Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

אחרי חיפושים של חודשיים,,, אני כבר עייף ולא יודע מה לבחור, מה יותר טוב..

אז כך..

אני מחפש אוטו קטן חדש יחסית מעל שנתון 2001 (עד 10 שנים על הכביש) שיהיה ידני , חסכוני ואמין. (התקציב הינו 20K עם אפשרות חריגה מעטה)

תוך כדי חיפושים מצאתי את הפונטו 60 ו-80 כ"ס אבל רובן שחוקות מאוד , מצאתי גם פג'ו 206 אבל הם מבקשים הרבה , האם זה מוצדק, ואיך הצרפתייה הזו כשהיא בת 10-9???

לגבי הרינו קליו וגם קליו B, לא שמעתי המלצות עליהן למרות שקראתי פה בפורום שהן יותר טובות מהפונטו בכל אספקט !!

ראיתי גם את הסקודה פביה 2002-2003, היא נחמדה עם 68 כ"ס , והיא נכנסת לתקציב שלי??? האם היא כדאית ??

מה אתם ממליצים לי לחפש? מישהו מוכר רכב שעונה על דרישותיי ??? אני מוכן לקנות אם הוא שמור..

אה, אני נוסע כל יום משהו כמו 80 ק"מ, מכרמיאל לחפה. ואני חייב אוטו אמין וחסכוני (כבר אמרתי) ..

תודה לעונים :wink:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

מבקשים הרבה על ה-206 כי המחירון שלה גבוהה מ-20K , גם בדגם הידני לשנתון שאתה מחפש .

כל רכב הוא אמין אם הוא טופל וימשיך להיות מטופל בצורה נכונה.

כנס לאתר של לוי יצחק/יד 2 ותבדוק את המחירונים לרכבים שאתה מחפש, ותראה איפה אתה עומד.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

shai- תודה אבל אני מחפש רכב חסכוני שייסע לפחות 1:15 ,,אה וידני כמובן

נטלוזי, מצאתי פג'ו 206 2003 עם 90K ק"מ, אבל אני קצת חושד בקילומטראג' הזה, המחירון הינו 26K והמוכר מבקש 24K , עד כמה אני יכול להוריד לדעתך???

על מה כדאי להסתכל כשאלך לבדוק אותו, יש מחלות מיוחדות ,,,

תודה:wink:

פורסם

סיאט איביזה\קורדובה

פולו 2001/2

206 אפילו שנת 2000 תהיה לך לא רעה - כידניות הצרפתיות מגלות אמינות לא רעה ממה שאני יודע

שברולט אוואו 2006 (מנוע 1400 ידנית 150K ק"מ ידיים פרטיות מחיר מבוקש 20K אולי שווה לבדוק למרות שזה אוואו)

C3

פיאסטה

ובכלל שים ביד 2 שנתון 2001 מחיר נניח בין 15 ל 20 וגיר ידני ותעשה חיפוש יעלו לך המון אפשרויות מעניינות.

דרך אגב הנסועה שלך של 80 ק"מ ביום בינעירוני אם תעשה את זה על כל השנה זה יוצא כמעט 21K ק"מ, אני מניח שהרכב ייסע עוד חוץ מהנסיעות האלו, כמה זה ייצא 30K? אולי כדאי לך בכלל לשקול רכב דיזל שיהיה חסכוני משמעותית רק שלא קל למצוא בשנים האלו דיזלים במצב סביר אבל אולי שווה לחפש.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

avinoampp תודה אבל אני חושב שקשה לפונטו להתמודד עם נסיעות כאלה במיוחד בקיץ עם מזגן ובעליות של הכרמל ??

yonisi, אני יכול להסיק ש 206 ידנית יכולה להיות בחירה מוצלחת???? לדעתי הפולו והאביזה יהיו יותר יקרות לאחזקה ופחות חסכוניות מהפג'ו ,, נכון??? חוץ מזה ראיתי שהאיביזות מעל 2003 נמקרות מעל המחירון ??? :shock:, בכל זאת אני מחפש שנתון הכי גבוה

