Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מוצלח בו?

כניסה ויציאה מאותו הצד?

יותר מחצי האינטרקולר מכוסה על ידי הפגוש?

בדקת פעם טמפרטורת יניקה עם הקולר הזה?

גם בסט אפ של KO3S טמפרטורת היניקה עוברת 60 מעלות!!!

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

כמה מורגש ההבדל בין אינטרקולר נורמלי לבין המיני הקיים בקופרה? אני מניח שבקיץ אי אפשר להשוות ביניהם אבל בטמפ הגיוניות?

אברה קדברה

פורסם

לא בדקתי טמפ'

מה שאני יודע זה שהרבה חברות בעלי שם נכבד בתחום השיפור רכבים מייצרים קיטים של אינטרקולר עם כניסה ויציאה מאותו צד, אני מאמין עד שלא יוכח לי אחרת שכניסה ויציאה מאותו צד יותר טובה מכניסה ויציאה שכל אחד בצד אחר.

קח לדוגמא את הקיט של FORGE ושל THS , אני בכוונה לא אומר עוד חברות שלא יהיו ויכוחים :)

גם אינטרקולרים עם יציאות בכיוונים שונים מכוסים ע"י הטמבון, אין ברירה, אלא אם כן אתה מחבר אותו ממש נמוך או חותך את הטמבון :)

דוגמא

tzlkyhmr5ygb.jpg

אומנם קריר בחוץ אבל תוצאה יפה לדעתי

פורסם

אני פשוט חושב בקול רם אם יש טעם להשקיע בקולר כזה וכמה באמת הוא נותן על פני הקולר המקורי בקופרה

אברה קדברה

• תוכן חדש...