכך לחוץ אבל עדיין יש לי כשנה לקבל החלטה מה לעשות.

אגב בפנים היא שמורה יותר מאשר בחוץ אבל השעון לא עובד וחבל:|

זה הדבר היחיד שמונע מהרכב להיות במצב מעולה:lol:

פורסם

גם ב3500 ש"ח יש אופציות טובות יותר מאונו 1.1 שמשולבות עם כרית אויר,ABS במינימום.ואפילו נוחות לנהיגה עם צורה סבירה.

מלבד חסכון בדלק אין לי מילה חיובית לומר על הרכב הזה.

Gn'f'R

פורסם
גם ב3500 ש"ח יש אופציות טובות יותר מאונו 1.1 שמשולבות עם כרית אויר,ABS במינימום.ואפילו נוחות לנהיגה עם צורה סבירה.

מלבד חסכון בדלק אין לי מילה חיובית לומר על הרכב הזה.

ב-3500 שקל, כול דבר שהוא מעבר ל-4 גלגלים, טסט, ואמינות נסבלת, יהיה מוגזם לבקש.

• תוכן חדש...