Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרדיו דיסק שלי תמיד קורא AUDIO CD (הדיסקים הישנים שנכנס משהו כמו 12 שירים של 5 דקות על דיסק)

אבל MP3 (והוא כמובן תומך MP3) רשמית הוא היה קורא מצויין בעבר ולפני משהו כמו חודש יום אחד הוא קורא יום אחר לא.

שאני מכניס דיסק MP3 הוא פשוט רושם MP3 DISC כמו תמיד אבל נתקע שם ואחרי 1-2 דקות הוא כותב שגיאה ועובר לרדיו.

ניסיתי המון דיסקים שונים (שעבדו בעבר מצויין) ותמיד הוא עובד עם האודיו דיסק אבל MP3 אם הוא מחליט שהוא לא עובד - לא משנה מה עושים הוא לא עובד. זה כאילו לפי ימים, אבל גם כשהוא עובד אם משחקים איתו הוא מפסיק.

הרדיו דיסק ג'נרי של PULSE AUDIO

הרעיון של עינית מלוכלכת נפסל כי הוא קורא בלי בעיה דיסקים רגילים.

יש פתרון כלשהו ?

פורסם

לפי מה שאתה מתאר זהו סופו של הרדיו כמו שהכרת אותו עד היום

הבחור הזדקן ופשוט התעייף והוא זקוק למנוחה שבסופה הוא יגיע למנוחה ולנחלה הסופית בינתיים תוכל לנסות את לחצן ה RESET שנמצא בקדמת המכשיר (זה בדרך כלל כפתור עם ראש בגודל סיכה שצריך ללחוץ עליו לכמה שניות עם שפיץ של חוט או מחט)

כל עוד שהוא עובד תהנה ממנו כי תיקון הוא בטח ובטח לא שווה

כשהוא ישבות חיים לגמרי תחליף לחדש ותברך "שפטרנו מעונשו של זה"

דרור

פורסם

אתם צודקים אבל אם כבר לשדרג אז אין טעם סתם להשקיע ברדיו דיסק אלא אם אקנה גם קומפוננטים מגבר איטום כבלים וכמובן צריך גם עבודה ואז אם אני רוצה להיות מרוצה אני אצטרך להשקיע מעל 2000 וזה כבר לא בא בחשבון בכלל :evil:

אני שומע באוטו בווליום די נמוך גם ככה ואם כבר הייתי משקיע ברמקולים לבית ולא לאוטו ...

פורסם

אני לא מסכים איתך

לשדרג מכשיר לא אומר שבהכרח צריך לשדרג רמקולים וכן הלאה

מכשיר מותג טוב במחיר של 600-800 ש"ח יעשה עבודה נפלאה ושנים של נהיגה סבבה עם מוסיקה ברכב

עכשיו אם תרצה להמשיך הלאה אתה מוזמן ואם לא אז תתחדש וסע בזהירות

מה שבטוח שתהנה מדיסקים ומדיות מוסיקה אחרות וטיונר רדיו איכותי וטוב ברכב

דרור

פורסם

ובאמת שווה להשקיע 800 שקל על רדיו דיסק ברכב עם רמקולים מקוריים בני 12 שנה שלא ניגנו 11 שנה מתוכם וללא כל איטום? :?

פורסם

בין 600-800 ישנם מכשירים טובים ומעולים

לא חייב ללכת עד ה 800 אפשר להסתדר עם ה 600 ש"ח

והמכשיר יעבור איתך לרכב הבא

ומכאן זו החלטה שלך ואם אתה חושב שזה מוגזם בהוצאה אז רצונך הוא כבודך ואני בהחלט מפרגן מראש לכל קניה שתבצע

בהצלחה

דרור

פורסם
בין 600-800 ישנם מכשירים טובים ומעולים

לא חייב ללכת עד ה 800 אפשר להסתדר עם ה 600 ש"ח

והמכשיר יעבור איתך לרכב הבא

ומכאן זו החלטה שלך ואם אתה חושב שזה מוגזם בהוצאה אז רצונך הוא כבודך ואני בהחלט מפרגן מראש לכל קניה שתבצע

בהצלחה

דרור

אבל מבחינת איכות באמת כדאי להשקיע? המקסימום שאני אשקיע אחרי זה עוד שנה אולי יהיה רמקולים כמו הדוטק 6 אבל לא איטום או מגבר.

רדיו דיסק בתקציב הזה אמור לספק הגברה לווליום נמוך באיכות של מגבר נפרד? או שאפילו בווליום נמוך עם 2 קומפוננטים סך הכל עדיין האיכות הגברה תיפול משמעותית ממגבר יעודי ?

פורסם

אז מה אתם אומרים יש טעם להשקיע עם רמקולים מקוריים שלא ניגנו כ11 שנים וכמובן ללא כל בידוד או משהו ? לא ממש סביר שאני אשדרג בעתיד רמקולים

פורסם

לקנות יחידת ראש חדשה רק תעזור כמו שכבר אמרו לך. איכות המוזיקה תשתפר, רות הרדיו ישתפר וזה יהיה הרבה יותר נוח ושליט מבחינתך.

מה כן, ב1000-1200 ש"ח אתה יכול לקנות אחלה רדיו דיסק וסט קומפוננט של מורל טמפו, ואתה תקבל איכות שמע ועוצמה יותר גבוהות ממה שברשותך עכשיו, אם משם תרצה להשתדרג, מה טוב.

השיקולים שלך ולא של אף אחד אחר.

בהצלחה

פורסם

ואיש מסתבר שכדי להחליף את הרדיו דיסק צריך לפרק את כל הפלסטיק איפה שהבקרה של המזגן הרדיו הפתחי אוורור וסביב ההגה

כל הפלסטיק הזה סדוק מאוד ואם אני אפרק אותו כבר די הלך האוטו :?

אז יש לכם רעיון כלשהו איך לתקן את הרדיו שיש עכשיו ? שוב אני מזכיר שהוא קורא דיסקים רגילים אבל MP3 הוא הפסיק לקרוא (וניסיתי המון דיסקים שפעלו בעבר)

• תוכן חדש...