Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עניינים?

אני מעוניין לרכוש יונדאי גטס 2008 מליסינג. מצורף טופס הבדיקה של האוטו שראיתי היום, אשמח לקבל דעה שלכם.

בגדול אמרו לי שהוא עבר לאחר הבדיקה את טיפול הטיימינג(טיפול 90 אלף) כך שניתן להתעלם מהערות בנוגע לזה.

אם אפשר לקבל הערות כלליות אני אשמח ובפרט לא מובן לי מה זה : "שמן כהה - טיפול מונע".

המד ק"מ של הרכב זה 87,000 והמחיר שהוא רוצה זה 46 אלף כאשר אני יכול להוריד אותו לסביבות ה43 לפי הרגשה שלי.

תודה,

יוני.

080820111484.jpg

פורסם

1. זו בדיקה שביצעה חברת הליסינג? אם כן היא שווה כקליפת השום. בצע בדיקה בעצמך במכון שאתה תבחר.

2. החלפת חלקי מרכב ברכב משנתון כזה היא בעלת משמעות מסחרית.

3. כל השאר כסת"ח של המכון (כולל השמן הכהה,זה כנראה מודפס על הדף הסטנדרטי שלהם עוד לפני שהוא נכנס למדפסת,יחד עם הלוגו של המכון :-D ) - בסה"כ בדיקה יפה מאד, רק זכור שהיא מוזמנת ע"י המוכר.

4. בבאדג'ט יש מבצע - גטס 2008 מליסינג עם ק"מ שעוברים 100K ב36,000 ש"ח , וק"מ כמו שלך ב40,000. הם אמינים מאד והשירות אצלם מעולה גם אחרי ביצוע העיסקה. הם יתנו לך לקחת את האוטו לבדך לחצי יום לבדיקה איפה שתרצה ויתקנו כל מה שיצא בדו"ח כלא תקין על חשבונם.

5. חזרה לרכב הספציפי -אם הבדיקה שאתה תבצע יוצאת כמו זו- תחליף רצועה וצמיגים תעשה כוון פרונט וסע לשלום.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

סה"כ בדיקה סבירה.

שמן כהה- טיפול מונע: כנראה שהכוונה לכך שכדאי להחליף שמן למרות שלא הגיע זמן טיפול. לא נראה לי משהו בעייתי במיוחד.

לא אמרת אם אתה קונה ישירות מליסינג או יד שניה.

שים לב לעניין הצמיגים והפנסים - אם זה מליסינג ישירות - תדרוש מהם להחליף 4 צמיגים חדשים וכן לטפל בנושא הפנסים - אלה דברים שפוסלים בטסט, מה גם שאם הם יחליפו זה יחסוך לך הרבה כסף אחר כך. מהבדיקה עולה ש- 3 צמיגים פגומים וכן פנס אחד פגום.

אם אתה קונה ממישהו פרטי - תוריד לו לפחות 1,500 ש"ח במחיר רק לצורך הפנסים והצמיגים.

מבחינת פח - משמעות נמוכה - לא רואים משהו בעייתי במיוחד. דברים רגילים ברכבי ליסינג שנסעו בשטח :)

תוריד אותם/אותו כמה שיותר במחיר. יש הרבה רכבים כאלה. (מעריך שלא אמורה להיות בעיה להגיע ל- 40K).

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

תודה רבה לשניכם.

הרכב הוא יד ראשונה מליסינג מחברת LEASE4U.

כמובן שלא התכוונתי לוותר על בדיקה משלי, פשוט בדיקה שלהם זה גם משהו להתחיל איתו.

בקשר לרכבים מבאג'ט - אני שמעתי על המבצע הבעיה היא שהם אזלו מהמלאי כבר לפני שבועיים. :( לפחות זה מה שאמרו לי.

אם את המכיר מקום שישנם שם עדיין רכבים אני אשמח לשמוע עליו.

שוב תודה לכם על ההיענות המהירה.