ולגבי האוויאו , זה נכון שאפשר לקבל רכב חדש יחסית בכלום כסף , אבל עד היום אין אף אחד שהמליץ לי עליו, אפילו יש שאמרו שהוא בכלל לא בטיחותי ולא קיבל אף נקודה במבחן הריסוק :shock:

טוב מחר אני הולך לבדוק שתי פג'ו 206 האחת שתי דלתות והשנייה 4 דלתות , שתיהן ידניות 1400סמ"ק רמת גימור XT

על מה להסתכל, מה לבדוק (חוץ מבדיקת מעבדה) , ??? יש טיפים:?:

תודה

פורסם

שמע לגבי ה 206 אני לא מכיר את הרכב כל-כך טוב כדי לומר לך על בעיות ספציפיות, מה שכן היה לי חבר מהעבודה עם כזו 206 ידנית שנת 2002 אם אינני טועה ועד היום הוא מחזיק אותה (משהו כמו 5 שנים כבר), לפי מה שהוא אמר לי כמעט 0 תקלות לאורך כל התקופה, והוא לא נוהג איתה ממש עדינות. כמו שאמרתי הצרפתיות הידניות דווקא מגלות אמינות טובה בד"כ, הבונוס הלא קטן שאתה מקבל זה נוחות שזה לדעתי פרמטר מאוד חשו עיקר אם אתה נוהג נסיעות ארוכות בינעירוניות יומיומיות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מניסיון אישי, קורולה ידנית עושה 1:14 ללא כל מאמץ

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אהא תודה יוניסי, האמת היום הלכתי לבדוק את הפג'ו אבל על הדרך מצאתי במגרש מוניטין בצ' פוסט, יונדאי אקסנט 2005 אוטומט עם 87K קילומטר. האוטו נראה חדש ללא סריטות ובמצב טוב מאוד, אז התלבטתי שוב ולא לקחתי את הפג'ו לבדיקה במיוחד בגלל שבעל המגרש הראה נכונות לרדת ל 22K שקל שזה מה שבעל הפג'ו 2003 דורש..

אז האם לדעתך ודעת הקוראים כדאי לי ללכת על האקסנט, האמת שמעתי שהיא די אמינה למרות שהיא לא כ"כ חסכונית 1:12

מה אתם אומרים?

שוב אני מתלבט ?:-(

פורסם

תשאל אותו אם הוא מתחייב על שילדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שמע האקסנט רכב לא רע בכלל. אמינות סבירה ממה שאני יודע, יונדאי כמו קיה זה מותג שבד"כ נותן תמורה טובה ביחס למחיר (הנמוך יחסית ליצרנים אחרים), תסתכל על האקסנט, אלנטרה, סונטה, ריו, מנטור, סראטו, מדובר ברכבים זולים יחסית שנותנים תמורה לא רעה ובניגוד למה שחלק מהאנשים פה ובכלל חושבים, מה שזול לא תמיד זול בגלל שהוא גרוע. בקיצור אם זה נראה לך בגלל השנתון ואם מצאת אחת במצב טוב לך על זה, לשכן של ההורים שלי יש אקסנט 2001 והיא סה"כ אמינה בלי בעיות מיוחדות. מה שכן אל תצפה למשהו מיוחד, זה רכב קטן-משפחתי שייקח אותך ממקום למקום ותו לא. ושוב אם נוחות מדברת אליך ה 206 תהיה מין הסתם יותר נוחה משמעותית בגלל שהיא צרפתייה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

טוב כל זה היה אופציה 1,

היום הציעו לי עוד הצעה, לשלם 20 אלף או כל סכום שאני רוצה, ולעשות מימון על השאר,,

כך שאני יכול להרשות לעצמי רכבים עד 35-40K, נגיד ואני הולך על אופציה כזו, איזה רכבים אמינים, חסכוניים ומומלצים ייכנסו למסגרת החדשה ??

(רכבים חדשים אני לא מתעקש על ידני, אבל אם יש ידני למה לא :wink:)

פורסם

משפחתי או סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
משפחתי או סופר מיני?

האמת לא יודע את הגבולות בין שתי הקטגוריות , אבל אני צעיר, רווק וצריך רכב קטן

לדעתי סופר מיני ??:wink:

• תוכן חדש...