Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות על מערכת שלמה לרכב (לא כולל רדיו דיסק).

אני הולך בכיוון של קומפוננטים לקדימה, קומפוננטים או 6.5" (מה עדיף?) אחורה סאב 12" ומגבר טוב.

אני ממש לא מבין בחברות שמובילות היום ואני אשמח אם תעדכנו אותי.

אני חשבתי על תקציב של בסביבות 4000 להכל (בלי רדיו דיסק)

פורסם

דוטק אוביישן 6.5 - אינלי (כלומר אין לי) מושג אם ניכנס ברכב אחי.. ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית***(זאת בחירה מומלצת) 1000 ש"ח

HERTZ ES300 +תיבה - אחלה סאב , אומרים עליו רק דברים טובים. 1000 ש"ח

JBL 1004 - אחלה מגבר 4 ערוצים. 1100 ש"ח

התקנה וחיווט טובים יעלו עוד 500-700 ש"ח

בתקציב שלך אני מאמין שאפשר להכניס גם אחלה רדיו דיסק, מה הנוכחי שלך אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית, קרא את כללי הפורום***?

אם המקום רציני, אז הם יוכלו להכניס לך איזה פיוניר 3250 לתקציב כדי לפנק אותך..אבל שים לב שזה לא יבוא על חשבון התקנה איכותית

פורסם

למה אתה צריך לרכב כזה קטן סאב 12 ? גם 10' בתיבה קטנה יעשה את העבודה מעולה וגם ישאר לך מקום בבגאז

סאב מומלץ HERTZ ES250

מגבר jbl1004

קומפ' מורל דוטק

עד כאן בערך 2800 ש"ח

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

אחלה אז בנתיים הבנתי שקומפוננט הולכים על מורל, סאב על Heartz ומגבר על JBL .

לא כתבתם משהו על רמקולים אחוריים.

כדאי לי לשים קומפוננט גם מאחורה?

אם נשאר כסף לא עדיף לשים כבר מגבר קצת יותר חזר עם 6 ערוצים ולהשאיר לי אופציות לעתיד?

או אפילו להביא מונובלוק?

יש לי ר.ד של Kenwood.

פורסם

רשמת "לא כולל רדיו דיסק" , יש לך ? אם כן איזה ?

בכל מקרה בשלב זה כמו שכבר כתבו לך אל תבזבז כסף מיותר על סט רמקולים נוסף ומגבר 6 ער', תתמקד במה שהמליצו לך.

פורסם

יש לי ר.ד של Kenwood לא זוכר בדיוק את הדגם.

אני מבין שהגטס קטנה אבל נראה לי שסט רמקולים לחלק האחורי (או 6X9 או 6.5") זה חובה ולא רק להסתמך על הקומפוננט, לא חושבים?

חוץ מזה מישהו יכול להמליץ לי על חנויות איכותיות שבאמת לא יגנבו אותי וייתנו גם רמה גבוה של עבודה? אם אסור לפרסם פה אז אני אשמח בפרטי.

פורסם

לא רק בגלל גודל הרכב הומלץ לך על סט קומפ' קדמי בלבד, גם ברכבים גדולים הרבה יותר ההמלצה תהיה זהה, בונים במה קדמית טובה ומוסיפים סאב להשלמת הנמוכים.

פורסם

אני מחזק את עניין ההרץ בסאב אבל מציע גם ללכת על מגבר וקומפוננט של ! וזה מניסיון אנ י משווק את ההרץ HE4 במחיר זהה לJBL ואנ י בטוח שהוא מתמודד טוב מולו והוא יותר איכותי לדעתי ולדעת המון מלקוחותיי. וסטאפ שלם של הרץ הכולל מגבר HE4 ו קומפוננט ESK165 ו סאב 10 או 12 אנרגי הם בחירה מושלמת לדעתי.

• תוכן חדש...