Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתור אחד שיש לו פנדה,הפאביה עדיפה,אולי היא תהיה פחות חסכונית,אך יותר מרווחת והרבה יותר חזקה,מנוע 1.4 עם 86 כ"ס,לדעתי רכב מאוד משתלם בכזה מחיר.

בתור בעלים של פאביה, ונוסע בפנדה.. אני מצטרף להמלצה כאן, מעבר לעובדה שהפנדה מרגישה ממש פח אלומיניום לעומת הפאביה שמרגישה הרבה יותר כבדה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסכנים אלו שרכשו ב-86K ש"ח

אני חושב שאתה מתבלבל קצת כי ב-86 K הקונים קיבלו את רמת האיבזור ספורט שכולל גם גג, חישוקים וכו'. המבצע הנוכחי לא כולל את האיבזור הזה. זה לפי מה שאני הבנתי וקראתי, תקן אותי אם אני טועה.

חוץ מזה שאין מה לעשות ואף פעם אי אפשר לדעת מה ילד יום. אני "אכלתי" אותה פעם עם סוזוקי DRZ (אופנוע) שחתכו לו את המחיר ב4,000 שקל וזה היה מכעיס בהתחלה אבל מה אפשר לעשות?! לא תמיד היבואנים עצמם יודעים באיזה מחיר הם ימכרו בעוד חודש. אולי יקבלו פתאום מחיר טוב מהיצרן כי דילר אחר בעולם פתאום ביטל הזמנה, אולי יצטרכו להיפטר ממלאי קיים, אולי מתחלף דגם ואולי צריך לממש מזומנים. אני למדתי שאם אין משהו ברור באופק אין טעם להיכנס לסרטים וחרדות ולחשוב שאולי ואם ומה וכו'. רוצים, צריכים ויש אז קונים.

פורסם

פנדה ב 60.0 או פאביה ב 69.0 - אני הייתי מזמין את הפאביה ללא התלבטות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אורן, מסכנים כל רוכשי האיביזות / לאונים - שסובלים מנפילות במחיר על בסיס חודשי, עם כל יציאת מבצע זנות חדש מבית היוצר של סיאט...

מי שקנה ב-86K את הפאביה - קנה בכלל "ספורט". עליה לא תיהיה הנחה, והיא גם מאובזרת משמעותית.

כל רוכשי הפאביה 69K - תתחדשו. והאפור כהה הולם אותה מאוד.

ב86K קנו את ה1.2TSI אמביאנט. :cry: (למרות שאני קניתי אותה במבצע של שופרסל ב81K).

מחירי יד שניה של הפאביה 1.2TSI/1.4 הולכים לרדת לזנות בעקבות המבצע הזה...

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
ב86K קנו את ה1.2TSI אמביאנט. :cry: (למרות שאני קניתי אותה במבצע של שופרסל ב81K).

ואני הרווחתי, מזל גדול.

האמת שבשבוע שעבר אחד הסוכנים רצה למכור לי את אותו הרכב ב 82K אחרי הנחה. התחננתי שיוריד למבצע של השופרסל שהיה בזמנו אך הוא סרב. המזל שיחק לי ביג טיים

שבוע טוב

Golf 2008 MK5

פורסם

לפי דעתי ההשפעה לא תהיה אך ורק לגבי ה-1.4. ה-1.2TSI לא זוכה להנחה כזאת או אחרת וגם אין מלאי, כך שספק רב מאוד שהמחירון שלה יפגע בצורה כזאת או אחרת - ההפך, יש ביקוש ער ואין מלאי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שאלה קטנה נוספת לי אליכם, הנציגה הציעה לי לקבל חבילת PJC ללא עלות אשר משדרגת את הצמיגים ל R15.

הבעיה היא שאין את הצבע שאני מעדיף. מה אתם הייתם עושים? מתפשרים על צבע תמורת צמיג גדול יותר, או נשארים עם הצמיג ה 14 והצבע שאתם רוצים?

Golf 2008 MK5

פורסם
שאלה קטנה נוספת לי אליכם, הנציגה הציעה לי לקבל חבילת PJC ללא עלות אשר משדרגת את הצמיגים ל R15.

הבעיה היא שאין את הצבע שאני מעדיף. מה אתם הייתם עושים? מתפשרים על צבע תמורת צמיג גדול יותר, או נשארים עם הצמיג ה 14 והצבע שאתם רוצים?

אמרת שאתה קונה את זה לאישתך, לא?

אני חושב שהצבע יעניין אותה יותר מהצמיגים (מצד שני היא מסתדרת עם גיר ידני, אז אני לא בטוח ...)

the london underground is not a political movement

פורסם
אמרת שאתה קונה את זה לאישתך, לא?

אני חושב שהצבע יעניין אותה יותר מהצמיגים (מצד שני היא מסתדרת עם גיר ידני, אז אני לא בטוח ...)

נוהגת רק על ידני, שועלית קטנה ..ויש לה יום הולדת היום :-o

Golf 2008 MK5

פורסם
לפי דעתי ההשפעה לא תהיה אך ורק לגבי ה-1.4. ה-1.2TSI לא זוכה להנחה כזאת או אחרת וגם אין מלאי, כך שספק רב מאוד שהמחירון שלה יפגע בצורה כזאת או אחרת - ההפך, יש ביקוש ער ואין מלאי.

