Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם !

לאחר לבטים רבים החלטתי לרכוש יונדאי סונטה משנת 2008 עם מנוע 2400 דגם אקסקיוטיב.

הרכב מרווח מאד, מרשים, מושך יפה מאד ודיי תענוג באופן כללי.

מה שכן, שיכוך הזעזועים ברכב קצת לוקה בחסר. עושה רושם שהבולמים האחוריים כמו בגטס של אחותי קשים מאד !

אני לא יודע אם זה ככה, או שיש כאן בעיה. בנסיעת מבחן לא היו לי מספיק מהמורות. אבל זה לא נורא.

גלגל ההגה דיי גדול ושיטת הנהיגה שלי ברכב נאלצה להישתנות ממה שאני רגיל בשאר הרכבים.

מערכת השמע דיי איכותית. שומעים הרבה יותר טוב מהמונדאו 2007 למשל שאליה אני רגיל מאד (של אבא)

עוד לא עשיתי על הרכב 50 קילומטר, אבל אני בינתיים מאד מרוצה.

בעיקר מהמזגן היעיל במיוחד שיש שם. אני מכוון לטמפרטורה של 21 מעלות ועוד מסיט את הרוח מעל פניי - שלא כהרגלי - והרכב פשוט כולו קריר ונעים גם ליושבים מאחור !

לגבי תצרוכת הדלק, מוקדם מידי לדעת.

איש המכירות היה לטעמי גם חלק מחווית הקניה, אדם נעים מאד, איש שיחה ולבבי.

הרכב הזה נבחר משום שאני נשוי ואבא ל3 ילדים שכולם בכיסא בטיחות.

העובדה שברכב זה אני יכול לנטרל כרית אוויר הופכת את העניין לבונוס. התינוקת הקטנה-4 חודשים עברה לשבת מקדימה

ואשתי עם 2 הבנים שלי במושב האחורי.

וכעת יש לי כמה שאלות:

1. ביום הראשון שלקחתי את הרכב, נדלקה לי לפתע נורת ה ESP OFF. לחצתי על הכפתור ESP אבל זה לא עזר.

יכול להיות קשר לעובדה שמיכל הדלק היה כמעט ריק ? (היה זה לפני שהספקתי לתדלק את הרכב)

למחרת זה לא חזר על עצמו.... יש קשר לתדלוק ?

2. אני מניח שזה לא קשור דווקא ליונדאי, אבל הקוד אימובילייזר שם זה של פוינטר. שמתי לב לעובדה מעצבנת ביותר

והיא שאם אני פותח את הרכב עם השלט-כלומר מנטרל את האזעקה, אבל לא פותח את הדלת או מניע את הרכב תוך

משהו כמו 2 דקות, האזעקה מתחילה להזעיק. לא יודע את מי, אבל היא מרעישה. האם זה דבר שהוא בר כיוון\תיכנות ?

הייתי מעדיף אם כבר שהרכב יינעל חזרה אחרי פרק זמן מסויים מלחיצה על הניטרול כאשר בסוף לא פותחים את הדלתות.

3. כמו שציינתי. יש לי ילדים קטנים. שזה אומר אופציה לא רעה לטינוף הריפודים היפים שיש באוטו.

לצערי זה אומר שמומלץ לכסות את המושבים. לאחר חיפושים כאן בפורום ובGOOGLE מצאתי שיש ריפודים איכותיים

של חברת הדר רוזן. הבעיה, אם אשים ריפודי בד רגילים, כל משקה יחלחל ישירות למושבים וישאיר לי הפתעה ליום בו

אחליט להסירם. ואז עלתה האפשרות של ריפודי הדמוי עור של הדר רוזן. בגלל שיש 6 כריות אוויר, אצטרך לעשות

התאמה אישית לרכב שלי וזה אומר שכבר יכולים לתפור לי הכל לרכב. כולל ריפוד למשענת היד במושב האחורי, להוסיף

לי כיסים לגב המושבים הקדמיים, ואף הציעו לי לתפור את הסמל של יונדאי בכריות הראש. כל אלה בעלות התפירה

הרגילה ללא תוספת מחיר. הריפודים נראים יפים מאד, ובהתאמה אישית, אני בטוח שיהיו עוד יותר מוצלחים ובלי כל

מיני התכווצויות שונות.

כמובן הרעיון של הדמוי עור זה שיותר קל לנקות אותם. ניגוב עם מגבון, ומקסימום קצת קצף STP וזהו.

האם מניסיון של מי מחברי הפורום, השימוש בריפודי דמוי עור יהיה חם מידי ? או שבשילוב עם המזגן האיכותי במיוחד שם

יהיה בסדר? מה דעתכם ? או רעיונות אחרים ? חשוב לי שישאר נוח כמה שאפשר.

פורסם

קודם כל תתחדש.

לגבי נושא מספר 1, זאת רק השערה, אבל יכול להיות שמדובר ביוניט ברקס.

קרה לי ב I30 מליסינג והבנתי שגם לאחרים. החלפה של יוניט ברקס פותרת את העניין.

שוב אומר, רק השערה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...