Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב חדש תקציב 200K בערך - BMW 318i?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי מחפש לקנות רכב משפחתי חדש והוא דיי נעול על ה-BMW 318i, אין לו שום מושג ברכבים אבל הדרישות הן: רכב גרמני (או יפני אבל עדיפות לגרמני) עם נוחות נסיעה טובה, אמינות לאורך שנים (עד כמה שאפשר כמובן), הוא אוהב פוזה באופן יחסי, קצת מתעניין בביצועים, סביב ה-200K.

אני חושב במחיר כזה אפשר לקנות יפנית טובה שתתן יותר תמורת אותו סכום אבל אין לי מושג ממש איזו מכיוון שאני לא בקיא בדגמים ממש.

אגב, מה עם ביויק לקרוס? היא קצת חורגת מהתקציב אבל השאלה איך היא? או הוולבו S80? אמין?

אז אם אפשר בבקשה לקבל המלצות לרכב גרמני או יפני בסגנון ה-318i (כי אותו הוא ראה היום באולם תצוגה) אני אשמח!

פורסם

כמה אנשים מיועדים להיות באוטו?

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

לשלם 200 אלף שקל על רכב כזה זה עצוב בעיני. אם אח שלך אוהב פוזה אז תבקשו את הרכב בלי התג של ה- 318 (אלא אם הוא אוהב פוזה של פראייר שפוט למותגים)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

הביצועים של הרכב הנ"ל מעוררי רחמים ממש ביחס למחירו.

כנס לוולוו לגבי הS60, אלפא 159 2.2 עם 185 כ"ס נכנסת עכשיו בתקציב ויפנית אם תרצה תוכל ללכת לכיוון האקורד בגירסה מאובזרת מינוס.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לידע כללי: ה318 עולה קצת יותר מ200K. ממה שזכור לי, "על הכביש" מדובר על 240-250K. כ"כ, האבזור שלה לא משהו לעומת מתחרות (אודי A4, אם אתה ממש נעול על גרמניות, אך גם כאן מדובר על קצת יותר מ200K). כל זאת בהנחה והנעה אחורית היא לא משהו שאתה ממש רוצה (כי במקרה הזה, אני חושב שה318 היא האופציה היחידה שלך).

מבחינת רכבים אחרים:

בגזרה היפנית, יש את האקורד שנראית מצויין, ועולה פחות.

יש גם VW פאסאט, אם אתה מעדיף גרמניות (ואני חושב שמחירה נמוך יותר מהA4)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

טוב אז מה-318i הוא ירד כרגע לגמרי, אמר שהוא הלך לסוכנות אוודי והוא ראה את ה-A4 בגרסא 1.8 טורבו וכרגע הוא מעדיף אותה על פני ה- 318i.

yoyoav - ברכב מיועדים להיות לא יותר משלושה אנשים.

oferh - כן את זה הוא דיי הבין אחרי שהוא ראה עוד קצת רכבים.

edanj - לגבי הוולבו הוא יבדוק בהמשך, האלפא 159 הוא הרכב הראשון שהוא רצה לקנות אבל לא זכור לי למה לא בדק אותו בינתיים, הנסיעה שלו נוחה? ומה עם אמינות?

Keyser - נכון, ה-318i עולה 215K עכשיו במבצע כמו שאמרו לו עם מושבי עור אם אני לא טועה ועוד כמה דברים קטנים במקום 240K.

אז אם ככה נשארנו עם האלפא 159 והוולבו S80/60 ואולי VW שיבדוק בהמשך. אגב למי מבין כל הרכבים שומר על הערך שלו במידה והוא ירצה למכור אותו כיד שניה?

יש עוד הצעות שכדאי לבדוק?

פורסם

הייתה לי 318I (ידנית / טורינג) חדשה בגרמניה - מהירה היא לא. זריזה בקושי. הביצועים ממש לא מרשימים, עדיף להסתכל על ה-320I ומעלה, להן ביצועים טובים משמעותית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

למרות הסמל "הנחות" לדעתי סופרב 2 ליטר טורבו מציעה את התמורה הכי טובה למחיר הזה.

הרב מגיע מאובזר ברמה גבוהה מה שדורש תוספות של עשרות אלפי שקלים במקרה של ב.מ.וו וגם אאודי.

בנוסף הפרמיה על הסמלים הממותגים נגבית באולם התצוגה בפעם הראשונה ובמוסכים בפעם השניה עם מחירונים מטורפים וחשבוניות עוד יותר, אולי הסקודה תחסוך שם כמה שקלים בבוא היום.

בהצלחה.

פורסם

הסקודה דווקא נראית לי לא רעה בכלל, אני אשאל אותו מחר לגביה.

בינתיים מה שהכי קורץ לי היא האלפא 159 אבל רציתי לדעת מה דעתכם לגבי האמינות שלה? אני לא רוצה שהחלקים הפנימיים של הרכב יתחילו להתפרק לו ואני לא רוצה שתהיה לו בעיה עם החשמל ברכב. קראתי גם באינטרנט בפורומים בחו"ל שהמון אנשים התלוננו על כך שהצבע של האלפא 159 שלהם נסדק/נפגם/לא אחיד אחרי כשנה בערך, מה אתם אומרים על זה?

פורסם

אני באלפא דווקא הייתי הכי דואג מהגיר הרובוטי, אם הוא יצליח להתחבר ולהתרגל אליו מדובר ברכב מדהים לדעתי מכל הבחינות ואני לא שמעתי על תקלות מיוחדות, מצד שני זה לא רכב נפוץ כל כך ויכול להיות שהיבואן מפצה לקוחות שנתקלים בבעיות ולכן כולם יוצאים מרוצים ואין לקוחות מאוכזבים.

פורסם

אם הוא נעול על גרמניות אז במחיר הזה הוא יכול לקנות את האודי A4 שעולה אחרי ההוזלה המטורפת שעשו לה 205 אלף או משהו כזה. לוקחת את הבימר בהליכה. עלתה נדמה לי 290 והורידו ל200. בליגה שלה לא תמצא משהו שמתקרב לזה במחיר הזה.

פורסם

עדכון, הוא ביקר היום בוולבו והוא לקח את ה-S60 בגרסאת Extreme לנסיעה והוא מאוד התרשם מהעיצוב, מהביצועים והנוחות של הרכב על פני האאודי אבל הבעיה שהדגם שהוא רוצה עם כל התוספות מסביב של האזעקה/קודן ומה שמסביב יעלה לו 270,000 ש"ח.

שאלתי שלא שאלתי עדיין, איך האמינות של וולבו? כמו הגרמניות או שפחות?

ושאלת השאלות היא, אם כבר קפצנו למחיר של 270K יש רכב אחר ששווה לבדוק? קחו בחשבון שאת האלפא הוא עדיין לא לקח לנסיעת מבחן.

פורסם

אפשר לרכוש את הגירסה הבסיסית של ה-S60 ב-219 והאבזור בגירסה הזאת מספק בהחלט.

האודי ב-210K עם הספק מחפיר של 120 כ"ס עוד יותר גרועה מהב.מ.וו

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עדיף כבר ללכת על הS60 כמו שאמרו פה. ההבדל בין 200K ל 270K הוא לא קטן במיוחד. אם אבזור חשוב לו, שישקול ללכת על רכב שמחיר הבסיס שלו נמוך יותר, אך שיאפשר לו רמת אבזור גבוהה יותר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...