Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יום שישי בבוקר שמנו את האוטו במוסך לטיפול תקופתי וגם הייתה לנו בעיית נזילה.

מכיוון שזה יום קצר אמרו לנו שביום ראשון בצהריים האוטו יהיה מוכן.

היום(ראשון) התקשרו אלינו ואמרו לנו שבגלל שהאוטו נתקע על הרמפה(LIFT) ואמרו שהם הזמינו טכנאי ועדיין הם לא הצליחו להוריד.

בנוסף אמרו לנו שהאוטו כנראה יהיה מוכן מחר.אמא שלי אמרה להם שמגיע לה אוטו חילופי לגבי זה שהאוטו נתקע יותר מהצפוי,והם אמרו לה שאין להם.בקיצור אמא שלי אמרה שהיא רוצה פיצ וי על היום הנוסף.

עכשיו,במידה שהאוטו יהיה מוכן מחר,כמה היא יכול לדרוש מהם כפיצוי?(שיירד מהמחיר של הטיפול).

תודה

פורסם
שלום,

יום שישי בבוקר שמנו את האוטו במוסך לטיפול תקופתי וגם הייתה לנו בעיית נזילה.

מכיוון שזה יום קצר אמרו לנו שביום ראשון בצהריים האוטו יהיה מוכן.

היום(ראשון) התקשרו אלינו ואמרו לנו שבגלל שהאוטו נתקע על הרמפה(LIFT) ואמרו שהם הזמינו טכנאי ועדיין הם לא הצליחו להוריד.

בנוסף אמרו לנו שהאוטו כנראה יהיה מוכן מחר.אמא שלי אמרה להם שמגיע לה אוטו חילופי לגבי זה שהאוטו נתקע יותר מהצפוי,והם אמרו לה שאין להם.בקיצור אמא שלי אמרה שהיא רוצה פיצ וי על היום הנוסף.

עכשיו,במידה שהאוטו יהיה מוכן מחר,כמה היא יכול לדרוש מהם כפיצוי?(שיירד מהמחיר של הטיפול).

תודה

אולי אם היה לה משהו חשוב באותו היום אז כן, אל תנסה לסחוט מוסכניק ואם כן אתה תבקר אצלו הרבה ממה שאתה חושב...

אני סתם נמצאת כאן ולא תורמת לכלום (בוכנה שרופה בטנדר פג'ו)

פורסם

בד"כ כשאוטו נתקע על הליפט ישנה אפשרות רק להוריד אותו הידראולית (ממה שאני מכיר)

אבל אל תהיו קטנוניים עדיף שיעשו עבודה טובה וזה יקח עוד יום

מאשר שתלחיצו אותו ותקבלו עבודה בעיניים

פורסם

אני דווקא מסכים איתך, במיוחד אם המוסך הוא מורשה, כשזה קרה לי קיבלתי הנחה על הטיפול אבל לא משהו רציני, 15 אחוז במקום 10

פורסם
אולי אם היה לה משהו חשוב באותו היום אז כן, אל תנסה לסחוט מוסכניק ואם כן אתה תבקר אצלו הרבה ממה שאתה חושב...

תלוי, אם זה מוסך פרטי כזה באמת אל תנסה , אם זה רשת מוסכים - לחץ מתון אבל לא יותר מידי אחרת יזכרו אותך ולא יהיה נעים .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

כמה עולה לשכור רכב ליום 150 ש"ח?

זהו הכיוון.

הנחה בתיקון, ללא מע"מ למשל יכולה להלום את הפגיעה.

הרכב חדש?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תקלות קורות, גם למוסך.

לא חושב שהיה לו אינטרס לעכב לכם את הרכב כי סך הכל הוא "תפס" ליפט, מה שאומר שלא היה מקום לטפל ברכבים אחרים משמע, הפסד כספי למוסך.

אני בעד תרבות צרכית נבונה ומתן שירות "כמו באמריקה", אבל לא צריך להיות קטנוניים, כמו שאתה מצפה מבעל המוסך להיות הוגן היה הוגן בחזרה. ואגב, אני לא בטוח שאספקת רכב חלופי היא חינמית בכל מצב ובכל מוסך.

במעמד שחרור הרכב אפשר לדרוש בעדינות הנחה בטיפול הבא, אבל לא הייתי מרחיק לכת.

• תוכן חדש...