Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קלארוס יהיה מיותר פה.

האימג'ן יתנו לו תוצאה מעולה! בהרבה פחות.

רק חיסרון אחד, צריך קרוס. אבל בהפרש במחיר, לא בעיה לשלם למעבדת אלקטרוניקה להלחים לך את כל הרכיבים ביחד.

חוץ מזה הוא רוסי, וידוע שיש לנו כישרון... להכל! =)

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

נכון לנו יש כישרון בהכל..

ושמעתי את המורל.. לא אהבתי טוויטר יותר מידי חזק =/

עכשיו אני חושב על hertz מה שהציאו פה וDLS אולי כי אף פעם לא שמעתי אותם..

פורסם

רק קומפוננט ולי העיקר שהיה באס טוב ואיכותי שלא יעשה לי רעשים וכו.

ומגבר בסוף אני לוכח JBL1004

לפי מה שאתה אומר הסט שהכי מתאים לך מנסיוני הוא הקלאורוס. בטווח מחירים האלו אני לא מכיר אף סט שנותן כל כך הרבה כח ונפח בתחומי הבאס.

ושמעתי את המורל. לא אהבתי טוויטר יותר מידי חזק.

הטוויטרים של המורל הם טוויטרים רכים. אם זו המסקנה שקיבלת מהמורל כנראה שהיה משהו מפוספס ברכב ששמעת בו . זה יכול להיות או התקנה , או רכיבים או כיוונים לקויים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

באמת יכול להיות שהכיוונים היו לא טובים... טוב נירא לי שאני יבוא לאיזה מבגש מרכז ונשמע קצת מערכות ונריא מה לקנות =) ותודה לכולם

כי יש יותר מידי מבחר של רמקולים... אני כבר משתגע:shock:

• תוכן חדש...