Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לסוזוקי אלטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כמה ימים אבי רכש את הרכב סוזוקי אלטו. על פניו משיחה עם הסוכן סוזוקי נשמע כי הרכב יכול לשרוד נסיעות של 60 ק"מ (כל כיוון), אולם שאלתי היא האם מבחינה מכאנית האוטו יכול לשרוד (ובאמת לא ייגרם לו נזק) בנסיעה רגועה של 90~100 קמ"ש בכביש מהיר כאשר מקסימום 2 אנשים (כולל הנהג) נוסעים ברכב עם מינימום תכולה בבגאז' על גבול אפס תכולה, לאורך 60 ק"מ פחות או יותר, בתדירות של פעם בשבוע מקסימום?

תודה

פורסם

בנסיעה במהירות כזאת עם מנוע קטן כמו של האלטו, הטורים יהיו די גבוהים בשיוט.

אני מניח שלאורך זמן יהיה בלאי מואץ יותר למנוע אבל זה בכל זאת רכב וזו המטרה שלו - שייסעו בו.

רק אל תנסו לעקוף אף אחד בכבישים מהירים... :wink:

פורסם

לרכבי מיני אין שום בעיה לנסוע 100,בכביש ישר ההפך,אני מגביל את עצמי לא נסוע יותר,והם לא מתרגשים מכזאת מהירות,גם אם תסע כול יום לאלטו לא תהיה בעיה,זה שרכבי מיני נועדו לעיר,זה לא אומר שיש להם בעיה לנסוע מעל 50 קמ"ש.סע ותהנה..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נו, נותרו רק עוד כמה ימים לסיום החופש הגדול...

כן, האוטו יכול להחזיק מהירות של 100 קמ"ש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
נו, נותרו רק עוד כמה ימים לסיום החופש הגדול...

כן, האוטו יכול להחזיק מהירות של 100 קמ"ש.

היי, תודה על התגובות, במיוחד הזו, שלא הייתה במיוחד לעניין מאחר שאני לא בבית ספר.

שכחתי לציין, האוטו נוסע כל יום כ-25 ק"מ (כל כיוון) בי קשר לנסיעה שציינתי למעלה. אז האם זה משנה?

פורסם

בתוך מכסה המנוע יש לך מנוע ולא אדם שמזיז את הרכב,תיסע לאן שאתה רוצה,כמה שאתה רוצה,תן למנוע לעשות את שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום, לי יש אלטו, (ידנית) במשך שנה כבר, האלטו מסוגלת לנסוע כמה שתרצה, במהירות חוקית אין שום בעיה ואין מה לדאוג מכלום, דאג לשמן, מים, לחץ אוויר תקין בצמיגים (ודלק) והכל יהיה בסדר.

רק לשם השוואה, הייתה לי בעברי הרחוק שרייד 1000 ישנה מאוד, היא הגיעה לכל מקום בארץ. גם לנקודות הכי צפוניות וגם לנקודות הכי דרומיות.

חוץ מזה, נראה לי שאני היחיד בארץ שנשרף לו "הקלאץ" של המדחס של המזגן (הוחלף כמובן לחדש במסגרת אחריות היצרן)

לילה טוב.

פורסם

כמה שטויות אני קורא פה לא יאומן,כן יש לאבא שלי אלטו,נסעתי איתה לטבריה אוטו מלא (4 אנשים) מזגן על 4 הכי חזק ומקפיא וסחב כמו גדול בעליות בלי בעיות בכלל,וכן גם ב-110+ האוטו לא התפרק לך הסר דאגה מליבך.

ההגה הוא עגול!

פורסם
כמה שטויות אני קורא פה לא יאומן,כן יש לאבא שלי אלטו,נסעתי איתה לטבריה אוטו מלא (4 אנשים) מזגן על 4 הכי חזק ומקפיא וסחב כמו גדול בעליות בלי בעיות בכלל,וכן גם ב-110+ האוטו לא התפרק לך הסר דאגה מליבך.

היי, תודה על התגובות.

לגבי התגובה הספציפית הזו, אני לא משתמש בצורה שכזו ברכב הזה אולם שאלתי היא האם יווצר באמת בלאי מואץ למנוע/חלקים אחרים של הרכב שישפיע על עתידו של הרכב ועד כמה הבלאי הנ"ל רלוונטי, כי האוטו גם ככה נוסע יומיום כ-25 ק"מ (עירוני ובינעירוני כל כיוון) כי כאמור, הרכב הוא רכב חדש וברור לי שהוא "יסחוב" נסיעות ארוכות, אבל השאלה באיזה מחיר לאורך תקופת זמן של שנים.

כמו כן אשמח להמלצות כיצד להשתמש באוטו הזה כדי לשמור עליו.

תודה

פורסם

אין בעיה,אני נוסע עם הקאיה פרייד שנת 97 1350 שלי נסיעות ארוכות,שומר על סל"ד נמוך והכל בסדר גמור,על אחת כמה וכמה שזה רכב חדש הסר דאגה מליבך איש יקר ותהינה מהרכב ותטפל בו היטב!

נסיעה טובה.

ההגה הוא עגול!

פורסם

אני לא יודע ממה אתה מודאג, פעם היו הרבה מכוניות עם מנועים בנפח כזה ואנשים נסעו בהם בלי לחשוש, נכון שבתקופה האחרונה כבר התרגלו למכוניות קטנות עם מנועים גדולים יותר כמו הסוזוקי סוויפט מהדגם הקודם עם מנוע 1500, אבל לדעתי לא תהיה לך שום בעיה עם האלטו, ראיתי אנשים שנסעו עם אלטו לאילת בכביש בערבה כולל העליות , כמובן שהאוטו איטי יותר אבל בנסיעות במהירות סבירה גם בבינעירוני האוטו הזה יסע בלי בעיה.

• תוכן חדש...