Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קד"צ נהיגה בצבא.... שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים היום הייתי בתל השומר והוצע לי תפקיד של נהג של יחידה קרבית...

(הוצאת רשיון ג' על חשבון הצבא ) ואחרי זה להשתבץ באחת מ 12 או 14 יחידות קרביות ולהיות הנהג שלהם , החל ממשאיות , האמרים , נ"ממים וכו'.

השאלה שלי אם זה ג'וב שווה ..? ג'וב של פראיירים? ואם מישהו מהפורום עוסק בתפקיד הזה יוכל לספר לי על היציאות וכל הדברים שקשורים...

תודה מראש

תומר. :idea:

יוצא לריס?

פורסם

כל ג'וב של נהג זה באסה בצבא - מסנג'רים אותך כל הזמן - אתה חייב לנהוג בחוקים כל הזמן ולהקפיד שישימו חגורות באוטו מאחורה ומקדימה.

לגבי נהג קרבי זה תלוי - יכול להיות שאתה תנהג ברכבים מסוג אביר , סופה שאלו רכבי שטח בעיקר וממש כיף לנהוג בהם (נסעתי בהם וממש כיף לא נורמלי לנהוג מהר בשטח :lol: )

יכול להיות שאתה תהיה במוצבים שתצטרך לעשות סיורים על הגבול עם רכב ממוגן - שזה כבר לא הכי כיף שבעולם.

זה תלוי מה אתה אוהב, מחפש - בגדול יש תפקידים יותר מעניינים מאשר להיות נהג - לא יתנו לך רכב מהנה לנהיגה, רב הרכבים בצבא הם סתם רכבים מעפנים (כמו רנו קנגו דיזל הרגיל, מגאן דיזל, ויש גם ספארי, סוואנה)

לגבי שטח טובים יש את הטויוטה הילאקס ופורד חדשה יחסית, שהיא ממש טובה (זה הרכבים האלו טנדר צבועים בחום).

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

זה בכלל לא ככה....

כל אחד פה חושב שהוא יודע וזה מעצבן :mad:

אם לא הייתם או שאתם לא נהגים אתם לא חייבים להגיב!!

וגם לא חייבים לשקר....

אני נהג יחידה, אם אתה רוצה פרטים פנה אליי בפרטי... :wink:

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

גם אני נהג מנהלה שזה כמו נהג יחידה.

לא טוחנים אותי, יש ג'בוניקים שהיו מתים להתחלף איתי.

אבל אני לא עשיתי קד"ץ נהיגה ולכם אני נוהג רק על רכבי של אלופי משנה וסגני אלופים.

אני השתבצתי עם הרבה מזל ( טוב אני אשכנזי יש לנו מזל )

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...