Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי חברים ,

שני כיוונים כרגע , האחד הוא להשאיר את ה-S2000 ולחדד אותה מעט ,

אגב , למי ששאל XKR עולות קרוב ל-400 אלף .

1++

זה מה שהצעתי לך בהודעה הקודמת, אגב קראתי קצת על הקיימן מוזר שאין לה דיפרנציאל מוגבל החלקה ושאר פינוקים

כאילו פורש מפחדים שהיא תאיים על ה911 ומייצרים אותה כגירסת ביניים מבלי לנצל את מלוא הפוטנציאל

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תשמע תקנה ניסאן אין עליה! יש לאחי בדיוק כזה אוטו ופשוט תענוג, אוטו חייה רעה בכביש, תאוצה מדהימה, זולה ואמינה..

לא הייתי הולך אחרת רק על הניסאן.. !

נהגתי על הניסאן מספר פעמים , ובאופן אגרסיבי יותר ממה שנהגתי איי פעם על מכונית (גם ככה הרכבי מבחן נופלים אחד אחד) .

זו מכונה מרשימה מאוד , עם אחיזה בלתי פוסקת (גם כשמצפים שהיא תגמר) ודעיכה מינימלית בבלימה , אבל היא מוצלחת כחבילה כללית ולא בגלל נתון מסויים .

אני לא בטוח שזה מה שאני מחפש , רק ילדה טובה בפיזיקה שבנוייה באיכות , אולי חסרה איזו ייחודיות במכונית (ששמורה דווקא למתחרות , למשל התחושה המהוקצעת הרבה יותר שמקנה הנהיגה ב-S2000 או הכוח העצום והאחיזה האפילו טובה יותר שציעה הקורבט) , או שסתם עדיין לא התחברתי למכונית .

זה מקביל לאופנועים , שאני אולי לא מבין גדול בהם , אבל אני יודע שהמהירים ביותר הם לא דווקא המרגשים ביותר .

אגב , גם האמינות מרתיעה משהו , לא שידוע לי על מקרים בארץ - אבל הפורום "הרשמי" של 370Z מלא בסיפורי זוועה .

1++

זה מה שהצעתי לך בהודעה הקודמת, אגב קראתי קצת על הקיימן מוזר שאין לה דיפרנציאל מוגבל החלקה ושאר פינוקים

כאילו פורש מפחדים שהיא תאיים על ה911 ומייצרים אותה כגירסת ביניים מבלי לנצל את מלוא הפוטנציאל

עד שלא קראתי את זה במספר מקורות לא האמנתי , חשבתי של-S יהיה , אבל צודק - אין (רק מ-2009 , ואחד די מורכב) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אם אתה מתעניין בקורבט, ומוכן לבצע ייבוא אישי, יש שתי אופציות נוספת.

עומדת לצאת בקרוב גרסת ZL1 לקאמרו. ע"פ הסרטון שלה מהרינג (שפורסם פה לפני כמה ימים) היא נראית מרשימה מאוד. המחיר קרוב למחיר קורבט בסיסית.

אופציה עדיפה לטעמי (וזולה יותר) דורשת קצת יצירתיות, אבל לא מסובכת במיוחד.

גם כאן מדובר בקאמרו. הפעם בגרסת SS עם מנוע 6.2 של קורבט. קנה כזו בארה"ב יד שניה ושלח אותה לסדנא לשדרוג מנוע ומתלים.

סדנא מהוקצת תיתן לך חבילה מלאה תפורה .לפי טעמך האישי.

בדוק כאן וכאן.

אני בוחן את האופציה הזו בעצמי בימים אלה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...