Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בכלל לא חסיד של צמפיון(שרות גרוע,טיפולים יקרים) אבל למרות כל זה לפי דעתי אין עיסקה משתלמת יותר מהמחיר של הפאביה כיום,אתה מקבל הרבה רכב במעט כסףׁ(מסכנים אלו שרכשו את הרכב ב-78K ),אל תשכח שבמחיר הזה יש לך גם את הניסאן מיקרה והרנו קליאו! לאחר צניחת מחירי הסופר מיני,הפנדה ה-I10 וחבורותיה לסגמנט צריכות לעלות בסביבות ה-50K .

:fadein:
פורסם

בתור אחד שיש לו פנדה,הפאביה עדיפה,אולי היא תהיה פחות חסכונית,אך יותר מרווחת והרבה יותר חזקה,מנוע 1.4 עם 86 כ"ס,לדעתי רכב מאוד משתלם בכזה מחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה-9K בין 69 ל-78 הם כסף, אבל לא סוף העולם (בהנחה ומחזיקים את הרכב 3 שנים). אבל 86K ?!

בסופו של דבר נראה לי הכל יצנח וכולנו נצא פראיירים :-) אבל בשלב כלשהו צריך לרדת מהגדר ולקנות רכב.

על הרנו נסעתי - רכב נחמד אבל אני פוחד מהמוניטין שלו. נכון לשבוע שעבר אין תאריך אספקה מסודר של המיקרה (או רכב לנסיעת מבחן)

עכשיו רק 4 שעות המתנה בשביל לבטל את הקופון על הפנדה באורנג' ...

the london underground is not a political movement

פורסם

אין מה לעשות,אני קניתי את הפנדה ב 67,אחרי חודש וחצי כבר אפשר היה לקנות ב 60,לא מעצבן?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני התייאשתי מלהמתין לקיה, ועכשיו מבטל הזמנת פנדה לטובת הסקודה.

עם המזל שלי יומיים אחרי שאני מקבל את הרכב מרצדס יוצאים במבצע של 1+1 ב-70000 שקל על ה s-class...

the london underground is not a political movement

פורסם

הפאביה מנצחת במחיר שלה.

אמנם מוניטין שנוי במחלוקת של צ'מפיון, אבל מדובר ברכב עם איכות הרכבה, שמירת ערך, הנאה מנהיגה ועוד - ברמה שאין במחירים האלה.

בעיה אחת שראיתי בינתיים - 4 כ"א במקום 6 כמקובל. ובכל זאת - עסקה מצוינת.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

כמו שכבר ערכתי את ההודעה שלי, מצאתי את הכתבה

התקשרתי והזמנתי

לא נשאר שחור , הזמנתי אפור עכבר לאשתי (מתנה ללידת התאומים) שווה לא?!

Golf 2008 MK5

פורסם

חזרתי עכשיו מסוכנות הגורן בנתניה - נשארו רק הצבעים הממש מגעילים (4 גוונים של אפור, תכלת מטאלי וצהוב)

שחור\כחול\ירוק ראלי חטפו הכל תוך יום :shock:

70,043ש"ח על הכביש בלי מיגון (מציעים איתוראן SAVE באיזה 2000שח תוספת). אם בוחרים צבע שאין במלאי - המלאי הבא נכנס 29/9 ואספקה כ15 ימים אחכ.

נסיעת מבחן זמינה בעוד כשבוע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אורן, מסכנים כל רוכשי האיביזות / לאונים - שסובלים מנפילות במחיר על בסיס חודשי, עם כל יציאת מבצע זנות חדש מבית היוצר של סיאט...

מי שקנה ב-86K את הפאביה - קנה בכלל "ספורט". עליה לא תיהיה הנחה, והיא גם מאובזרת משמעותית.

כל רוכשי הפאביה 69K - תתחדשו. והאפור כהה הולם אותה מאוד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נראה לי שזה הצבע שלך? תקן אותי אם אני טועה.

תודה בכל מקרה, נמתין לאסוף אותה בעוד חודש וחצי פלוס... יש לי זמן 8)

בכל מקרה אני קופץ היום לסוכנות לוודא שאכן אין שחור במלאי (גם לא העתידי) ולראות את צבעי המושבים :"גברת, תגידי את קונה אוטו או פוטל?!" חחח

Golf 2008 MK5

• תוכן חדש...