Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני זקוק לרכב מסחרי\טנדרון בדגש על תא מטען גדול, רכב חדש עם גיר אוטומט ועד מחיר של 116 אלף. מכיוון שבמחיר הזה אין לי אופציות אני מבקש לדעת האם יש "תחליף" מבחינת גודל תא המטען עם האפשרות לקפל את המושבים האחוריים כגון הסקודה רומסטר, קיה סול או משהו דומה או אפילו רכב שמוגדר מיניוואן, איזה רכב יכול לתת מקסימום מטען וגם המנוע חשוב לי שיהיה חזק וכמובן רכב חדש ועד מחיר של 116 אלף.

תודה.

פורסם

אתה יכול לנסות את הקיה סול בנזין במחיר של 117 אלף, אם אתה מוכן להשקיע עוד קצת(10K) אפשר גם את גרסת הדיזל. השאלה מה הנפח בערך של התא מטען שאתה צריך?

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם
אתה יכול לנסות את הקיה סול בנזין במחיר של 117 אלף, אם אתה מוכן להשקיע עוד קצת(10K) אפשר גם את גרסת הדיזל. השאלה מה הנפח בערך של התא מטען שאתה צריך?

אני צריך כמה שיותר גדול, יצא לי לנסוע במונית קיה סול והנהג אמר לי שהיא לא נוחה בנסיעות ארוכות או ממושכות אז הנטייה היא לרומסטר ואגב אם כבר להעלות את התקציב ל120 אז לא עדיף מסחרי אמיתי, הפיאט פיורינו ?

ודרך אגב איך הניסאן נוט מבחינת מרחב מאחור ?

פורסם

לא רשמת, מה בדיוק אתה צריך להעביר בבגאז' ?

אם כבר מותחים את התקציב, אפשר לקנות קנגו חדשה בנזין אוטומטית.

רומסטר יכולה להיות תחליף למסחרית (לדעתי יותר טוב מניסן נוט), בתנאי שהיא מספיקה לך מבחינת גודל הבגאז'.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הנטייה שלי היא לרומסטר, אני גם אמור לקבל הנחה כלקוח חוזר (הזמנתי לא מזמן פאביה), אני לא מתכוון למתוח את התקציב עד לקנגו אוטומטית חדשה, מקסימום ל121 אלף בשביל הפיורינו אבל לפי הנתונים הוא חלש יחסית בעומס או בעליות, השאלה אם הרומסטר TSI טובה יותר מבחינת כח, גודל וגם גובה יחסי של תא המטען.

בגלל זה שללתי את הסטיישנים שהוצעו פה.

בקיצור מתלבט בין הסקודה רומסטר לבין הפיאט פיורינו.

פורסם

כשתגיע לסגור עסקה אמיתית בפיורינו טורבודיזל הוא יהיה 120K על הכביש כולל אגרת רישוי והכל. זה מחיר שאני קיבלתי עם מיקוח מינימלי ביותר. למעשה זה כמעט בדיוק התקציב שלך, רק תעשה נסיעת מבחן קודם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...