Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בבוקר ירדתי לאוטו הדלקתי והאוטו לא נדלק,היה רעש של הסטרטר. גם לאחר כמה נסיונות,האוטו לא נדלק. רק שפמפמתי על דוושת הגז הוא נדלק.

וגם לפני יומיים האוטו נכבה בעמידה ברמזור.(גם אותו סיפור סירב להניעה רגיל אבל עם פמפום על דוושת הגז הרכב נדלק )

בדקתי שאין רצעות קרעות, מצבר נרכש לפני שנה, מפתח רכב תקין, (אני רוצה לציין שאחרי שנסעתי עם הרכב 10 דקות כביתי אותו ואחרי דקה הנעתי שוב הרכב נדלק רגיל ) מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? תודה מראש אורן :shock:

פורסם

לא צריך להיות קשר לדוושת הגז, אלא אם ישנה בעיה בחיישן TPS מזייף.

בעיה נפוצה ברכב היא עם החיישן גלגל תנופה ו\או התקע שלו.

פורסם
לא צריך להיות קשר לדוושת הגז, אלא אם ישנה בעיה בחיישן TPS מזייף.

בעיה נפוצה ברכב היא עם החיישן גלגל תנופה ו\או התקע שלו.

שלום, אתה יכול להביא לי תמונה איפה יושב החיישן ? תודה !

פורסם

אני חושב שיש לו את הצורה הישנה.

בצורה החדשה שונו שמות של רמות גימור ולא היה יותר דגם RXT

פורסם
במידה וזאת הצורה החדשה יותר של הקליאו B אני מאמין שישנה שם מצערת אלקטונית ויכול להיות שהבעיה נובעת משם.

גבר אני ממש מודה לך על כל העזרה.. אני כבר יבדוק את זה תכלס אני לא הולך להשקיע עוד גרוש אני יסדר לבד אני יתחיל בניקוי מצערת . ואם צריך גם את כל המנוע 8)

פורסם
אני חושב שיש לו את הצורה הישנה.

בצורה החדשה שונו שמות של רמות גימור ולא היה יותר דגם RXT

שלום.ידוע לך שאם אני מחבר סורק תקלות זה יזהה מאיפה הבעיה בדיוק? תודה

פורסם

חיישן טמפרטורה או הצתה

בדרך כלל ישנם קודי תקלה אבל לפעמים לא אבל דרך הפרמטרים במכשיר אבחון איש הדיאגנוזה יזהה את הבעיה

פורסם
חיישן טמפרטורה או הצתה

בדרך כלל ישנם קודי תקלה אבל לפעמים לא אבל דרך הפרמטרים במכשיר אבחון איש הדיאגנוזה יזהה את הבעיה

תודה

תודה.אז אתה אומר שזה חיישן טמפרטורה או הצתה? אתה יודע איפה יושבים החיישנים האלה ?

• תוכן חדש...