Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Need for Speed

arielc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כבר הרבה זמן שלא ביקרתי בפורום, אבל רציתי לשתף אותכם בצילום שצילמתי כמחווה לז'אנר של Fast and Furious וסדרת המשחקים Need for Speed שהיוו השראה רבה עבורי.

מקווה שתהנו,

אריאל 8)

http://www.ariel-c.com

אתם מוזמנים לראות את הצילום בגודל 1024px בבלוג שלי ב-tumblr.

Need%252520For%252520Speed%252520v2%252520800.jpg

ARIEL COHEN | boutique photography

www.ariel-c.com

פורסם

קונספט יפה, ביצוע אחלה. רק הייתי קצת מצר את רגלה הימנית של הדוגמנית - הזווית שלה ביחס לרגל השמאלית יוצרת מראה chubby.

הקעקוע על ידה של הדוגמנית אמיתי?

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

יפה מאוד,

אני לא אוהב גדול של ריטושי פוטושופ [ספציפית למגיב שמעלי].

אני במיוחד חושב שיפה כל עניין משחקי ההצללה ושימוש בפילטרים כהים ובאופן פרטני בגוונים הירוקים כהים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מצוין! נראה כמו המשחק... לפני שקראתי את מה שכתבת הייתי בטוח שזה שרשור על NFS חדש, וזו תמונת משחק...

כל הכבוד!

Honda civic EJ6

פורסם

אהבתי!

הפוטושופ ממש עושה את זה כאילו זה המשחק.

ד''א, הדוגמנית מרחובות?

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

תמונה טובה. בו נגיד תמונה כזאת לא הייתה מתקבלת ל 1X אבל למגזיני רכב למיניהם התמונה הייתה מתקבלת בלי בעיה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...