Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ציפוי הסקאי\ דמוי עור של ידית תיבת ההילוכים בפיג'ו שלי נשבר לאלפי חלקים.

מלבד אפשרות להדבקה ויצירת פסיפס אומנותי האופציה היחידה שנשארה היא החלפתו בחדש.

ניסיתי לפרק את הידית [החלק שמתיישב על המוט המתכתי] וזה לא זז [לא בסיבוב ולא במשיכה].

אני חושד שאוכלי הצרפתים פשוט יצקו את זה כחתיכה אחת ואין מנוס מלשבור את הפלסטיק על מנת להרכיב ידית חדשה .

יש למישהו רעיון המלצות איך מפרקים את הידית על מנת להחליפה בדבר הבא ?

eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=200604308526

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200604308526&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

טוב שם טוב משמן טוב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למי שיתקל בשאלה הזו בעתיד.

החלפתי את הידית לאחר הזמנה מהירה באיביי,

קניתי במחיר של 38 ש"ח באיביי ידית חלופית.

כשהיא הגיע בדואר ניסיתי לשלוף את הידית המקורית והיא פשוט לא יצאה מהמוט.

אחרי שעות של נסיון הבנת ההחלפה ניסיתי להפעיל כח.

מסתבר שהידית מורכבת משתי חתיכות שמורכבות משני צידי המוט לכדי חלק אחד [ונראה לי שיצקו אותו בחום כי הוא פשוט לא נפתח].

מה שעשיתי היה להפעיל כח בעדינות וניסיתי לסובב את המוט ימינה ושמאלה.

אחרי מספר פעמים חתיכת הפח שנמצאת משני צידי המוט פשוט נשברה ואז יכולתי לשלוף את המוט.

את נסיונות החילוץ תבצעו בעדינות ולאט לאט תוסיפו עוד כח.

[אני סובבתי את המוט פעם לצד שמאל ופעם לצד ימין, כל נסיון הגדלתי את זווית הסיבוב בעוד 4 מעלות].

בהצלחה.

טוב שם טוב משמן טוב

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

ובכל זאת עוד קצת הסברים למי שייתקל בזה בעתיד: גם ברכב שלי הידית התחילת להתקלף.

הזמנתי ידית חליפית אוניברסלית באייביי ב 8 דולר, זה נקרא gear knob, יש כמו זבל באיביי והם נראים ומרגישים מעולה.

החלק המסובך זה להוציא את הידית הקיימת: ראשית יש לקלף את ציפוי העור- פשוט תקרעו אותו ותקלפו אותו מהחלק הפלסטי הלבן, עד שתישאר רק הידית הלבנה. כמו שקודמי אמר, הידית הזו מורכבת מ2 חתיכות פלסטיק שמחוברת למוט המתכת משני צידיו, ולדעתי יש קליפס שברגע שהוא נתפס פעם אחת הוא לא משתחרר.

כל ניסיון לסובב\למשוך את הידית מהמוט עלו בתוהו.

מה שעשיתי היה לנסות להפריד את שתי חתיכות המתכת אחת מהשנייה: בעזרת קאטר\מספריים חזקות התחלתי לגזור את החלק התחתון של הידית, עד שנוצר פתח קטן בין שתי חתיכות הפלסטיק. לאחר מכן הכנסתי מברג בחריץ הקטן שנוצר והתחלתי לסובב את המברג כדי להפריד את החתיכות פלסטיק זו מזו. לאט לאט עליתי עם המברג למעלה וסובבתי, תוך כדי הפעלת כוח, עד שלבסוף 2 חתיכות הפלסטיק הופרדו זו מזו.

התקנת הידית החדשה היא די פשוטה - יש לבחור את המתאם הנכון (בדרך כלל מגיעים 3 מתאמים) ומלבישים אותו בכוח על מוט המתכת עד שהוא נתקע, ועליו מלבישים את הידית החדשה, סוגרים את ברגי האלן ומבריגים את חבק המתכת לבסוף.

• ספונסר פורום
פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר, החלפתי עד היום אולי 200 תפוחים כאלו,כולם יוצאים במשיכה חזקה והחדש נכנס למקום במכה קלה.

אורן

• תוכן חדש...