פורסם

המחיר שהם דורשים קצת גבוה. על גטס 2008 לא הייתי משלם למעלה מ 40,000, וגם אז היא צריכה להיות מושלמת. לפני מספר חודשים עזרתי לידידה שלי לרכוש גטס 2008 עם 120,000 ק"מ ישירות מליסינג ב 34,500 ש"ח. לדעתי זו עסקה טובה יותר מגטס עם פחות 40,000 ק"מ אבל ב 12,000 ש"ח יותר.

רכבי ליסינג כל הזמן מטופטפים למגרשים, ולא קשה למצוא גטס עם נתונים סבירים במחיר טוב.

עצה נוספת: התחל לחפש את הרכב קרוב לסוף החודש. המגרשים לחוצים להעלות מכירות וניתן לסגור עסקאות טובות יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
המחיר שהם דורשים קצת גבוה. על גטס 2008 לא הייתי משלם למעלה מ 40,000, וגם אז היא צריכה להיות מושלמת. לפני מספר חודשים עזרתי לידידה שלי לרכוש גטס 2008 עם 120,000 ק"מ ישירות מליסינג ב 34,500 ש"ח. לדעתי זו עסקה טובה יותר מגטס עם פחות 40,000 ק"מ אבל ב 12,000 ש"ח יותר.

רכבי ליסינג כל הזמן מטופטפים למגרשים, ולא קשה למצוא גטס עם נתונים סבירים במחיר טוב.

עצה נוספת: התחל לחפש את הרכב קרוב לסוף החודש. המגרשים לחוצים להעלות מכירות וניתן לסגור עסקאות טובות יותר.

איתמר.

אחלה, תודה רבה.

פורסם

בעניין הרכישה - דיברתי עם באדג'ט עכשיו ויש להם למשל רבכ מליסינג 100 אלף ק"מ ב38,000 ש"ח.

לפי מה שאני מבין, תכלס אולי שווה לי לקחת אותו על פני מה שהציעו לי לפני זה בLEASE4U (ק"מ נמוך יותר ב20 אלף אבל מחיר גבוה ב5,000 שח)

מה אתם אומרים?

פורסם
בקשר לרכבים מבאג'ט - אני שמעתי על המבצע הבעיה היא שהם אזלו מהמלאי כבר לפני שבועיים. :( לפחות זה מה שאמרו לי.

אם את המכיר מקום שישנם שם עדיין רכבים אני אשמח לשמוע עליו.

שוב תודה לכם על ההיענות המהירה.

תתקשר לסניף קש"ת ובקש לדבר עם אלון לוי. המס' הישיר שלו הוא 03-9350058. הבעיה היא שהוא לפעמים "סוגר להם פינה" בסניף הרצליה, אז במזכירות של סניף קש"ת יקשרו אותך איתו - 03-9350000. הוא ממש רעב למכירות (שיטת העמלות כנראה עושה את שלה :twisted: ) ואין מצב שהוא לא ימצא לך רכב שתאהב. את המאזדה שלי הוא "שלף" מהצי של סניף אשדוד עוד לפני שהיא יצאה רשמית למכירה,אחרי שפסלתי את כל המלאי של סניף קש"ת.

חוזי ליסינג מסתיימים כל הזמן, רכבים חדשים צריכים להכנס, והילדים של הסוכנים צריכים תמיד לאכול :lol: . השוק מוצף ברכבים בכלל,חברות הליסינג "מתות" להיפטר ממלאי, ויונדאי גטס זה הרכב הכי נמכר בארץ, יותר ממאזדה 3 אפילו...

אין שום פסול ברכב שראית, אבל הם חייבים להתגמש קצת במחיר, לכוון ה40 ומטה, כמו שכבר אמרו לך. אם לא, תמיד אתה יכול להציג להם בתור "ראיה" במיקוח תדפיס מדף האינטרנט של באדג'ט:

http://www.budget.co.il/show_vehicle_sell.asp?i=&v=222&l=1

אם יש או אין כרגע רכבים במלאי זה לא העניין.

פורסם
בעניין הרכישה - דיברתי עם באדג'ט עכשיו ויש להם למשל רבכ מליסינג 100 אלף ק"מ ב38,000 ש"ח.