איך בדיוק המחירון לא יפגע? נראה לי שאתה מנסה לשכנע את עצמך.

זה היגיון כלכלי בסיסי - כשהפער בין הדגמים השונים הוא משמעותי אז רובם המוחלט של הקונים יעדיפו את הדגם הזול וזה בהכרח יוריד את מחיר הדגם היקר יותר. אולי לא באותו שיעור בדיוק, אך באזור שלו. לא נראה שההבדל בין המנועים יגרום לאנשים להוציא מעל 15K ש"ח כיד שניה.

אין מה לעשות, זה מהלך בריא אשר יש סיכוי (הלוואי) שיחלחל למעלה לסגמנטים הבכירים יותר. חלק מהאנשים נפגעים, אך רובם המוחלט של הצרכנים מרוויח. אגב, ירידות המחירים משפיעות על כל בעלי הרכב, ולא רק על אלה שמחזיקים בדגם הספציפי שמחירו ירד. כל שוק הרכב חטף "מכה" בשנה האחרונה. רכבים שנמכרו באזור 70K ש"ח לפני שנה וקצת נמכרים כיום באזור K50 ש"ח ומטה. ניתן להשיג אחלה רכבים יד שניה בפחות מ-50K. ראבק, רכבים כמו פורד מונדאו 2007 ניתן לקנות באזור 50K. תחילת ימות המשיח. רק שיימשך.

פורסם

בתור אחד שקנה פאביה ב 86 K

ולא מצטער על זה כי המחירים תמיד משתנים ותמיד יהיה משהו יותר זול אז צריך לראות את זה ככה בחיים חוץ מזה שבפאביה ב86 היו נקרא לזה תוספות שהם די מייקרים את המחיר כמו סאנ רוף או מגנזיום או בקרת אקלים ויותר כריות אוויר

אחרי נסיעה של חודש בפאביה ונסיעה של פעם אחת על ההגה והרבה פעמים במושב של הנוסע מקדימה של פנדה , אני יכול להגיד רק רק פאביה הרכב מרגיש גם יותר חזק גם יותר בטוח וגם יותר גדול , הוא נראה גם יותר יוקרתי מפנדה

אז לכו על פאביה לא תצתערו

פורסם

ETAA היקר, אם נחשוב קצת בצורה מעמיקה - נמצא היגיון מסויים.

הפאביות הבכירות ("ספורט" 1.6 / "ספורט" 1.2TSI) נמכרות יותר משאר הגרסאות, הן מבוקשות יותר (כמשומשת וכחדשות), סחירות יותר כמשומשות ובזמנים טובים גם היה ניתן לקבל סכומים נאים מעל המחירון הרשמי.

הביקוש ל-TSI הוא היסטרי, הן לא עומדים בקצב ההזמנות, רק בינואר יגיע משלוח הבא - וגם זה בערבון מוגבל. בינתיים אני אנסה להנות מזה - שכן הציע לי מעל מחירון על השחורדינית שלי...

תמיד היו פערי מחיר וסחירות בין הגרסאות - ואני לא רואה שום סיבה לשינוי.

אבל יודע מה, בוא נמתין ונראה - ואז ניהיה חכמים יותר. אין טעם לריב או להתווכח.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ETAA היקר, אם נחשוב קצת בצורה מעמיקה - נמצא היגיון מסויים.

הפאביות הבכירות ("ספורט" 1.6 / "ספורט" 1.2TSI) נמכרות יותר משאר הגרסאות, הן מבוקשות יותר (כמשומשת וכחדשות), סחירות יותר כמשומשות ובזמנים טובים גם היה ניתן לקבל סכומים נאים מעל המחירון הרשמי.

הביקוש ל-TSI הוא היסטרי, הן לא עומדים בקצב ההזמנות, רק בינואר יגיע משלוח הבא - וגם זה בערבון מוגבל. בינתיים אני אנסה להנות מזה - שכן הציע לי מעל מחירון על השחורדינית שלי...

תמיד היו פערי מחיר וסחירות בין הגרסאות - ואני לא רואה שום סיבה לשינוי.

אבל יודע מה, בוא נמתין ונראה - ואז ניהיה חכמים יותר. אין טעם לריב או להתווכח.

אני מוסיף לדברי RS, כשהייתי במוסך לפני חודש - נאמר לי שמישהו מכר פאביה כמו שלי במחיר של כמה אלפים מעל המחירון.

אם האוטו במצב מעולה, שמור, יש מצב לקבל עליו מעל המחירון.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
למה בעצם - מה הופך את ה-TSI לכאלה להיט ?

האיבזור ?

קל יותר לשפר את המנוע ע"י התעסקות עם הטורבו?

תמורה עדיפה מבעבר לתשלום - מנוע עדיף באלפי מונים (מכל בחינה), תוספת קלה באיזור וגיר עדיף מבעבר (DSG7).

ואכן, קל יותר לשדרג אותה מבחינת הספק, אבל זה כבר סיפור אחר ואני בספק רב אם זה מעניין את קהל הרוכשים - למעט בודדים :wink:

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...