Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר רובוטי- כ״כ מפחיד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מצטרפת חדשה, נעים מאוד.

עומדת לקראת רכישת c4 פיקאסו שנת 2008 עם 75000 ק״מ מליסינג.

אני חייבת מקום לשלושה כסאות תינוק ובגאז׳ ענק.

בתכלס, הרכב מאוד מוצא חן בעיני חוץ מעניין הגיר הרובוטי שמעט מפחיד אותי.

מישהו יודע? מכיר? יכול להמליץ?

תודה ויום טוב לכולם!

פורסם

התלונות העיקריות מפי הנהג הישראלי הם שהגיר מטלטל בהחלפת הילוך ולא נעים לנסיעה,

ולא מוכן לפתוח את ראשו למשהו חדש.

כי ברגע שמבינים שזהו בעצם גיר ידני עם קלאץ אוטומט ונוהגים בו כך, אז אין שום בעיות.

בכל אופן. מומלץ מאוד נסיעת מבחן ארוכה ככל שניתן, על מנת לדעת באמת אם הוא יתאים לך .

הייתי ממליץ להשכיר את הרכב ליום יומים ככה את תדעי עם הוא מתאים לך ואם את יכולה "להתרגל".

אני נוסע על גיר רובוטי די הרבה זמן ומרוצה מאוד אין ספק שצריך "להתרגל"(להבין את אופי פעולתו)

וזה לא ממש מסובך.

ד"א, השם הרע שיצא לגיר הרובוטי, הוא "בזכות" טויטה קורולה הרובוטית, שבאמת היתה זועתית בהתנהגות שלה,

אם כי אמינה וחסכונית כמו רב הרובוטיות.

פורסם

הגיר "לומד" ומתרגל לצורת הנהיגה של הנהג ולא ההיפך, חבר שלי קנה C4 ונסע עליה מס' נסיעות

עד שהגיר הגיב היטב לצורת הנהיגה האישית שלו.

לדעתי יעזור גם לעשות עדכון תוכנה לגיר או ניתוק לקוטב השלילי של המצב כדי "לאפס" את הגיר.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

מצטרף להצעות שמעלי,

בצעי נסיעת מבחן ותראי אם השד נורא כל כך,

ברמת אמינות רוב תיבות ההילוכים הרובוטיות אמינות לא פחות מגירים אוטומטיים מלאים רגילים.

אם באמת מלחיץ אותך עלויות טיפולים ותיקונים את יכולה לברר מה עלות החלפת קלאץ' [בד"כ בלאי לקלאץ ברכב רובוטי הוא זניח ויש סבירות מאוד גבוהה שכשתמכרי את הרכב גם הקונה הבא לא יצטרך להחליף] אבל שוב הכל תלוי בצורת הנהיגה שלך וכמה אגרסיבי תנהגי.

מספר נקודות לשימת ליבך:

1. בעת מעבר הילוכים כשהרכב עומד להחליף הילוך יש להרפות מעט מהגז ואז תחושת העברת ההילוך כמעט ולא מורגשת [אם את נוהגת רגוע ולא אגרסיבי אז יש סיכוי שבנהיגה רגילה לא תרגישי את העברת ההילוך].

2. בעת ביצוע זינוק בעליה תעזרי בבלם היד על מנת שהרכב לא יגלוש אחורה [יש נקודה שהמוח הרובוטי מנסה לגרום למצב חצי קלאץ' שגורם לקלאץ' להחליק ולהתחמם רק כדי שהרכב לא יתדרדר אחורה].

3. לטובה הגיר הרובוטי חסכוני יותר מהגיר האוטומטי הרגיל בלפחות 7% .

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...