Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הכבל נמחץ ונתקע זה שקול לעצירת הרכב, כמובן שזה יחזור ל0.

הכבל לא מסובב בעצמו את המחוג, אחרת הוא היה מסתובב בסיבובים מלאים...

במכוניות הישנות אני מכיר שיש מגנט שמסתובב מהכבל, ומסביבו מתכת שמחוברת למחוג, וככל שהמגנט מסתובב מהר יותר המחוג מתקדם יותר. לא יודע אם זו אותה שיטה בחדשות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה קורה בלוח שעונים אלקטרוני בלבד, אם ניתק הזרם חשמלי ללוח כאשר מחוג המהירות עובר את הקו האנכי, המחוג פשוט נופל מכבידה לצד אליו הוא נוטה.

מהצילום ניתן להבין כי זה קרה כאשר מהירות הרכב היתה גבוהה מ 90 קמ"ש.

פורסם
תגובתי באדום,

(לדעתי המחוג "קפץ" עקב מכה כלשהיא ונתקע שם, ואינו מראה את מהירות הרכב בזמן התאונה)

אני הייתי בכיוון אחר.

כי גם תראה את הדלתות, הכל עף אחורה מההדף של המכה, כאילו פגע בו טיל.

צריך לראות איך הוא היה בנוי, במחשבה שניה כתבתי כמה דברים לא נכונים בתגובה הקודמת, אבל צריך קודם לראות איך בנוי בלוח שעונים ברכב הספציפי.

קשה לי להאמין שהטנדר התנגש ב-160 קמ"ש, לא היה נשאר שום דבר מהקורולה במהירות כזאת..

הכל יכול ליהיות.

לי דווקא נראה שזה כן הגיוני שהטנדר היה ב160 קמ"ש, הוא יתפרק לחתיכות כתוצאה מהמכה, משהו בלם אותו במהירות.

גם הקורולה לא בנויה חזק ומאסיבי, אבל ב10 שנים שהיא צעירה ממנו, המהנדסים למדו הרבה, ופיתחו רכב שבזמן תאונה קטלנית יגן פי כמה יותר טוב. (הכל קשור בבניה).

גם אני עם הקוואליר שלי עיקמתי כמה מכוניות (לא באשמתי, סיויק\מאזדה 3\מצובישי לנסר), ולא יצאתי עם שריטה, אבל במידה והקוואליר משתתפת בתאונה קטלנית, היא תתפרק ותיראה הרבה יותר גרוע מהטנדר שבתמונה. (והיו תאונות איתה בארץ).

שים לב שהתא נוסעים בקורולה נשאר שלם, אם היה יושב ילד בן 5 בספסל האחוריה בצד ימין, היה יוצא עם זעזוע מוח קל וצוואר תפוס מאוד.

פורסם

אני חושב שהוא נסע 240 קמ"ש בזמן התאונה, אולי הוא בלם קצת לאיזור ה235 קמ"ש, עכשיו לפי התמונות נראה שהרוח הייתה מזרחית וחמימה, מה שגורם לצינור של הכבל להתנפח.

בקיצור, התגובה הזאת שקולה לכל התגובות בשרשור הזה.

haters will hate

פורסם
זה קורה בלוח שעונים אלקטרוני בלבד, אם ניתק הזרם חשמלי ללוח כאשר מחוג המהירות עובר את הקו האנכי, המחוג פשוט נופל מכבידה לצד אליו הוא נוטה.

אני נוטה להסכים עם הדעה שלך, רק אם זה באמת קרה כך, למה המחוג נשאר תקוע על 160, ולא נפל עד לסוף הסקאלה?

אם הוא נופל מכוח הכבידה, הוא צריך ליפול עד שייתקע.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

אתה כותב את זה מהיכרות את הנושא, או שזו הערכה?

מחוג המהירות מאוזן על צירו, (כמו גם מחוגי השעון) אם תשים לב, המחוג בצד הארוך של הציר דק יותר מהחלק הקצר, מהסיבה הזו.

פורסם

אני לא אתפלא אם הצלם הזיז את המחוג.

הייליקס לא עושה 160 אבל בירידות שם זה אפשרי,אבל אני מאמין שזה לא היה המצב,ב160 לא היה נשאר שום דבר מהקורולה.

הרבה פעמים הצלמים שם עושים מניפולציות למינהן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אין שום סיכוי שההיילקס נסע ב160קמ"ש+.

הרכבים האלה כבדים, עם מנועי דיזל חלשים ואווירודינמיות של משאית.

בנוסף, במהירות כזאת הרכב היה מתפרק הרבה יותר מאשר מה שקרה לו עכשיו.

פורסם

זה ברור מהתמונה שלוח השעונים חטף מכה מגוף כלשהו מהצד הקידמי שלו (בהחלט יכול להיות שמדובר בידו של הנהג שנכנסה בספידומטר מעוצמת התאונה), לראייה, הפלסטיק שהגן על לוח השעונים מצד מושב הנהג נשבר לחלוטין, לא מן הנמנע שהגוף שגרם לניפוץ פלסטיק המגן הפנימי של הלוח הזיז את המחוג.

פורסם
אתה כותב את זה מהיכרות את הנושא, או שזו הערכה?

מחוג המהירות מאוזן על צירו, (כמו גם מחוגי השעון) אם תשים לב, המחוג בצד הארוך של הציר דק יותר מהחלק הקצר, מהסיבה הזו.

הכרות.

• תוכן חדש...