Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מכיר את התוכנה eco:DIRVE של פיאט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכוונה לכפתור ECO על הקונסולה?

לא הכפתור, יש תוכנה להורדה באתר של פיאט העולמי שטוענת לחיסכון של עד 15%, ומיועדת לציי רכב בגדול(יש גם לפרטיים).

באופן כללי אתה מוריד את התוכנה מסנכרן אותה עם DISKONKEY, מכניס לחיבור USB ברכב ונוסע כמה שנוסע.

מחבר חזרה את ה USB למחשב, והוא מעלה לך נתונים מהנהיגה שלך ואיך לשפר אותה בשביל שתיהיה יותר חסכונית.

נשמע נחמד, גם ההדגמה שנותנים שם מראה כאילו באמת אפשר לחסוך לאורך זמן.

פורסם

אם לומר את האמת מערכת ה ECO סתם מסורבלת.

לי בכל אופן אין סבלנות לבדוק את הנתונים האלו כל פעם מחדש.

ברוב המקרים אני משתמש במחשב הדרך לגבי תצרוכת הדלק (למרות שככל הנראה היא לא עדכנית כמו הECO)

בנוגע לשידרוג מערכת ה BLUE & ME

בגדול, אם אין לך בעיות עם הגרסה הנוכחית , אל תשדרג כי לפעמים זה דופק דברים שכבר עובדים.

אני מסתכנכן עם אייפון למערכת הזו שהוא ככל הנראה המכשיר הכי מסובך למערכת (בשל חסימות של אפל).

בכל מקרה, אם אתה צריך לעדכן אז ככה

1- הכן מראש disk on key שיהיה ריק לחלוטין

2- מצא את הרכב הספציפי שלך האתר הרשמי תחת הלינק הבא

http://www.blueandme.net/blueandme/index.aspx?brand=fiat&lang=en#/support/download

3- עקוב טוב טוב אחר ההוראות המצורפות בלינק.

אם אתה בכל זאת מתעקש, אתה יכול לגשת למרכז השירות ותבוצע ההתקנה ללא תשלום.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

שיחקתי קצת עם הEco Driveברכב הקודם, בנוכחי אפילו לא התקנתי. זה נחמד קצת בשביל לשחק אל לא יותר.

לענין עדכון הBlue&Me, אם לא עדכנת מאז שהאוטו על הכביש (אני מניח 2009 לפי שם המשתמש) אז יש גירסא חדשה שעיקר השנויים בה הוא ממשק נוח יותר להתחברות עם מכשירי אפל (לא ניסיתי בעצמי כי אני לא סובל את המכשירים האלה), ממשק נוח יותר לתפעול דרך הכפתורים בהגה והכפתורים על יחידת הראש עצמה ופונקצית קורא SMS שרלוונטית רק אם אתה מקבל אותם באנגלית.

אם שווה לך השנויים האלה אז תשדרג.

כמו שכתבו לפני, חשוב מאוד לעקוב אחר ההוראות בצורה מדוייקת, להשתמש בדיסק און קי ריק פרט לעדכון ומפורמט לFAT32 אחרת יהיו צרות (כמו בכל מוצר מבוסס Window Mobile)

פורסם

אם אתה רוצה לחסוך בדלק אתה לא צריך תוכנות. דרדר את הרכב לקראת האטה ברמזורים, כיכרות, פניות, ובכל מקום שבו צריך להאט שזה אומר שתיגע כמה שפחות בברקס, אל תעבור את ה2000 סל"ד.

בקיצור סע כמו סבתא.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...