לפי מה שאני מבין, תכלס אולי שווה לי לקחת אותו על פני מה שהציעו לי לפני זה בLEASE4U (ק"מ נמוך יותר ב20 אלף אבל מחיר גבוה ב5,000 שח)

מה אתם אומרים?

לך לראות אותו, אולי הוא מרוט. יש להם גם לא מעט כאלה. בכל מקרה,גם אם הוא נראה כחדש אל תקבל גם את המחיר הזה כסוף פסוק,למרות הפאסון שהם מציגים, הם רוצים למכור הרבה יותר ממה שאתה רוצה לקנות.

ההפרש בק"מ לא משמעותי, לדעתי האישית. ההפרש של 6000-7000 ש"ח יאפשר לך להקטין את ההפסד היחסי כשתמכור.

פורסם
תתקשר לסניף קש"ת ובקש לדבר עם אלון לוי. המס' הישיר שלו הוא 03-9350058. הבעיה היא שהוא לפעמים "סוגר להם פינה" בסניף הרצליה, אז במזכירות של סניף קש"ת יקשרו אותך איתו - 03-9350000. הוא ממש רעב למכירות (שיטת העמלות כנראה עושה את שלה :twisted: ) ואין מצב שהוא לא ימצא לך רכב שתאהב. את המאזדה שלי הוא "שלף" מהצי של סניף אשדוד עוד לפני שהיא יצאה רשמית למכירה,אחרי שפסלתי את כל המלאי של סניף קש"ת.

חוזי ליסינג מסתיימים כל הזמן, רכבים חדשים צריכים להכנס, והילדים של הסוכנים צריכים תמיד לאכול :lol: . השוק מוצף ברכבים בכלל,חברות הליסינג "מתות" להיפטר ממלאי, ויונדאי גטס זה הרכב הכי נמכר בארץ, יותר ממאזדה 3 אפילו...

אין שום פסול ברכב שראית, אבל הם חייבים להתגמש קצת במחיר, לכוון ה40 ומטה, כמו שכבר אמרו לך. אם לא, תמיד אתה יכול להציג להם בתור "ראיה" במיקוח תדפיס מדף האינטרנט של באדג'ט:

http://www.budget.co.il/show_vehicle_sell.asp?i=&v=222&l=1

אם יש או אין כרגע רכבים במלאי זה לא העניין.

תשמע דיברתי עם אלון הוא בהחלט נראה לי אחד שמזיז עניינים.

הוא מביא לי גטס מחיפה שאני אראה אותה..100 אלף קמ ב39,000 שקל. איך הוא היה איתך בעיסקה? גמיש? ז"א אתה מאמין שהוא ירד אם אני אתחיל להתמקח? בנוסף הרכב עצמו עלה לכביש נוב' 2007. מה זה אומר מבחינתי? אלון טוען שזה המחיר ל"זמן עליה לכביש" זה. ואם הייתי לוקח רכב שעלה מינואר 2008 זה היה עולה לי עוד סביבות 2400.. מה אתה אומר?

פורסם

אין מצב שהוא לא יורד במחיר.

תנגן לו על זה שבאתר הם מפרסמים גטסים ב36K.

רכב שעלה לכביש בסוף 2007 , שנת היצור הרשומה שלו היא עדיין 2008. זה רשום ברישיון.

עוד טיפים:

בגלל שאלון סוכן בכיר יש לו קוד למערכת הראשית של באדג'ט. שב עליו שיוציא לך את כל ההיסטוריה של האוטו. הוא יודע לרדת לרזולוציות של פנצ'ר שתוקן. אבל זה הרבה טרחה בשבילו (להכנס למערכת,לשלוף נתונים אחד אחד, זה לא בא בצורת דו"ח) אז צריך לעמוד על זה. אל תתבייש ממנו- הוא מרוויח עמלה שמנה על כל אוטו שהוא מוכר. שיעבוד קשה ויצדיק אותה. :twisted:

אתה גם לא מחוייב לו לכלום. גם לי הוא הביא אוטו מרחוק, עשה לו "השבחה" ושטיפה (...) ופסלתי אותו תוך שניה. (היו כתמים על המושבים והסמל על ההגה היה מקולף. מה לעשות-אני פסיכי והוא קיבל את זה:lol: ). מצידך, שיביא את כל הצי של באדג'ט עד שתמצא אוטו שאתה שלם איתו.

