Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעיה שגם בכבישים מהירים אנשים מדברים בפלאפון, ולא שמים לב שהם על 70 בכביש של 90, אני מזהה כאלה מרחוק. יופי לך, כל הכבוד. לידיעתך בזמן קבלת שיחה ברכב מומלץ להוריד את קצב הנהיגה.

פעם הייתי חותך אותם ובולם קצת, הם היו נבהלים ונותנים גם ברקס, היום הפסקתי לעשות את זה, הבנתי שאי אפשר לתקן את העולם. זאת בהחלט התנהגות אלימה וערסית. אין מה לתקן במה שכבר תקין.. אה כן, ואתה אחלה גבר.

אני פשוט מתעצבן בגלל שאני ישר ודואג תמיד שהכל יהיה מסודר וחס וחלילה אני לא יפריע לנהג אחר, והם פשוט באים ומשתינים עליי בקשת מהחלון. זה נכון שזה קצת מרגיז שמישהו נוסע פתאום כמו צב, אבל בין זה לבין משתינים עליך בקשת.. לדעתי אתה לוקח את הנהיגה של הסובבים אותך באופן קצת יותר מידי אישי.

זה למה יש תאונות, וזה למה הרמה של האנשים בארץ נמוכה. זה לא מה שגורם לתאונות, טיפש ש"חותך" ובולם בפתאומיות בכדי "לחנך את העולם", הוא שגורם לתאונות.

אולי אני יתדנב במשטרה, אבל חבל שלא יוצא לי מזה שקל. אכן, בגלל זה קוראים לזה התנדבות.

הערותי באדום.

ולפותח השירשור,

אנא, גש לתחנת המשטרה הקרובה והפקד את הרשיון שלך למשך שנה שנתיים, אולי עד אז תתבגר ותבין שיצאת מזה בחיים בנס!!

במקום זה אתה מנסה להתחמק מאחריות, והעצוב זה שיש נהגים שנותנים לך עצות.

אגב, אלו אותם נהגים שכמעט הרגת ואני מניח שהם רוצים להשאר בחיים.. :shock:

פורסם
הערותי באדום.

ולפותח השירשור,

אנא, גש לתחנת המשטרה הקרובה והפקד את הרשיון שלך למשך שנה שנתיים, אולי עד אז תתבגר ותבין שיצאת מזה בחיים בנס!!

במקום זה אתה מנסה להתחמק מאחריות, והעצוב זה שיש נהגים שנותנים לך עצות.

אגב, אלו אותם נהגים שכמעט הרגת ואני מניח שהם רוצים להשאר בחיים.. :shock:

תראה חלק מהתגובה שלך בציטוט נכונה, שכחתי לציין שהם ב70 בשמאלי!

אכן פעם לקחתי קצת יותר מידי אישי את הנהיגה של האחרים.

מצטער לא אני זה שגורם לתאונות.

אנשים פשוטים פשוט עוקפים אותם מהימין, שזה הרבה יותר מסוכן.

פורסם

מצוין, כעת כל מה שנותר לך הוא ללמוד עברית ואתה מסודר.

אולי אני יתדנב במשטרה ?!?!? תנסה אתנדב.

כמו אזדנב, אתחיל, אראה - הרגתם לי את הקרנית!

כבר חתמתי...

פורסם
אם עברת באדום וצולמת, תפיל על אבא שלך, אתה נחשב עוד צעיר.

אל תפחד, הם לא יבואו להוכיח, תגיז זה אבא וזהו. (אלה אם המצב שלו יותר קשה משלך.)

אם היית אבא שלך, הייתי מפיל עליך איזו קטנה.

בחור בן 18 צריך לקחת אחריות על מעשיו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני חושב שלא צריך להגזים. במקרה הזה הרצון לחנך והשכל הישר לא מתקיימים זה בצד זה. אם כל אחד יתחיל עכשיו לתת את ההערה שלו לפותח השרשור, כל מה שנשיג זה בחור שחש עצמו מותקף, ולכן לא ישמע את דברי הטעם שנכתבים כאן. אולי די בהערות שנכתבו כאן כדי לגרום לו להבין את גודל הסכנה, ואולי אפילו לקחת אחריות על מעשיו, מבלי שיהיה צורך להוסיף עליהם עוד דברי תוכחה?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אם היית אבא שלך, הייתי מפיל עליך איזו קטנה.

בחור בן 18 צריך לקחת אחריות על מעשיו.

תראה, עדיף שהאבא יטפל בוא, מאשר שהמשטרה.

אם הוא בנאדם בעייתי, ויש לו הרבה עבירות, מגיע לו שהמשטרה תטפל, אבל אם זו הפעם הראשונה שלו, עדיף שאבא יכעס ויתן עונש מאשר המשטרה.

כל מקרה הוא לא מנסה להפיל אשמה על אחרים, הוא עשה מעשה מסוכן וטיפשי שיכל להגמר רע והוא מודה בהכל.

• תוכן חדש...