Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מצבר מומלץ לפז'ו 106?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אומרים שמצבר מחזיק? שנתיים? שלוש? שלי החזיק כמעט 5, אבל בסוף גם הוא דורש החלפה.

חיפשתי (ולא מצאתי) מהו האמפראז' המומלץ ל 106 1400, ובכלל: מהם המותגים המומלצים בתחום המצברים, איפה קונים בזול, כמה זה צריך לעלות, וכדומה.

תודה!

פורסם

אשמח לדעת איזה מצבר היה מותקן אצלך? אצלי מותקן עדיין מצבר של חברת "VOLTA" והוא כבר חגג בינתיים יום הולדת 5.

ל205 שלי, שיש אצלה אותו המנוע כמו אצלך, מותקן כרגע 50. אך, כדבריו של המשתמש וורטה, "52AH יהיה מושלם, גם 45AH אינו בעייתי", הוא מנכ"ל חברת טלרון בישראל, יבואנית מצברי VARTA ודומיו. אני מניח שתוכל לקבל ממנו, תשובה מפורטת.

פורסם

50 אמפר יספיק, אבל 60 לא יזיק ;-)

בקיצור, כל מה שבין 50 ל 60 יהיה בסדר, אפשר לומר שגם פחות מזה לא יהיה בעייתי אבל עדיף להישאר בטווח הזה.

מצברים טובים יש ל VARTA (על שלל מותגיה: PowerUp וכד'). באופן אישי אני לא הייתי שבע רצון מ VOLTA ושנפ בשנים האחרונות. אם ירדת מ VARTA ושות' ובחרת ללכת על משהו זול - תמיד אפשר למצוא באייס מבצעים של מצברים 55-60 באיזור ה 400 שח עם שנה אחריות - ולפעמים גם בפחות מזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני רכשתי מאיציק מצברים לפני כחודש וחצי מצבר סטארט טפ 60 אמפר זרם התנעה 320 ב450 ש"ח.

אחריות לשנה של טלרון, אני אישית מרוצה מוורטא, יותר טובים מוולתא.

התענוג שמוביל אותך

• ספונסר פורום
פורסם

ההמלצה לפי קיבול 45AH, קיבול של 52AH יתן אורך חיים טוב יותר ויהיה קצת יותר יקר.

זאת המלצה כללית כי מה שבאמת קובע זה זרם ההתנעה

מעל 300 אמפר צריך להיות טוב

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• תוכן חדש...