יש להם משום מה המון רכבים שעברו טסט שבוע לפני שיצאו למכירה. אם אתה תופס רכב כזה, אתה חוסך עוד איזו אלפיה , לפחות לעוד שנה.

למרות הכל, ולמרות הסטיגמות, אפשר לסמוך על מילה של אלון. אם הוא אומר שראה את הרכב והרכב טוב, אתה יכול לסמוך על זה. צריך רק סבלנות לשבת איתו לפגישה ארוכה (לו יש בשפע) עד שמעלים במחשב רכב שווה. יש לבאדג'ט צי ענק, חבל להתפשר על רכב "כמעט טוב מאד" , כי עם קצת סבלנות אפשר למצוא רכב מצויין.

תמסור לו בהזדמנות ד"ש חם מנתי מהרצליה שקנה את המאזדה הזהובה מאשדוד.

אני אמור לפנות אליו בקרוב לרכב נוסף לאשתי. (כנראה גטס...)

נתקו

פורסם
אין מצב שהוא לא יורד במחיר.

תנגן לו על זה שבאתר הם מפרסמים גטסים ב36K.

רכב שעלה לכביש בסוף 2007 , שנת היצור הרשומה שלו היא עדיין 2008. זה רשום ברישיון.

עוד טיפים:

בגלל שאלון סוכן בכיר יש לו קוד למערכת הראשית של באדג'ט. שב עליו שיוציא לך את כל ההיסטוריה של האוטו. הוא יודע לרדת לרזולוציות של פנצ'ר שתוקן. אבל זה הרבה טרחה בשבילו (להכנס למערכת,לשלוף נתונים אחד אחד, זה לא בא בצורת דו"ח) אז צריך לעמוד על זה. אל תתבייש ממנו- הוא מרוויח עמלה שמנה על כל אוטו שהוא מוכר. שיעבוד קשה ויצדיק אותה. :twisted:

אתה גם לא מחוייב לו לכלום. גם לי הוא הביא אוטו מרחוק, עשה לו "השבחה" ושטיפה (...) ופסלתי אותו תוך שניה. (היו כתמים על המושבים והסמל על ההגה היה מקולף. מה לעשות-אני פסיכי והוא קיבל את זה:lol: ). מצידך, שיביא את כל הצי של באדג'ט עד שתמצא אוטו שאתה שלם איתו.

יש להם משום מה המון רכבים שעברו טסט שבוע לפני שיצאו למכירה. אם אתה תופס רכב כזה, אתה חוסך עוד איזו אלפיה , לפחות לעוד שנה.

למרות הכל, ולמרות הסטיגמות, אפשר לסמוך על מילה של אלון. אם הוא אומר שראה את הרכב והרכב טוב, אתה יכול לסמוך על זה. צריך רק סבלנות לשבת איתו לפגישה ארוכה (לו יש בשפע) עד שמעלים במחשב רכב שווה. יש לבאדג'ט צי ענק, חבל להתפשר על רכב "כמעט טוב מאד" , כי עם קצת סבלנות אפשר למצוא רכב מצויין.

תמסור לו בהזדמנות ד"ש חם מנתי מהרצליה שקנה את המאזדה הזהובה מאשדוד.

אני אמור לפנות אליו בקרוב לרכב נוסף לאשתי. (כנראה גטס...)

נתקו

תכלס אם חושבים על זה אז הרכב המדובר אמור לעבור טסט עוד חודשיים.. שזה גם סיבה לכך שיוריד לי במחיר.

טוב תשמע שיכנעת אותי, אני מתחיל לשגע אותו. :)

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...